Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony DZ 630-Digiturk-PS3 baglantı sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sony DZ 630-Digiturk-PS3 baglantı sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
HerbieTheLoveBug

11 Nisan 2008; 16:14:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar,

Sony bravia 40D3500 LCD TV, Sony DZ630 Ev Sinema Sistemi, PlayStation 3 ve Digiturkten oluşan sistemimi dün kurdurdum. Evin diğer tadilatları aynı zamana denk geldiği için kuran arkadaşı yarım yamalak dinleyebildim anladığımı sandığım bi çok şeyi sanırım anlayamamışım

Şuanki ana problemim Digiturk ve PS3'ün sesini sinema sisteminin tüm hoparlörlerinden alamamam. Bağlantılarım;

lcd(scart1)-digiturk(scart)
lcd(scart2)-sinema sistemi(scart)
lcd(hdmi1)-sinema sistemi(hdmi)
lcd(hdmi2)-ps3(hdmi)

Bu bağlantı hattında bir hata var mı? Sinema sisteminin hoparlörlere bağlantı sorunu yok radyo ve dvd de tüm kolonlardan ses alıyorum. Digiturk ve PS'den sadece televizyonun ana kolonundan ses alabiliyorum. Eksik ya da yanlış yaptığım bağlantı var mı? Ya da menulerden düzeltebileceğim bir ayar? Forumu biraz kurcaladım bu konuyla ilgili ama kafam iyice karıştı, sanırım yaşlılık belirtisi . İlave bir cihaz almamı gerektirmeyecek kablolarla halledebileceğim bir çözüm varsa memnun olurum.

Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

[DH]TOYOTA TAKIMI
2000 YARİS 1.3
amf23

11 Nisan 2008; 17:35:45 

quote:

Orjinalden alıntı: HerbieTheLoveBug

Selamlar,

Sony bravia 40D3500 LCD TV, Sony DZ630 Ev Sinema Sistemi, PlayStation 3 ve Digiturkten oluşan sistemimi dün kurdurdum. Evin diğer tadilatları aynı zamana denk geldiği için kuran arkadaşı yarım yamalak dinleyebildim anladığımı sandığım bi çok şeyi sanırım anlayamamışım

Şuanki ana problemim Digiturk ve PS3'ün sesini sinema sisteminin tüm hoparlörlerinden alamamam. Bağlantılarım;

lcd(scart1)-digiturk(scart)
lcd(scart2)-sinema sistemi(scart)
lcd(hdmi1)-sinema sistemi(hdmi)
lcd(hdmi2)-ps3(hdmi)

Bu bağlantı hattında bir hata var mı? Sinema sisteminin hoparlörlere bağlantı sorunu yok radyo ve dvd de tüm kolonlardan ses alıyorum. Digiturk ve PS'den sadece televizyonun ana kolonundan ses alabiliyorum. Eksik ya da yanlış yaptığım bağlantı var mı? Ya da menulerden düzeltebileceğim bir ayar? Forumu biraz kurcaladım bu konuyla ilgili ama kafam iyice karıştı, sanırım yaşlılık belirtisi . İlave bir cihaz almamı gerektirmeyecek kablolarla halledebileceğim bir çözüm varsa memnun olurum.

Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

HerbieTheLoveBug,
Yukarıdaki bağlantıyla, PS3ün ve digiturk'un sesini DZ630 un hop.larından almaman normal çünkü onlara herhangibir bağlantı yok ancak Sony DZ630 nin baktığım kadarıyla optik veya koaksiyel girişi de yok, dolayısıyla ancak ps3'un veya digiturkun analog ses çıkışlarını kırmızı-beyaz kablolar ile DZ630 ın analog girişlerine bağlayıp stereo ses alabilirsin ya da sanal 5.1 olabilir ancak.

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
HerbieTheLoveBug

12 Nisan 2008; 12:36:47 

quote:

Orjinalden alıntı: amf23

HerbieTheLoveBug,
Yukarıdaki bağlantıyla, PS3ün ve digiturk'un sesini DZ630 un hop.larından almaman normal çünkü onlara herhangibir bağlantı yok ancak Sony DZ630 nin baktığım kadarıyla optik veya koaksiyel girişi de yok, dolayısıyla ancak ps3'un veya digiturkun analog ses çıkışlarını kırmızı-beyaz kablolar ile DZ630 ın analog girişlerine bağlayıp stereo ses alabilirsin ya da sanal 5.1 olabilir ancak.

Tek tarafı scart diger tarafı kısmızı beyaz kablolarla Digiturkün ikinci scartından 630a girersem hallolacak ozaman
Cevap için çok teşekkürler amf23

[DH]TOYOTA TAKIMI
2000 YARİS 1.3
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sony DZ 630-Digiturk-PS3 baglantı sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire X1600 Pro HDMI video
Gelecegin video ve ses baglanti standarti HDMI portuna sahip Sapphire X1600Pro ekran karti
Zotac 8600GT Zone video
Zotacın sessiz ve serisi Zone ailesinden 8600GT mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir