Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
çatlayan TT blok(tecrubelilerden yardım) ve VEGA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> çatlayan TT blok(tecrubelilerden yardım) ve VEGA Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kaplan__703

11 Nisan 2008; 19:13:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar elimde TT tribe su soğutma sistemi var bunu bir arkadaş ile amanda ile takas yapacaktık fakat 1.5 senedir kullandığım ve sürekli kontrol ettiğim su soğutmamım bloğu çatlamış bunuda sistemi sökerken fark ettim resmen şok oldum bu gün vega ya götürdüm bloğu teknik servise gittim ilk başta oradaki arkadaş bana bloğu çok sıktığımdan kaynaklı bir sorun olduğunu söyledi ve değişimi kabul etmedi ancak ben bu su soğutmayı 1.5 senedir kullanıyorum hiç sökmedim ve ekran kartı vsvs çıkarırken hep kontrol ederim vede kasam pencereli olduğu için gözümün önünde dedim ama dinletemedim sonra oradaki yetkilki bir arkadaşa belirttim durumu ben itiraz ediyorum dedim bu zaten tt bloklarda neredeyse kronikleşmiş bir sorun dedim oda bloğu aldı vede resimlerini çekip yurt dışına yollayacağını belirtti ona göre karar verilecekmiş fakat ben değişim istiyorum çünkü bloğu fazla sıkmam söz konusu değil

sizce kim haklı yada sonuç ne olur

bu NOT yöneticilere:sayın mod arkadaşlar hesabım 7 günlüğüne engellenmiş(ultrAslan-BH)o yüzden abimin hesabından yazıyorum önemli bir konu olmasa yazmazdım mazur görmenizi bekliyorum. belirtmek istedim.

scarab

11 Nisan 2008; 19:24:35 

valla hocam ya yeni bir block alıcaksın yada üzerine yeni bir plexy yapacaksın ben yeni plexy yaptım 1 senedir kullanıyorum

Zırhli Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Ankara-Etimesgut

88/2
kaplan__703

11 Nisan 2008; 19:48:31 

tamamda burada haklı benim değiştirmeleri lazım

bu arada ona uygun şekilde plexy i nasıl yapacam
,
birde senin bloktamı çatladı çatladıysada neden gidip hakkını aramadın TT blokların %30-35 lik kısmı çatlıyor varmı böyle bir olay ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan__703 -- 11 Nisan 2008; 21:08:58 >

StrangerXT

12 Nisan 2008; 9:55:06 

tt blokların kronikleşmiş sorunu. veganın bloğu değiştirmesi lazım.

değiştirmezlerse bütün kırık blok vakalarının olduğu linklerle bereaber güzel bir dilekçe yazarak tüketici haklarına başvurabilirsin, çünkü üründe malzeme ve işçilik hatası var

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..

Artık foruma girmiyorum.. ya da uzun aralıklarla giriyorum diyelim..
kaplan__703

12 Nisan 2008; 17:07:53 

tamamdır çok sağol arkadaşım yani gerçekten kronikleşmiş bir sorun bu artık

bu arada internete pek fazla giremiyorum malumunuz blok yok pc de yok

scarab

12 Nisan 2008; 20:27:02 

ben block'u ikinci el almıştım ben aldığımda çok küçük zararsız bir çatlak vardı ama orjinal rekorları söküp 1/4 lük yeni rekorlar taktım il gün birşey yoktu suyu vardim sisteme ve o akşam kullandım sabah kalkıp baktığımda block tuz,buz oldu bende iki adet 4mm plexy'i üst üst'e yapıştırarak block'a taktım ve bir senedir sorunsuz kullanıyorum yane garantiden değiştirseler bile birşey değişmiycek sana aynı block'u verecekler sanırım forumda "amfibi" Mustafa abi yardım edebilir plexy konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 12 Nisan 2008; 20:26:47 >

Zırhli Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Ankara-Etimesgut

88/2
mehmet328

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 21:23:05 

dandik materyalle yapıldığı için ve işlemciden gelen ısıyla maddenin yapısı bozulduğu için çatlaması normaldir ben 2 tane çatlatmıştım şimdi vaterboksumda zalman wb-3 gold kullanıyorum MAAŞALLAHI var.

SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
R`meRt

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 21:48:25 

Yakın zamanda bende thermaltake komple sıstem arıyordum almak ıcın ıyıkıde bulamamasım

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 21:50:36 

Üretim hatasıydı bu,el yapımı bloğum var 4 yaşında,su kaçırdığını görmedim daha.TT o üründe biraz beceriksiz kalmıştı galiba. Ama artık o tip sorunlu ürünleri yok bildiğim kadarıyla.

AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 5400+ [2.8Ghz 1.27V] | MSI K9A2CF 790X | Asus 256MB X550 | Emanet Elixir 512MB DDRII 533 :)
Tagan 2ForceII 800W | Seagate 500GB | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech X750BF | Ha bi de 1.44" Disket :)

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
CS 1.6 GunGame-ZoMbie-DeathMatch Serverimiz : 212.68.45.77
CS 1.6 DHKT Klan Maç Serverimiz : 212.68.45.78
DHKT | DiabloXT

R`meRt

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 21:56:58 

Dostum zaten pıyasadada tt nın komple setlerı yok bır ara tr de aramadıgım yer kalmadı dıstrıbutoru bıle aramıstım cevap hep aynı gelecek

Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur.
M. Kemal ATATÜRK
HVAC&Design
ASUS M51SN
SONY VAiO AR41S
ACER 5920G
kaplan__703

15 Nisan 2008; 0:15:55 

daha hala vegadan haber bekliyorum

GKN19

Sisteme Gözat

15 Nisan 2008; 2:41:03 

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

dandik materyalle yapıldığı için ve işlemciden gelen ısıyla maddenin yapısı bozulduğu için çatlaması normaldir ben 2 tane çatlatmıştım şimdi vaterboksumda zalman wb-3 gold kullanıyorum MAAŞALLAHI var.

Dandik materyalden kastın ne ? Bir araştırma içerisindeyimde hangi materyali kullanmışlar?

mehmet328

Sisteme Gözat

15 Nisan 2008; 20:15:50 

quote:

Orjinalden alıntı: mertyeldan

Yakın zamanda bende thermaltake komple sıstem arıyordum almak ıcın ıyıkıde bulamamasım

mertcim bende war biliyosun ama bende dandik olmaz

SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
mehmet328

Sisteme Gözat

15 Nisan 2008; 20:24:30