Şimdi Ara

2006-2007 Mitsubishi lancer ı nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
92.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mitsubishi problemsizlik sıralamalarında her zaman ilk 10 da olan bir marka.

    ülkemizde bilinmesede amarika,rusya ve okyanus ötesinde sevilen tutulan bir marka.

    özellikle rusya da lancer yıllardır en çok satılan ithal araba ödülünü almakta.

    sizin bahsettiğiniz lancer 9. jenerasyon lancer; yani megane henüz 2. jenerasyonunu üretirken lancer şu an 10. versiyonunu üretmekte. bu kadar zamandır hala üretilen bir model artık kendini gereğince ispatlamıştır. corolla yada golf kadar geçmişe sahip. modifiye edilmiş versiyonu evo zaten apayrı bir dünya. ülkemizde mitsubishinin tanınmaması sizi 2. sınıf bir marka dan araba alıyorum gibi hissettirmesin mitsubishi kurulmuş en eski japon otomotiv şirketidir. honda veya toyota dan en az 50 yıl daha eski bir geçmişe sahiptir. 1800 lerde kurulmuştur aslen japon devlet şirketidir.

    kısa tarihçeden sonra bahsettiğiniz lancere gelelim.

    öncelikle 2007 model almanızı önermekteyim zira bu modelde ufak tefek iyileştirmeler oldu en çok göze batanı ise klimanın manuelden otomatik hale gelmesi. ama dijital ekranı yok. sadece ısı sensörü var sizin belirlediğiniz ısıya ulaştımı klimayı kapatıyor.

    lancer 9 belkide bugüne dek yapılmış en sessiz japon c segmenti araçtır. diğer japon araçlarında görülen yol ve motor sesi lancer 9 da oldukça iyileştirilmiş yalıtım sayesinde evrupalı rakiplerine denk hale gelmiştir. binince sürünce anlayacaksınız zaten.

    lancer 9 da bildiğim kadarı ile 4 teker bağımsız süspansiyon kullnılmakta.

    sorun çıkarırmı demişsiniz.

    periyodik bakımlarını yaptırdığınız sürece tüm japon araçları gibi lancer de size yıllarca yada siz onu satana kadar sorunsuz hizmet etmeyi sürdürecektir.

    lancer 9 da kullnılan otomatik vites invecs2 kod isimli tiptronik, öğrenebilen akıllı bir şanjımandır. oldukça moderndir. sürücüyede kontrol imkanı sunar.

    5-6 yıl kullanacağım demişsiniz 5-6 yıla kadar her marka 2. elde değer yitirir. o bakımdan 2. eli bence düşünmenize gerek yok. sizi bu 5-6 yıl boyunca üzmeyecek bir araç almaya bakın.

    başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

    hayırlı günler.

     2006-2007 Mitsubishi lancer ı nasıl bilirsiniz?


     2006-2007 Mitsubishi lancer ı nasıl bilirsiniz?


    not: 2007 modellerde ön ızgara resimdekiler gibi değil biraz daha büyümüş durumda. tamponda biraz daha büyük. ayrıca lancer alıp spoiler taktırmamak olmaz. spoilersiz lancer çıplak adama benzer kanımca. ihmal etmeyin derim.



     2006-2007 Mitsubishi lancer ı nasıl bilirsiniz?


     2006-2007 Mitsubishi lancer ı nasıl bilirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Nisan 2008; 20:40:58 >




  • VALLAHİ TAKINTI BİLLAHİ TAKINTI Bİ TAKILDIMMIDA KENDİSİNİ ALDIRMADAN RAHAT ETTİRMİYOR SÖYLİYİM. İÇİNE BİR BİNMEYE GÖR HELE HİÇ DİREKSİYONUN BAŞINA GEÇİP SÜRME. ŞEYTAN TÜYÜMÜ VARDIR NEDİR. AKLIMI BAŞIMDAN ALDI YAV GÖZÜMÜ BÜRÜDÜ TÜM SÖYLEMLERE ALDIRIŞ ETMEDİM, SANA O PARAYA HONDAMI ALALIM DEMEDİLER, KOMŞUDAN 2012 MODEL POLO LARMI DÜŞMEDİ, MEGANMI DENK GELMEDİ, BORA MI CİDDİ SÖYLÜYORUM YA, BANA SADE VE BASİT GELİYORLARDI. YOK ABİ KAFAYI TAKTIM BİRKERE GÖNLÜMÜ KAPTIRDIM. TAM DÖRT YIL SABRETTİM BEKLEDİM EN SONUNDA GİTTİM 2005 MODEL LANCERIMI ALDIM OH BE İÇİM RAHAT ETTİ SEVİYORUM YA HİÇ BİR MODELE DEĞİŞMEM SATARIM GENE AYNISINI ALIRIM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynel minel -- 24 Eylül 2014; 11:44:09 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oguzhan54

