HP HDX 9200 (DRAGON) Penryn CORE 2 DUO 2.50GHZ 6MB 800MHz,4GB DDR2,500GB HDD,20.1"/ 1680 x 1050 / WSXGA,512MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği Nvidia® GeForce 8800M GTS 256bit DirectX 10, TV Alıcısı DVB-T, VISTA HOME PREMIUM
HP - Pavilion HDX9200 dizüstü HP’nin en büyük dizüstü bilgisayarı olarak gösterilen HDX9250ET, ayarlanabilir bir geniş ekrana sahip. Yepyeni bir anlayışla tasarlanan ürünün çift menteşeli paneli sayesinde, ekran, çalışma esnasında dik, sinema izlerken ise daha eğik bir konuma getirilebiliyor. HP’nin yeni Imprint tasarımı, organik ve serbest biçimli çizgiler taşıyor; taze ve çağdaş bir imaj için modern ve yapay bir ejderha yaratıyor. HP Imprint işlemi, dizüstü bilgisayara parlak bir görünüm ve çizilmeye dayanıklı bir yapı kazandırıyor.
HP Pavilion HDX9200 - Üç boyutlu ses ve şaşırtıcı görseller Ürünün dört Altec Lansing hoparlörü, hi-fidelity (yüksek kaliteli) ses üretirken, bir HP Triple Bass Reflex Subwoofer, seslerin yaşamdaki kadar canlı olmasını sağlıyor. Öte yandan oyunseverler, güçlü NVIDIA GeForce 8800M GTS ekran kartı sayesinde, yepyeni görsel efektlerin tadına varabiliyorlar.
Ürün Adı
HP Pavilion HDx9200 İşlemci
Intel® Core™ 2 Duo 2,50 GHz Ekran
20,1 inç WSXGA+ High-Definition HP Ultra BrightView Geniş Ekran / 1680 x 1050 Çözünürlük Grafik Kartı
NVIDIA® GeForce™ 8800M GTS / Harici / 512 MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği
4 GB 667 MHz DRR II Sabit Disk
500 GB / 5400 rpm / SATA Optik Sürücü
SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı HD DVD ROM Kamera
Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam Ses Sistemi
3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Hoparlör
Altec Lansing® hoparlörler, tümleşik sub-woofer'lı; Doğal Harici Hoparlör Yapılandırmaları Bağlantı Noktaları: Arka, Orta/Sub, Ön LAN
Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Wireless LAN
Intel® PRO/Kablosuz 4965AGN Ağ Bağlantısı Bluetooth
TV Alıcısı DVB-T Var
RJ-45
1 adet USB 2.0
4 adet IEEE1394
Var VGA out
1 adet S-Video TV-out
Var Mikrofon In
1 adet Genişlik
33,95 cm Yükselik
5,85 cm Derinlik
47,5 cm Ağırlık
7,05 kg İşletim Sistemi
Windows Vista® Home Premium Giriş Arabirimleri
Tam boyutlu masaüstü klavyesi (+ ayrı sayısal tuş takımı düzeni) Diğer
HP HDX DRAGON Notebook un "Aldığı ÖDÜLLER" - Mobimag "En Yetenekli Notebook" - DigitalLife "5 Yıldız Notebook" - Laptop Mag "En iyi Notebook,Editörün Tercihi" - Pc NET "En Değerli Notebook" - Pc World "En Performanslı Notebook" - Notebookcheck "Çok İyi Notebook" - Notebook Journal "Çok İyi Notebook" - Chip.de "Benzersiz,Çok İyi Notebook"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master88 -- 25 Ekim 2008; 20:26:52 >
HP HDX 9200 (DRAGON) T9300 Penryn CORE 2 DUO 2.50GHZ 6MB 800MHz,4GB DDR2,500GB HDD,20.1"/ 1680 x 1050 / WSXGA,512MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği PUREVİDEO HD Nvidia® GeForce 8800M GTS 256bit DirectX 10, TV Alıcısı DVB-T, VISTA HOME PREMIUM. LOGITECH VX NANO KABLOSUZ LAZER NOTEBOOK MOUSE. SANDISK CRUZER MICRO 8GB 2.0 USB MEMORY. CREATİVE ZEN AURVANA KULAKLIK. DELL INSPIRON 6000. MİCROLAB 5+1. Sony CyberShot W120 DİJİTAL KAMERA.
HP HDX 9200 (DRAGON) T9300 Penryn CORE 2 DUO 2.50GHZ 6MB 800MHz,4GB DDR2,500GB HDD,20.1"/ 1680 x 1050 / WSXGA,512MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği PUREVİDEO HD Nvidia® GeForce 8800M GTS 256bit DirectX 10, TV Alıcısı DVB-T, VISTA HOME PREMIUM. LOGITECH VX NANO KABLOSUZ LAZER NOTEBOOK MOUSE. SANDISK CRUZER MICRO 8GB 2.0 USB MEMORY. CREATİVE ZEN AURVANA KULAKLIK. DELL INSPIRON 6000. MİCROLAB 5+1. Sony CyberShot W120 DİJİTAL KAMERA.
Bu diz üstü değil masa üstü. Nereye götürceksinki bunu? Masa üstü alıp daha yüksek performans almak daha mantıklı. Bununda wireless'ı kaybolur kesin tiy seside vardır
Sony PlayStation 3 - PSN: omer1990 - PSP Slim Metal Gear Solid 4 - Gran Theft Auto IV - Haze - Gran Turismo 5 Prologue - Call Of Duty 4 - FIFA 08 - Uncharted: Drake's Fortune - Ratchet & Clank - Motorstorm - Resistance: Fall of Man
Bu diz üstü değil masa üstü. Nereye götürceksinki bunu? Masa üstü alıp daha yüksek performans almak daha mantıklı. Bununda wireless'ı kaybolur kesin tiy seside vardır
Dediklerinin aynısını ben farklı konuda söyledim ama iyiraz ettiler, taşınabilirmiş nihayetinde. (7-8 kilo ne kadar taşınabilir ki!) Zaten alete uygun notebook çantası yok. Artık elarabasıyla taşırız :D
Aynı paraya masaüstü sistem toplamak daha mantıklı diyorum hala..
NOT: Elbette ki benim şahsi fikrim. Dileyen sırtında, dileyen başının üstünde taşısın.
bunlara bir bak derim ilk linkte alan bir arkadaş bütün soruları içtenlikle cevapladı soruları soranda bendim zaten fan olayında aşırı sessiz vatan bilgisayarda bi incele derim kolay gelsin eğer alırsan haberim olsun bende senden biraz bilgi alıyım
kardeş verdiğin bilgiler için sağol ben burda bildiğiniz bir bilgi varmı diye sorarken taşınabilirlik konusunda tartışılıyor. bana göre taşınabilirlik evin her odasına götürebilmem ve bahçeli evimizin bahçesinde kullanabilmem. ben başka türlü yanımda pc taşımam şuanda 15.4" dell kullanıyorum. her yere taşıdığım bilgisayar gibi iş gören N95 8GB telefonum var her yerde wi-fi bağlanıyorum. çanta nasıl olmaz hp orjinal taşıma çantası var.
lütfen ben sizden kendi tercihlerinizi sormuyorum sadece teknik konuda bilginiz varmı diye soruyorum. bende masa üstü pc kurmayı biliyorum artık onlar taş devrinde kaldı evin bir odasında köşeye hapis eden cihazlardan başka birşey değiller. üstün sistemlerin harcadığı elektirklerde oldukça fazla 600 watt civarı. her neyse sağolun yinede.
quote:
Orjinalden alıntı: korkuluk13
bu canavarı bende edinmeyi düşünmekteyim tabi onun için bütün yerlerdeki kampanyaları takip durumundayım
bunlara bir bak derim ilk linkte alan bir arkadaş bütün soruları içtenlikle cevapladı soruları soranda bendim zaten fan olayında aşırı sessiz vatan bilgisayarda bi incele derim kolay gelsin eğer alırsan haberim olsun bende senden biraz bilgi alıyım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master88 -- 13 Nisan 2008; 18:10:57 >
öncelikle bu modeli vatanda epey bi inceledim cantası yok zaten evin her yerinde kullanma amaclı yapılmış , ilk verdiğim linkteki konu sahibine sordum yurtdışından alıcaksan canta bulunabiliyormus ama türkiyedeysen dışardan getirtmen biraz pahallıca olabilir en iyi cözüm özel canta yaptırmak fakat bahce ve evde kullanıcam diyorsan bence yersiz en iyi grafik programlarını zorlamadan acabilmekte bana göre tek sorun sadece VİSTA ile calışabilmesi , vistanın düşük performansı ne zaman hallolur bilinmez ama elinde sonunda herkesin geçeceği işletim sistemi olarak gözükmekte oyun ve grafik açısından harika bi ekran kartına ve performansa sahip fanın ses çıkarmamasıda cabası
kardeş konuları inceledim tv konusunda felan sorun var yazılmış ama ben zaten tv amaçlı kullanmayacağım. çanta konusu benim için dert değil odadan odaya taşırken çantaya koyacak halim yok ilerde çıkarsa alırız. bütün araştırmalarıma rağmen ekran kartı kaç bit biliyormusun? araştırmalarıma rağmen bu bilgiye ulaşamadım. inşallah 256 bit koymuşlardır.
fan sesi rahatsız edici olmaması güzel. vista konusu bazı alışa gelmiş eski programları desteklemiyor bu doğru ama zaten son sürümlerde programlarda bu sorun kalmıyor. format atınca driverler sorun çıkarma gibi bir olayı var mı acaba.
benim pc kullanım amacım internet oyun (fifa 2008) sinema. kapsamlı programlar kullanmıyorum. bu bilgisayarda tüm aradıklarımı bulduğum için almak istiyorum aklımda dell xps vardı ama bazı giriş çıkışlar ve woofer olmaması dell'den vazgeçtim. bildiğim kadarıyla 5+1 ses sistemi bağlanabilen tek notebook bu. ekranın isteğe göre öne geri gitmeside cabası. youtubede videolarını izliyorum hep
quote:
Orjinalden alıntı: korkuluk13
öncelikle bu modeli vatanda epey bi inceledim cantası yok zaten evin her yerinde kullanma amaclı yapılmış , ilk verdiğim linkteki konu sahibine sordum yurtdışından alıcaksan canta bulunabiliyormus ama türkiyedeysen dışardan getirtmen biraz pahallıca olabilir en iyi cözüm özel canta yaptırmak fakat bahce ve evde kullanıcam diyorsan bence yersiz en iyi grafik programlarını zorlamadan acabilmekte bana göre tek sorun sadece VİSTA ile calışabilmesi , vistanın düşük performansı ne zaman hallolur bilinmez ama elinde sonunda herkesin geçeceği işletim sistemi olarak gözükmekte oyun ve grafik açısından harika bi ekran kartına ve performansa sahip fanın ses çıkarmamasıda cabası