ARKADAŞLAR ÖNCE İNTERNET ÜZERİNİ DURUDURDULAR SONRA 8075 ONU DURDURDULAR ŞİMDİDE PARÇA KONTÖR YAPTIĞIN HAT 1 AY ÖNCE KONUŞMADIYSAN HATTINI 3 AY KONTÖR TRANFER YAPAMIYORSUN VALLA NE YUAPACAĞIMI ŞAŞRDIM 150 TÜRKCEL HATIM VAR KUMBARAALRINDA EN AZ 100 KONTÖR VAR NE YAPACAĞIZKİ
Bence dediğim gibi ücretsiz kontörleride kontörlü telefonmuş gibi satarak süper bir gelir de elde edebilirsin. Hatta bayilik olarak satmıyorsan kontörü burdan dah çok bile para kazanabilirsin..
ARKADAŞLAR ÖNCE İNTERNET ÜZERİNİ DURUDURDULAR SONRA 8075 ONU DURDURDULAR ŞİMDİDE PARÇA KONTÖR YAPTIĞIN HAT 1 AY ÖNCE KONUŞMADIYSAN HATTINI 3 AY KONTÖR TRANFER YAPAMIYORSUN VALLA NE YUAPACAĞIMI ŞAŞRDIM 150 TÜRKCEL HATIM VAR KUMBARAALRINDA EN AZ 100 KONTÖR VAR NE YAPACAĞIZKİ
1- 2 saat önce tranfer yapmak istedim gerekli işlemleri yaptıktan sonra bir mesaj geldi mesajda diyorki önceki ay konuşma yapmadığınız için hattınız kontör tranferine 3 ay kapatılmış diye mesaj geldi sabahtan bişey yoktu
Ya ben halen anlayamadım, arama yapılmayan telemi kontör gitmiyor yoksa arama yapmayan teldenmi kontör atılmıyor, yoksa aranılan numarayamı kontör atılıyor, eğer öyleyse bir kere aranarak 1 kontör düşerek işlemler devam edemezmi , pek anlamıyorum bu parça kontör işinden