    lancerlerin 2006 07 modellerini bilmiyorum ama ikincieli zayıftır bunu biliyorum ama yeni nesil lancer tutulur demiştim ama oda tutulmadı:)yani mitsubishinin binek aracta 2.eli zayıftır


    yukarıda da belirtigim gibi uzun yıllar binmeyi düşündügümüz için pekde sorun olmaz aslında bundan ziyade saglamlıgı önemli bizim için megane ı aratır mı acaba teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 11 Nisan 2008; 20:30:47 >
  • İkinci el 2005-2006 Civic bakarken aynı fiyata rastgele tanıştığım 2007 model 0 km Mitsubishi Lancer aldım. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum.
    Son derece memnun olduğumu söyleyebilirim. Alırken bende ikinci el kaygısı duymadım. En kötü ihtimal birkaç yıl kulanır babama satarım diye düşündüm.
    Yaklaşık 30000 km yol yaptım. 2 kez bakıma gittim. 10000 ve 20000 bakımlarına toplam 210 ytl ödedim. Bunun dışında servise uğramadım.
    Kullanımı çok rahat bir araç olduğunu söyleyebilirim. Vites geçişleri çok belirgin ve oldukça yumuşak hiç bir zaman geçiş sorunu yaşatmıyor.
    Debriyaj oldukça yumuşak. Direksiyon etli ele iyi oturuyor. Tepkileri gayet güzel. Otobanda yüksek hızlarda yolda gezmiyor araç.
    Tam bağımsız süspansiyonlarla yol tutuş ortalamanın üzerinde. Otohaber testinde de bunu belirtmişlerdi.
    Motor 98hp ve 150nm ancak tarzına alıştığın zaman hiç bir performans problemi yaşamazsın.
    Yine otohaber verilerine göre
    0-100; 11,12 sn
    0-120; 16,34 sn
    0-400m; 17,78 sn
    Yakıt tüketimi oldukça iyidir. Fabrika verilerini her yolculukta tutturuyorum.
    Şehir dışı 5-5,5 lt arası görmen olası.
    Yalnız otomatik vites için yakıt tüketimi daha yüksek tabiki. Aynı zamanda performansta törpüleniyor...
    5. vites biraz uzun tutulmuş. O yüzden 5. vites ara hızlanmalarda çok iyi değil ama 2500 küsür devirde 100km/h hızla uzun yolda motor sesini duymak zor. Yalıtım oldukça iyi. Rüzgar sesi, konsol tıkırtısı gibi sorunlarım olmadı henüz.
    Ebd+Abs
    Çift hava yastığı
    Elektrikli ısıtmalı aynalar
    Otomatik klima
    Ön sis farları
    4 cam otomatik
    Cd çalar
    Hıza duyarlı silecekler
    Orta kol dayama
    Alaşım jantlar
    Yükseklik ayarlı direksiyon ve sürücü koltuğu
    Gibi özellikler standart donanımda
    Plus paketli bulursanız park sensörleri, arka rüzgarlık, deri direksiyon ve viteste var.
    2006 sonu ya da 2007 model alırsanız. En son makyajlı olanlar onlardır.
    İç döşeme öncekilere göre daha iyidir. Kabin içi havalandırma kumandaları aşağı alınmıştır.
    Kadranlar beyaz zemin ve parlaklığı ayarlanabilir pembe ışıklandırmalıdır.

    Başka soracağınız birşey varsa cevaplayabilirim.




  • arkadaşımın var 2004 model lanceri ve son derece memnun ama gel gör ki. 1 senedir arabayı değiştireyim daha ufak bir şey alayım diyor.gitmediği plaza bakmadığı marka kalmadı. ancak satamıyor arabayı. takasa götürüyor cillop gibi arabaya 15 ten fazla veren yok. mitsubishiye götürüyor coltla takas için onlar bile kendi arabaları olmasına rağmen 16.000 ytl veriyorlar. gerçekten o fiyata çok yazık. çok çok söyledim boş ver değiştirme diye boş yere bir küçük sınıf arabaya 10.000 ytl üste vereceksin diye. ve en sonunda vaz geçti.
  • mitsubıshı mazda subaru malesef gerekli ilgiyi görmedi turkıyede her ikiside aslında honda ve toyota kadar unlu tanınan ve az sorun çıkartan markalar.mazda en az sorun çıkartan japon otomobilidir.......toyota değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyber-kesh

    vay be nisan 2008 de açmıştım konuyu ben bile unutmuşum görünce hatıladım. Sağolsun forumdaşlar bayağı yardımcı olmuşlardı, hortlatan arkadaşı tebrik ediyorum,bu arada hala megane la yola devam ediyoruz değiştirmekten vazgeçmiştik o zaman, keşke değiştirseymişiz diyorum şimdi, araba biraz daha masraf çıkarırsa kendini amorti edecek



    Lancer almış olduğunuzu düşündüm tüm mesajları okurken alacak havanız var yazılarınızda.. Hala megane da kalmanıza üzülmedim değil




  • Hayırlısı ile bu yaz almayı düşünüyorum.12.000 lira nakitim var, 15'e tamamlayabilirsem alacağım olumsuz hiç bir yorum yok araç hakkında bu da beni iyiden iyiye cezbetti ve Lancer'da karar kıldım.Üst sınırım 15.000 TL üniversite öğrencisiyim hem görüntü hem sağlamlık hem de yedek parça olarak araçtan etkilendim.Bakalım 15'e ne kadar erken çıkabiliriz. Bir de sevgili kardeşlerim,ağabeylerim bu yazın 2.el araç alırsan 2 bin lira zarara uğrarsın geyiğinin aslı var mı?Varsa biri sebebini açıklayabilr mi ?
  • Selamun Aleyküm herkese. Bir mitsubişhi lancer hayranı olarak lancer bir tutkudur arkadaşlar AUDİ, BMV gibi özel araba olduğu için sürücüleri, müşterileri özeldir, sayılıdır. Sadece reklamı yapılmadığından kimse bilmez. Hiçbir zaman kötü bir şöhreti yoktur … Ben lencer ile ilgili geçmişimden bahsedeyim anımı anlatayım.;
    Bundan 4 yıl önce ilk defa komşumun 2004 model lancer iyla 50 km yol yaptım bozuk yol dahi her yerden geçtim, dedim bu mersedesmi arkadaş bu nasıl bir yoltutuşu nasıl bir süspansiyon gidişine sürüşüne hayran kaldım. Ozaman kendi kendime dedim Allahın izniyle bu araba 20 000 tl ise 10 yılda da geçse bekliyecem başka hiçbir araba almam bunu alacam dedim. Gerçektende gözüm hiçbir arbayı görmüyordu görmez oldu. Çevremdekiler megane 1 tavsiye etselerde nafile hepsi aksamı kasası basit geliyordu. Bu formdaki arkadaşların yorumlarına da baktım benim düşüncelerimi destekliyordu. Neyse fazla uzatmayayım. En sonunda parayı toparladım ve 3 hafta önce sahibinden. Com dan 19 500 tl ye 112000 km de, 2005 model, benzinli lancer imi aldım. Araba kendini sevdiriyor arkadaş bi tutku ya ayrı bir frekans yani. Arkadaşlar bu arabanın değerini kimse bilmiyor bu modelde bu fiyata, sağlamlık, sorunsuzluk, güvenlik ve konfor bir arada başka bir arabada yok. Uzun yolda trafikte kendinizi çok farklı, imtiyazlı hissediyorsunuz. İkinci eli için ise dedim kendi kendime bu memlekette hep reno nun fiatın arabalarımı satıyor arkadaş, piyasası yok denen parçası pahalı denen NİSSAN ın ALFA ROMEO nun SKODA yı, fiat marea yı millet nasıl alıyorda biniyor. Etrafda dolaşanlar bunları almışkı geziyorlar. Senin araban sağlam olsun sağlam temiz olsun hepsinin piyasası var. Zaten ikinci elde bütün modellerde sağlam araba bulmak gerçektende çok zor ama var bulan karşıdan kapıyor zaten model farketmiyor. hangi modeli alırsanız alın önden kazasızını alın, yetkili servise baktırmadan almayın cep telefonundaki tremere güvenmeyin. Ben önceki lancer a baktırdığımda telefondan 700 tl hasar gözüküyordu dışarıdan sorunsuz duruyordu yetkili serviste baktırdım ön kaput dahi değişmeyen yerinin kalmadığını öğrendim bedavaya da versen almam demiştim. Her şeyin iyisine bakin iyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynel minel -- 3 Ağustos 2016; 11:28:49 >




  • faydeemusic kullanıcısına yanıt
    Link deki araç hakkında ne dusunuyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senkei

    25 bin civarına sizce hala lancer alınır mı 2004-2007 arası ?

    Honda Civic ve Toyota Corolla'nın 2. el piyasasında çok prim yapmasının nedeni yaşıtı olan araçlara göre daha diri kalmaları ve az sorun çıkarmalarıdır. itsubishi LAncer'da aynı mantıkla üretilmiş bir araçtır. Yaşıtı olan Avrupa üretimi araçlara göre çok daha az sorun çıkarır. Üstelik fiyatlarıda şişmiş durumda değil. Motoru LPG ile tam uyumlu. Alınablir bence.
  • merhaba arkadaşlar 2000 model meganımızı satıp 06-07 lancer almak istiyoruz ama kafamda bazı soru işaretleri var
    1-saglam mıdır
    2-ikinci eli nasıl satarken fazla deger kaybı yaşarmıyız(aslında pek de önemli degil 5-6 yıl kullanacagımız için)
    3-sık sık sorun çıkarır mı
    4-otomatik vites almayı düşünüyoruz tavsiye edermisiniz nasıldır?
    son olarak 25000 ytl ye kadar sedan, otomatik vites başka hangi modelleri tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler.



