Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Forex UTV380 Harici TV Kartı Ses Problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Forex UTV380 Harici TV Kartı Ses Problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
unaluzum

11 Nisan 2008; 17:03:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu ürün hakkında bir konu başlıgı açılmıştı fakat genelde ürün özellikleriden bahsedilmiş,aradım cevabı bulamadım.benim ise 1 sorum olacak..Ürünü alalı 2-3 ay oldu.ilk aldıgımda pek ferkına varamadım ama daha sonra kulagımı tırmalamaya başladı ince cızırtı,hele yüksek sele bişe izleyemiyorsunuz...hemen hemen her ayarı karıştırdım ama düzeltemedim...Ses problemi dışında hiç bir eksiği yok,video çekimi tatmin edici,tuner i yüksek,görüntü fevkalade,fakat ses problemi çekiyorum,... tek bi kablolu tv girişinden denedim başka antenden de denemedim acaba baglantımda mı bir sıkıntı var?...Bu ses problemini nasıl çözerim bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim??

gaziliaydın

20 Nisan 2008; 13:53:00 

Merhaba ben de bu cihazı 4 aydır kullanıyorum.Ses problemi cok az kanlada var.Mesela bende 25 civarı kanal cekiyor.3 tanesinde cızırtı var.Bağlantı yeri ile ilgili bir sorun olabilir.

_U_U_R_

25 Nisan 2008; 20:31:58 

bende böyle bir problem olmadı bir tek vistada ses çıkmıyordu onuda www.forex.com.tr deki driverı indirerek çözdüm

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Forex UTV380 Harici TV Kartı Ses Problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zen Vision:W PMP video
Creative in gelismis tasinabilir medya oynaticisi
MSI NX7600GT Diamond Plus
MSI in HDMI cikisli, hiz asirtma kabiliyeti bulunan 7600GT si

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç