Şimdi Ara

Tomasetto sıralı gaz sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
6
Favori
139.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iyi günler.
    aracıma tomasetto gaz sistemi taktırdım. Tomasettonun pek tanındığını düşünmediğim için ve memnun kaldığım için tatktıracak arkadaşlara bir alternatif olsun diye tanıtmak istedim.

    ilk başlarda yaptığım araştımalarda teleflex öne çıkmıştı ama çok pahalı idi 2000 ytl peşin
    diğer sistemlerdende zavoli yi beğenmiştim onun fiyatıda 1500 ytl peşin

    internetten yaptığım araştırmalara göre ikisi arasında kayda değer bir fark olmadığı kanaatine vardım. yani arasında km başına 0,01 ytl fark olsa 500/0,01= 50000 km yaparki ben 50 km yi yapana kadar heralde 2-3 yıl geçer arabayı değiştirmeyi falan düşünürüm diye düşündüm ve zavoli bayine gittim. Orada arkadaşlar tomasetto da takıyorlardı ve tomasetto danda bi şikayet olmadığını söylediler. ayrıca tomasetto zavoli tartarini gibi markalara şamandıra üretimi yapıyormuş ve bu sektörede yeni girmişler . italyan markası yine tomasetto. fiyatı 1200 YTL ben 1100 e anlaştım. tomasetto taktırmamdaki en büyük payda yine taktırdığım servisin garantisi oldu. Takalım beğenmezsen söker istediğin markayı takarım dedi. zavoli tartarini gibilerden tek farkı yaygın servis ağının bulunmayışı dedi. Yani bayisi bulunmayan bi şehirde araban lpg den dolayı arıza yaparsa yolculga benzin ile devam etmek zorunda kalırsın dedi. Bende bütün bunlara göze alarak tomasetto taktırıdm. Nevşehirde ikamet ediyorum. Ankara yolcuğu yaptım memnunum ilk iki depoda 0,140 ytl/km yakıt yaktım. Yeni yakıt ayarından sonra 0,125 ytl/km civarına düşmesini bekliyorum. yine sizle yeni durumuda paylaşırım inşallah. tomasettonun internet sitesihttp://www.tomasetto.com/ . bu arada aracım 2002 1.6 mitsubishi carisma avance. benim aracıma özel ufak bi sorun oldu ama benim için sorun değil. LPG taktıracak arkadaşlara bir marka daha tomasetto:)
    Selamlar







  • tomasetto da nedir ???
    artık yeni bir marka istemiyoruz...
    eldeki markalar yeter.............
    yoksa sen mi takıyorsun
    bayisimi sin ???????/
    nasıl olurda arabana böyle tanınmamış bir marka taktırmaya cesaret edersin ???????????????/
    bence hikayesin dostummmmmmmmmm
  • domates gibi bişey olmuş
  • Hayırlı olsun kardeş, imzamda görüldüğü gibi bende pek tanınmayan bir italyan kit taktırdım, bende memnunum.
    güle güle bin.
  • ilker kardeşim saygılar öncelikle

    daha önceki mesajlarımıda okursan arabama lpg taktırmayı düşündüğümü ve bir arayış içinde olduğumu görürüsün. neden bilinmedik bi marka takdırdığıma gelince takan arkadaşıon bana verdiği garanti. eğer memnun kalmazsan istediğin markayı söker takarım dedi. ve hala memnun değilsen değiştireyim diyor.

    ama ben boş yere daha fazla para vermek istemiyorum. Takan birisi olmadığım mesajlarım incelenirse görülür sanırım

    hayırlı günler
  • selamlar ben de tomasetto marka lpg taktırmayı düşünüyorum fiyat uygun..tartariniyle aynı yazılıma sahip olduğunu pek çok markaya üretim yaptıklarını söylüyorlar bu marka için ama projesi yokmuş..Takacak olan kişi projeyi de halledeceğini söyledi..Şu an için projesinin olmamasının ne gibi bir sakıncası olur..Ayrıca bu kit hakkında bilgisi olan var mı?
  • tomasettoyu bütün üreticiler ve montajcılar bilir. neden derseniz multivalve kesici gibi parçaları ağırlıkla piyasaya sürüyor. multivalvelere dikkat edin genellikle tomasetto kopyasıdır. tomasetto bilindik bir markadır ama sıralısını hiç görmedim ve takmadım. saygılar...
  • selam x 15 proje sanırım ruhsata işletmek için gerekli.
    ben taktırdığımda tek çeşit tomasetto vardı. geçen uğradım dediğin gibi birde tomasetto nun tartarini ve zavoli nin yazılımını yazan bi firma varmış galiba ayb yazılım gibi birşey söylediler. yani tomasettonun ayb yazılımlısı çıkmış. ama projeyi halederler sanırım bi sıkıntı çıkmaz.
    iyi günler
  • Tomasetti'yi şamandıra markası olarak bilyordum ben. Başlı başına kendisinin sıralı sistem markası olduğunu daha yeni duydum
  • Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 aydır tomasetto marka sıralı sistem kullanıyorum we çok memlunum. Aracımın performasnsında bi değişiklik olmadı. Servisin söylediğine göre tomasetto zavolinin parçalarını kullanıyormuş we hemen hemen malzemeler aynıymış.Kısacası çok memlunum. Artı olarak BOR ekledim motor yağına hepinize tavsiye ederim. (aracım hyundai accent 2001)
  • ben de araştıma yaptım bu konuda...Romano yu tavsiye ettiler..Fiyatı biraz tuzlu geldi..1650 istedi usta..Hiç te inmedi..Firma öyle istiyomuş istersem bu fiyatı 10 ay taksit yapabileceğimi söyledi...Bu arada tomasetto diye bi markadan bahsetti...Aralarında bi fark yok sadece isim değişik dedi..Valla ben arabamı sorunsuz isterim üç fazla olsun farketmez dedim..Adam tomasetto çok taktık sorunsuz deyince ikna oldum..Bu arada ben ordayken daha önce tomasetto taktıran bi müşteri geldi..adama sordum memnunmusun diye çok memnunum dedi arabayı sanki benzinliymiş gibi kullanıyorum dedi...Ben iyice ikna oldum bakalım taktırıcam cumartesi günü gelişmeleri yazarım...İnşallah sorunçıkmaz..
  • tomasetto için hep aynısını diyorlar..bana da tartariniyle aynı yazılımı kullanıyor demişlerdi..Bir pazarlama taktiği de olabilir bu..Bu arada projesi yok diye biliyorum ama hallediyorlar bir şekilde sanırım..
  • Merhaba,

    Tomasetto, kaliteli markalara multivalf üretir. Evet gerçektende multivalf için seçkin bir markadır. Gaz sistemlerinde mantıkta herşey aynı ama işleyişte herşey çok farklı, Kesinlikle TARTARININ programını kullanamaz, TARTARININ progmanı kendi ekipmanlarını çalıştırmak üzere ayarlamıştır. Şuan piyasada çoğu markanın taklit ve yeni olarak kullanmış olduğu enjektör tipi olarak valtek enjektörlere benzer.
    TARTARINI ise şuan EVO8 enjektör kullanıyor. Bu enjektöre sahip hiç bir marka yok. Sonuşta herşey pazarlama adına yapılan görüşler ve konuşmalardan ibarettir.


    Saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süha İŞGİNÖZ -- 28 Mayıs 2008; 12:17:36 >
  • Cumartesiyi beklemeden perşembe günü itibariyle LPG ye geçmiş bulunuyorum..Tomasetto marka kit taktırdım...2 gündür kullanıyorum aracımı...Çekişinde düşme yok gayet iyi gidiyor şimdilik...Kulak tırmalayan aşırı bi seste yok..Gerçekten benzinli gibi kullanıyorum aracımı...Kitin göstergesi çok kibar az yer kaplıyor...Bakalım 1000 km kadar kullanıcaz bu arada yakıtını ölçeceğiz...Sonuçları yazarım buraya...Tank bana küçük gibi geldi..34 lt likmiş...Ama dolum sırasında maks. 24-25 lt gaz alıyor...Tankın %20 si boş olurmuş her zaman hava oluyormuş içinde...
  • Güncel..Var mı tomasetto lpg kullanan...
  • ben kullanıyorum ve çok memnunum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hayrican

    ben kullanıyorum ve çok memnunum


    Aracınız nedir? Ne zamandır kullanıyorsunuz, size maliyeti ne oldu kitin biraz daha geniş bilgi verebilir misiniz?
  • Bu aralar yaygınlaşan bir marka oldu tomesetto bütün illerde duyuyorum..Kampanya filan yapıyorlar 1200-1450 diyenler bile var ama ben 1000 ytl ye takıracağım...

    Enjektörleri biraz dandik duruyor atikere benziyor biraz da..Sizce taktırayım mı bu kiti??
  • ..............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x15 -- 13 Temmuz 2008; 14:33:25 >
  • Arkadaşlar ben iki ay önce taktırdım. Chevrolet lacetti 2004 1.6 sx 16v hb arabam. Gayet memnunum. Ama işçilik biraz kötü gibi geldi bana. Takan usta biraz gevşek yapmış işini. Ankara İLSAY LPG 'de taktırdım. Arabada hiç fark olmadı. İşçiliğe dikkat edin. Motor arıza lambası yanıyo sürekli. Ama arabada sorun yok. Hemen hemen her arabada oluyo. Arkadaşım 2004 handa cıvıc 'a brc taktırdı. 5 km sonra onunda yandı motor ikaz lambası. Ama arabada sorun yok....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.