Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Driver kurma sorunu cıldırcam yardım edin

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Driver kurma sorunu cıldırcam yardım edin Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CooL_RaX

11 Nisan 2008; 21:15:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar benim ac 97 ses kartım war driverini kurmak istiyorum(doğru driver olduğundan eminim) kurarken pc kendi kendine reset atıyor güvenli modda açıp kuruyorum bu sefer sorunsuzca kuruluyor ama bu seferde bilgisayar açılmıyor delircem lütfen yardım edin kusra bakmayın 2. kez açmak zorunda kaldım geçen hafta açmıştım yanıtlayan olmamıştı

2. si by bölüme ayit değil ama oyunlara girdiğimde bilgisayar donuyor bazen kasadaki kırmızı ışık yanmıyor bilgisayar kendini zorlamıyor adeta

yardımlarınızı merakla beqliyorum pc sürekli sorun çıkarıyor :(((((((

keleminabi

11 Nisan 2008; 23:30:42 

Başka driver versiyonunu dene.
AC97 ses kartı değildir.
Bu ses kartının AC97 sertifikasyonunun gerekliliklerini yerine getiren bir kart olduğunu gösterir. (en belirgin özelliği dolby decodasyon desteğidir.)
quote:

AC'97 (short for Audio Codec '97) is Intel Corporation's Audio "Codec" standard developed by the Intel Architecture Labs in 1997, and used mainly in motherboards, modems, and sound cards.

onboard ise mainboard adı.
değilse pci ses kartı ise
ana ses çipinin üzerinde yazanları buraya yazınız bi yardımcı olan çıkar.
seboist64

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 0:20:59 

bence de... AC'97 Bdünyada en çok kullanılan driverlardan biri olmazsa biri olur problem başka alanda ve büyük gibi...

Ayak yürür, atar yürek, zaman çatar, gömer kürek…
Canon ® PowerShot™ « A530 » "Fotoğraf Galerim"
Creative ® ZEN™ 2GB+16~GB Creative ® SoundBlaster Live!™Creative ® Inspire™ M4500
Şu koca DH forumunda Uşak'lı arıyorum!
Genç Uşaklıların Buluşma Noktası
Kişisel Site (Blog)
CooL_RaX

12 Nisan 2008; 10:16:46 

onboard ise mainboard adı.
değilse pci ses kartı

walla bu dediklerinizden hangisi bilmiyorum ama anakart asus p4v800x ses kartıda realtek ac 97

keleminabi

12 Nisan 2008; 10:25:44 

http://support.asus.com/download/download_item.aspx?product=1&model=P4V800-X
CooL_RaX

12 Nisan 2008; 10:34:06 

tşkler vaktim olduğunda deniyecem inş. olur

CooL_RaX

12 Nisan 2008; 12:32:44 

çoook çook tşkür ederim oldu ama ben realtekin sitesinden indiriyordum olmuyordu üstelik ses kartı realtekin ürünü neyse oldu ya tekrar çok tşkler

keleminabi

12 Nisan 2008; 12:39:21 

quote:

Orjinalden alıntı: CooL_RaX

çoook çook tşkür ederim oldu ama ben realtekin sitesinden indiriyordum olmuyordu üstelik ses kartı realtekin ürünü neyse oldu ya tekrar çok tşkler

hayır codec iniz realtek değil.
ADI; Analog device.
http://www.analog.com/en/subCat/0,2879,765%255F803%255F0%255F%255F0%255F,00.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 12 Nisan 2008; 12:39:11 >
CooL_RaX

12 Nisan 2008; 12:47:06 

ok saol tekrar

cronhawk

15 Temmuz 2008; 10:58:09 

Bnde Realtek ac 97 de Sorun yaşıyorum Bu sıralar 1-2 gündür Araştırıyorum ama doru düzqün bi şey bulamadım dorusu Şu anda İndiriorum Bu codec Ne anlayamadım Yardım edersen sevinirim

DHArcadia

15 Temmuz 2008; 13:46:31 

On-board ses kartiniz sadece anakart ureticisinin sitesinden indirilen surucu ile garanti olarak calisir. Ses kartini yapan (Realtek gibi) firmanin generic driver'inin calismasi garanti degildir, daha sik guncellendigi icin insan istiyor ama deneyip goreceksiniz. Desktoplarda genellikle generic driver calisiyor ama laptoplarda genellikle illa anakart ureticisinin modifiyeli driveri gerekiyor. Ayni sey daha az derecede ekran karti suruculeri icin de gecerli.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Driver kurma sorunu cıldırcam yardım edin Sayfa: [1]
Buraya git: