arkadaşlar elimde TT tribe su soğutma sistemi var bunu bir arkadaş ile amanda ile takas yapacaktık fakat 1.5 senedir kullandığım ve sürekli kontrol ettiğim su soğutmamım bloğu çatlamış bunuda sistemi sökerken fark ettim resmen şok oldum bu gün vega ya götürdüm bloğu teknik servise gittim ilk başta oradaki arkadaş bana bloğu çok sıktığımdan kaynaklı bir sorun olduğunu söyledi ve değişimi kabul etmedi ancak ben bu su soğutmayı 1.5 senedir kullanıyorum hiç sökmedim ve ekran kartı vsvs çıkarırken hep kontrol ederim vede kasam pencereli olduğu için gözümün önünde dedim ama dinletemedim sonra oradaki yetkilki bir arkadaşa belirttim durumu ben itiraz ediyorum dedim bu zaten tt bloklarda neredeyse kronikleşmiş bir sorun dedim oda bloğu aldı vede resimlerini çekip yurt dışına yollayacağını belirtti ona göre karar verilecekmiş fakat ben değişim istiyorum çünkü bloğu fazla sıkmam söz konusu değil
sizce kim haklı yada sonuç ne olur
bu NOT yöneticilere:sayın mod arkadaşlar hesabım 7 günlüğüne engellenmiş(ultrAslan-BH)o yüzden abimin hesabından yazıyorum önemli bir konu olmasa yazmazdım mazur görmenizi bekliyorum. belirtmek istedim.
bu arada ona uygun şekilde plexy i nasıl yapacam , birde senin bloktamı çatladı çatladıysada neden gidip hakkını aramadın TT blokların %30-35 lik kısmı çatlıyor varmı böyle bir olay ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan__703 -- 11 Nisan 2008; 21:08:58 >
değiştirmezlerse bütün kırık blok vakalarının olduğu linklerle bereaber güzel bir dilekçe yazarak tüketici haklarına başvurabilirsin, çünkü üründe malzeme ve işçilik hatası var
ben block'u ikinci el almıştım ben aldığımda çok küçük zararsız bir çatlak vardı ama orjinal rekorları söküp 1/4 lük yeni rekorlar taktım il gün birşey yoktu suyu vardim sisteme ve o akşam kullandım sabah kalkıp baktığımda block tuz,buz oldu bende iki adet 4mm plexy'i üst üst'e yapıştırarak block'a taktım ve bir senedir sorunsuz kullanıyorum yane garantiden değiştirseler bile birşey değişmiycek sana aynı block'u verecekler sanırım forumda "amfibi" Mustafa abi yardım edebilir plexy konusunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarab -- 12 Nisan 2008; 20:26:47 >
dandik materyalle yapıldığı için ve işlemciden gelen ısıyla maddenin yapısı bozulduğu için çatlaması normaldir ben 2 tane çatlatmıştım şimdi vaterboksumda zalman wb-3 gold kullanıyorum MAAŞALLAHI var.
dandik materyalle yapıldığı için ve işlemciden gelen ısıyla maddenin yapısı bozulduğu için çatlaması normaldir ben 2 tane çatlatmıştım şimdi vaterboksumda zalman wb-3 gold kullanıyorum MAAŞALLAHI var.
Dandik materyalden kastın ne ? Bir araştırma içerisindeyimde hangi materyali kullanmışlar?