Şimdi Ara

The Big Lebowski (1998)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komedi dediğim böyle olur. Film boyunca yerlere yattım. Recep İvedik’e film değil dediğim için çok tepki ile karşılaştım. Hatta bu tepkiler abartılıydı ki bir an kendimden şüphe ettim. Ama bu film ile yanılmadığımı anladım. Tek kelime ile harika. Oyunculuk, zekilik ve muzriplik taşan senaryosu ve müzikleriyle dehşet bir film. Yarın ilk işim DVD’ni almak olacak. Ayrıntı sevenlere dikkat! Film boyunca zekice yerleştirilmiş ayrıntılar var. Ben birkaç tanesini fark ettim.Kesinlikle izlenmesi gerekilen filmlerden biri. 98 yapımı ve daha önceden izlemediğim için pişmanlık duyuyorum. Absürd komedi dediğin böyle olmalı. İzlemeyenler kesinlikle izlesin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • en fazla hangi sahnelerde güldün yazar mısın?Ben nihilist ve pasifist muhabbetinin olduğu sahnelerde çok güldüm

Orjinalden alıntı: poweruser0

en fazla hangi sahnelerde güldün yazar mısın?Ben nihilist ve pasifist muhabbetinin olduğu sahnelerde çok güldüm

ben en çok filmin sonunda walter ın dony nin küllerini serptiği sahnede gülüyorum.

filmi 5-6 kere rahat izlemişimdir.bir de çoğu film gibi bu da altyazılı izlenmeli.
    it's hammer time.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

en fazla hangi sahnelerde güldün yazar mısın?Ben nihilist ve pasifist muhabbetinin olduğu sahnelerde çok güldüm

ben en çok filmin sonunda walter ın dony nin küllerini serptiği sahnede gülüyorum.

filmi 5-6 kere rahat izlemişimdir.bir de çoğu film gibi bu da altyazılı izlenmeli.

aynen aynen ben de o sahnede cok guldum bi de filmde harbiden cok kufur var en cok kufur gecen filmler arasında vardır mutlaka

bi de pulp fiction da bu kadar kufur vardı sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @serkan_seko pulp fiction ın hemen ardından geliyor küfür konusunda

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_ordered_by_uses_of_the_word_fuck
  • am I wrong am I wrong?

Bu film klasik ben Fidyeyi teslim ederlerkenki durumlar güldürmüştü en fazla.

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

@serkan_seko pulp fiction ın hemen ardından geliyor küfür konusunda

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_ordered_by_uses_of_the_word_fuck

aha arastırmasını bile yapmıslar valla

-----spoiler-----

bi de ikisi lebowskinin yanına gidiodu lebowskiyi ilk defa goren adam diodu ben hayatımda bole koturum gormedim bu yalan soyluyo fln diodu adamı hırpalıodu zorla ayaga falan kaldırıodu sonra adam gercekten sakat cıkıodu duzeltmeye falan calısıolardı orda da guldum

------spoiler--------

• quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

film boyunca içtiği kokteylin malzemelerini gerçekten merak ettim

Buz+Vodka+Süt
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

film boyunca içtiği kokteylin malzemelerini gerçekten merak ettim

Buz+Vodka+Süt

white russian olarak geçiyor
  • 10-15 kere falan izlediğim, ne zaman karşıma çıkarsa da izleyeceğim, elimde tek orjinal dvd si olan film. ısrarla coen kardeşlerin başka filmlerini izlemiyorum, sanki hiçbiri böyle olmayacakmış gibi geliyor. ilk çıktığında 99 da falan cine5 te izlemiştim,bir daha kopamadım. :D imdb de 10 oyladığım ender filmlerden
  • Kesinlikle 10/10. "is this your homework Larry?" muhabbeti feci güldürmüştü beni. Atıyorum "Hayatın boyunca sadece ve sadece tek film izleyebilirsin. Hangi filmi seçiyorsun?" deseler kesinlikle bu filmi seçerdim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.