  • up
  • yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar(özellikle tasshelhoff, hocam üşenmeyip,sıkılmayıp yaptıgınız açıklamalar için sizede çok teşekkür ederim eger kısmet olurda alırsak ilk iş spoiler taktırmak olacak zaten...)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: supremum

    İkinci el 2005-2006 Civic bakarken aynı fiyata rastgele tanıştığım 2007 model 0 km Mitsubishi Lancer aldım. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum.
    Son derece memnun olduğumu söyleyebilirim. Alırken bende ikinci el kaygısı duymadım. En kötü ihtimal birkaç yıl kulanır babama satarım diye düşündüm.
    Yaklaşık 30000 km yol yaptım. 2 kez bakıma gittim. 10000 ve 20000 bakımlarına toplam 210 ytl ödedim. Bunun dışında servise uğramadım.
    Kullanımı çok rahat bir araç olduğunu söyleyebilirim. Vites geçişleri çok belirgin ve oldukça yumuşak hiç bir zaman geçiş sorunu yaşatmıyor.
    Debriyaj oldukça yumuşak. Direksiyon etli ele iyi oturuyor. Tepkileri gayet güzel. Otobanda yüksek hızlarda yolda gezmiyor araç.
    Tam bağımsız süspansiyonlarla yol tutuş ortalamanın üzerinde. Otohaber testinde de bunu belirtmişlerdi.
    Motor 98hp ve 150nm ancak tarzına alıştığın zaman hiç bir performans problemi yaşamazsın.
    Yine otohaber verilerine göre
    0-100; 11,12 sn
    0-120; 16,34 sn
    0-400m; 17,78 sn
    Yakıt tüketimi oldukça iyidir. Fabrika verilerini her yolculukta tutturuyorum.
    Şehir dışı 5-5,5 lt arası görmen olası.
    Yalnız otomatik vites için yakıt tüketimi daha yüksek tabiki. Aynı zamanda performansta törpüleniyor...
    5. vites biraz uzun tutulmuş. O yüzden 5. vites ara hızlanmalarda çok iyi değil ama 2500 küsür devirde 100km/h hızla uzun yolda motor sesini duymak zor. Yalıtım oldukça iyi. Rüzgar sesi, konsol tıkırtısı gibi sorunlarım olmadı henüz.
    Ebd+Abs
    Çift hava yastığı
    Elektrikli ısıtmalı aynalar
    Otomatik klima
    Ön sis farları
    4 cam otomatik
    Cd çalar
    Hıza duyarlı silecekler
    Orta kol dayama
    Alaşım jantlar
    Yükseklik ayarlı direksiyon ve sürücü koltuğu
    Gibi özellikler standart donanımda
    Plus paketli bulursanız park sensörleri, arka rüzgarlık, deri direksiyon ve viteste var.
    2006 sonu ya da 2007 model alırsanız. En son makyajlı olanlar onlardır.
    İç döşeme öncekilere göre daha iyidir. Kabin içi havalandırma kumandaları aşağı alınmıştır.
    Kadranlar beyaz zemin ve parlaklığı ayarlanabilir pembe ışıklandırmalıdır.

    Başka soracağınız birşey varsa cevaplayabilirim.



    çok teşekkür ederim sorulacak bütün soruların cevaplarını sıralamışsınız zaten tekrar teşekkür ederim...




  • supremum hocam ile tasseldoff hocam gereken bilgileri vermişler
  • quote:

    [cLone]:: Tarih 11 Nisan 2008; 22:40:58
    heleki 2008 lancer bir harika.

    http://www.yeni-lancer.com/index.php5?lang=tr_tr

    fiyatida cok uygun.http://www.temsa.com.tr/otomotiv/fiyat_listesi.aspx?LNG=TR

    clone hocam yeni lancer ı harbiden çok güzel yapmış adamlar ah bide imkanlar yetsede alabilsek...




  • bildiğim bir gerçek varsa japon arabaları diğer markalara göre daha sorunsuz araçlar heleki uzun yıllar kullanım söz konsu ise bence lancer güzel ve kaliteli bir araç
  • Hocam eski kasa lancer dusunuyosun , 2005 model dizel carizmalarda var onlarda saglam araclar hem genistirler. 18-25 bin ytl arasi bulunur.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.