Dünyaca ünlü profosyonel DJ''lerin görüşleri ve önerileri doğrultusunda AKG Ses mühendisleri tarafindan hazırlanan, 2 farklı AKG DJ kulaklık modeli müziğe aşk ile bağlanmış olanların beğenisine sunuldu.AKG K 181 DJ profosyonel olarak DJ''lik yapanlara hitap ederken, AKG K 518 DJ bu ise yeni baslayan müzik severler için arkadaşpartilerinde ve küçük klüplerde rahatlıkla kullanılabilecekleri kulaklıkların başında geliyor.
Kalitesini tüm dünyada kanıtlamış olan AKG , K 518 DJ modeliyle yolun başında ki müzik tutkunlarının en iyi partneri olacak. Her mekanda DJ''lerin rahatlıkla kullanabileceği özel olarak tasarlanmış, yüksek kalitede kulaklık sistemine sahip olan AKG K 518 DJ, 3D katalanabilir mekanizması ve deri kılıfı ile istediğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Ayarlanabilir kafa bandı sayesinde kafanıza rahat bir şekilde yerleşmesini sağlayabilirsiniz. Deri kulak pedleri sayesinde dışarıdan ses girişini tamamen önleyerek sizi istediğiniz dünyanın içine hapsediyor.
Ses kalitesi ve kulallanım rahatlıgıya sadece DJ kabininde degil bilgisayarınızla da rahatlıkla kullanabileceğiniz AKG K 518 DJ uzun kablosu sayesinde TV''den istediğiniz filmi kulaklığınızla izleyebilme imkanını da sunuyor.
117$ mı insan bu parayla 5+1 ses sistemi alır ama çok güzel bir kulaklık benim evde kendi kullandığım micro dj kulaklığına benziyor ama fiyat olarak değil :) haber için tşk
bahsettiğiniz ürünü, şu an 5.5g ipod ile kullanmaktayım, daha önce pioneer, sony, sennheiser, altec ve aklınıza gelebilecek bilimum her çeşit bu fiyat aralığında, noise cancelling, kulakiçi, her türlü kulaklığı kullandım. Çok açık ve net olayım, bu kulaklık, fiyat performans olarak, müzik türü farketmeksizin, hepsinden iyi, sennheiser'ın bu tarzda(kafa üstü mü artık nasıl adlandırıyorsanız) ama daha pahalı ürünlerini kullandım, ama bunun yanına bile yaklaşamaz. Keşke dinletebilsem de demek istediğimi anlasanız. Mükemmel bi kulaklık, harika bi izolasyon ve mükemmel baslarla gelen süper net sesler. Şiddetle tavsiye ederim.
Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz OC 2.93 GHz / 2.00 GB 500MHz Ram / 512 Mb 8800 GT MSI OC Edition / MSI P35 Platinium with Logitech X-540 5.1 Sound System---Panasonic TZ-3 Camera with Leica lens and 10x optic zoom---Apple Ipod Video 5.5 G 30 GB mp3 player---AKG 518 DJ Headphones--- sony dav dz-260 surround home theater system