Şimdi Ara

'BSD Root: md0, major 2, minor 0' döngüsünden kurtulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda birkaç arkadaşın da muzdarip olduğu özellikle ramdisk'i boot ederken meydana gelen elektrik kesintisi, bilgisayar ile iPhone bağlantısının kopması neticesinde iPhone;

"BSD Root: md0, major 2, minor 0"

satırını yazan sonsuz bir döngüye girmekte ve açılmamaktadır...

Öncelikle telefonunuzu "Recovery Mode" a almak için şu adımları izleyin: (Not: iLiberty+ yüklü olsun, burdan iLiberty+ programının son versiyonunu direk indirebilirsiniz)

1. Telefonunuzun bilgisayara bağlı olduğundan ve “BSD Root: md0, major 2, minor 0″ satırlarını gösterdiğinden emin olun!
    2. Telefonun USB bağlantısını çıkarın ve bilgisayar ile bağlantıyı kesin.
    3. Telefonu kapatın... (kapanmıyorsa önce sadece power tuşuna basılı tutun, o da olmuyorsa power+home tuşuna kapanana kadar basın... kapanır kapanmaz tuşları bırakın ki reset atıp tekrar açılmasın)
    4. iTunes ve iLiberty+ programlarının ikisini de açın
    5. Şimdi telefonu açıyoruz... Home tuşuna basılı tutun (bırakmayın!) ve home tuşu basılı iken bir ucu zaten bilgisayara bağlı olan USB kablosunu iPhone'a takın. (Telefon, kabloyu takar takmaz açılacak ve boot etmeye başlayacak, Home tuşunu henüz bırakmayın!!)
    6. Ekranda önce iTunes+USB Kablosu işareti çıkacak sonra da iTunes "Recovery Modda bir telefon buldu" diyene kadar Home tuşuna basılı tutun... bu ekranı gördükten sonra Home tuşunu bırakabilirsiniz.
    7. iTunes daki uyarıyı Ok diyerek geçin ama iTunes'dan henüz birşey yapmayın.
    8. şimdi iLiberty+ programına geçin ve Other Tools sekmesinden "Enter DFU Mode" a basın... (iLiberty'nin yönlendirmesi ile usb kablosunu bir kez çıkartıp takmanız istenicek)
    9. DFU Moda girdikten sonra telefon tekrar iTunes'a geçin ve bildiğiniz şekilde telefonu Restore edin...

Sonrasında iLiberty+'ı tekrar kullanarak unlock (daha evvel herhangi bir yöntemle unlock ettiyseniz aslında bir daha unlock'a gerek yok)/jailbreak/activate işlemlerini yapabilirsiniz...

Yöntem iLiberty+ programını yazan George Zjlotto'ya aittir...
    Kullanan arkadaşlar sonuçları da yazarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 11 Nisan 2008; 17:35:24 >

• evet bu sorun çook başıma gelmiştir ilk seferde bir yarımsaat bekledim baktımki olacağı yok yaptım müdahaleyi . Ama recovery moda alındıktan sonra restore ediliyor iliberty bu aşamada sadece dfu mod için kullanmıış oluyosun herhalde. teşekkürler!!!
  • ben denedim olmadı, siz nasıl bir yöntemle çözdünüz, yapmadığım şey kalmadı, açılmıyor üstelik şimdi telefon hiç, sadece recovery mod ve dfu mod, kablodan başka bişey yok ekranda.
  • evet iLiberty orda DFU Mod'a sokmak için kullanılıyor ve içine girmiş olduğu döngüden çıkartıyor bu sayede... DFU Mod ile Recovery Mod farklı çünkü.., sonrasında da normal işlemlerini yapıyor...

Yöntem dediğim gibi program yapımcısının yöntemidir... adımları olduğu gibi uygularsanız düzelecektir... daha fazla bilgi veremiyorum çünkü elimde öyle bir telefon yok şu anda... kusura bakmayın... bir yöntem ve belki bir alternatif olarak paylaştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 11 Nisan 2008; 18:35:55 >
  • iLiberty'de DFU moda tıklayınca ekran kırmızı oluyor ve yine itunes bağlantı işareti çıkıyor, iphone DFU modda diyor iLiberty fakat sonra itunes yine restore yaparken hata veriyor, neyaptıysam hala kurtaramadım telefonu, başka bir yöntem söyleyebilirseniz çok sevinirim.
  • yani sanırım işin püf noktası 1. madde'de... telefon açık bilgisayara bağlı ve bu bahsi geçen satırı görerek başlıyorsunuz işleme deil mi?
  • başta öyleydi,fakat bu işlemleri yaptıktan sonra artık o satırda görünmüyor, sanırım bir kere DFU moda geçti ve artık restore olmadan telefon açılmıcak, sadece itunes bağlantı işareti çıkıyor şimdi, fakat restore'da hep error veriyor, herseferinde de farklı bi hata kodu veriyor, hiç açılmıyor yani telefon, o satıra bile razıydık :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    h3lix uicache failed ios 10.3.4
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar denemekten korkmayın, düzelecektir.
  • Yok hala düzelmedi,bu kaçıncı tekrar sayamıyorum artık, iLiberty,ziphone,ibrick,iplus... hepsi boş, neyapsam olmuyor, itunes restore yapamıyor,bütün versiyonları denedim, itunesi sildim tekrar yükledim, helper kapatıp açtım, iLibertyde emergency ramboot denedim, artık tükendim, olmuyor ne yazıkki, izmirde bu işten anlayan biri ücret karşılığı ben yapabilirim derse lütfen bana ö.m atsın.
  • walla istanbulda olsaydın bakim derdim... ücret mücret gerek yok... merak ettim sadece...
  • şimdi recovery mod dışında bişey yok, neyaptıysam boş, bi mac bulup pwned'la deneyim bide, belki işe yarar.
  • benim hackintosh' u daha silmedim çarşamba günü istersen benim hackintosh ile pwn yapabilirsin cihazı tabi pwn yerse artık... ücrete mücrete gerekte yok üstüne üstelik birde çayımı içersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 13 Nisan 2008; 14:09:43 >
  • bütün işlemleri yaptım. itunesten restore ediyorum. 15 den geriye dogru sayıyo. acil arama kısmına geliyo. burdan çıkmak için unlock işlemi mi yapmak gerekiyo?
  • itunes 165 mblik bir dosya indiriyor şu anda sonuçları yazarım

ipod artık açılıyor sorun olmadı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levopar -- 13 Mayıs 2008; 23:35:30 >
  • Arkadasim ayni sorun bendede var cozum bulabildinmi?
  • Xphoid vermiş olduğun bilgiler için ve paylaşımın için teşekkür ediyorum.Sen bu sorunu yaşamadan ve sıkıntısını çekmeden bu şekilde yardımcı olmaya çalıştığın için minnetarım. Benim de böle bi sorunum var. Ve hemen bu yöntemi denemeye başlıyorum inşallah başarırım .. gelişmeleri yazarım
  • dfu moda geçmede bir sıkıntı yok fakat itunes üzerinde restore işlemlerinde her zaman aynı hatayı veriyor.. Yani benim durumda ailhan ın durumun aynısı.. ailhan dost sen ne yatın çözebildin mi? yada bu durumdan kurtulan arkadaşlar var sa yardımcı olabilirler mi?_
    not: başka topiklerde de yardımcı olan arkadaşlar vardı.. ama bu yöntemi denememiştim yardımcı olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler
  • son gelişme : şimdi kırlırken çıkan yazılar değişti "Attemp..." sürekli bu yazıyı yazıyor..
  • ziphone 2.6b ile fix nv ram seçeneğini kullanın ve yeniden restore yapın sorun düzelecektir..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.