tamam hocam bir kaç gün içinde Axle 8800gt, E8500 ve Foxconn P35 Mars sisteminden oluşan bir sistemi oluşturucam ve anakart testleri yapıcam o sistemde sizler için test edicem madem istek oldu
Hocam süpersin valla.Çok teşekkürler.Allah razı olsun.Sabırsızlıkla bekliyoruz
bence kaçırılmaycak bir fırsat, hem 8800 gt hem son derece sessiz ve soğutmada başarılı fan hem de uygun br fiyat oc yapılmayacaksa insan daha ne ister ki önceleri 8800lerin fiyatı yüzünden 9600 e kayan kesim tekrar 8800 e gelecek gibi
Merhaba; Bende yaza sistem toplamayı düşünüyorum, bu kartla sli yapabilirim, anakart olarak msi P7N Platinum un f/p ürünü olduğu duymuştum, fakat galiba x8 x8 olarak çalışıyor, bunun dezavantajları nelerdir?
açıkcası evga 780i derim nette bir kaç test vardı performans kaybı ile ilgili, isterseniz biraz göz gezdirin
Katı kapasitör olmaması kötü bir durum, başka önerebileceğiniz kartlar varmıdır? Video inceleme bölümünde Zotac 9600 amp sli striker 2 vardı, o yüzden onu söylemiştim
kusura bakmayın ama 8800gt de sprakle calibre p 888+ nın üstüne tanımam süper bi soğutması var oc kapasiteside yüksek şu anki en iyi 8800gt soğutma konusunda hocam iyi bir seçim yapmışsınız..Ama önerim 8800gt calibre olurdu..
HIs Radeon ATI HD 4850 Kapsamlı Kullanıcı İncelemesi İntel Core 2 quad Q9450 2.66 ghz(with TT BigTyphoon 120vx cooling)*Gigabyte Ep45-Ds3r*HIS Raedon HD 4850*Corsair 2*2 ddr2 1066 dominator ram*Win Vista Ultimate*Cortrex 17'' lcd Monıtor*FSB BS2 500watt power suplly* Creative 4+1 Ses sistemi
Sparkle daha ilk aldığımız gün bozuldu, ve göndereli nerdeyse 2 hafta olacak hala hızlı sistem ürünü yollamadı, aman uzak durun bu lanet sparkle dan falan.