şimdi... fiyatlara bakılınca 2*2 gb veritech le 2 gb lik ocz nin fiyatı aynı... 2 gb lik ocz 4 gb lik veritech den dahamı iyi performans gösteriyo şimdi
yoksa sırf marka olduğu için kazıklanıyor muyuz.... bu işlerden anlayan arkadaşlar varsa alacağım ram konusunda beni ve diğer arkadaşları aydınlata bilir mi? burdaki tavsiyelere göre hangi rami alacağıma karar vereceğim..benim aklımdan geçen A-DATA.. anakartım intel dg33fbc 4 slot 8 gb kapasite var... yardımlarınız için tşk...
bi kaç tanesi hariç diğerleri www.bilgisayaralisveris.com sitesinde....mecidiyeköyde bi yer...soylu bilgisayar olarak geçio adı... diğer bir kaçınıda hepsiburada dan aldım
(gerçi hızaştırmalı da frekansları aşağı çektiğin sürece sorun yok...)
ekleme:
ama şu an olsa...
crosair xms675 lerden alırdım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 12 Nisan 2008; 18:16:31 >
saol kardeş ama merak ettiğim 2 gb ocz fiyatına 4 gb veritech alınıo..dolayısıyla 2 gb lik ocz 4 gb lik veritech kadar iyi performans gösterebiliomu yani:S...aynı durum diğer ramlar içinde geçerli... iyi bir tek modül 2 gb lik ramin performansı diğer ramlerin ne kadar üstünde... mesela 2 gb lik bir ocz 3 gb lik bir veritech, a-data veya hi-level kadar performans gösterbiliyomu..... umarım kafa karıştırmamışımdır
arkadaşlar genel olarak veriteck ve ocz üzerinde yoğunlaştık... en ucuzu yada en pahalısı...kafama takılan 2 gb ocz fiyatına 4 gb veritech alınıyor.... yani 2 gb lik ocz 4 gb lik veritechten daha mı iyi performans gösteriyor...
Carloska gerçekten isyan etmemeni takdir ediyorum..
2 GB OCZ mi - 4 GB Veritech mi? .. Lütfen buna birisi cevap verebilir mi?
Post kasmak için Tabi ki OCZ diyenlerden ziyade gerçekten mantıklı cevap vericek bilen birisi yanıtlasın lütfen.. Bu iki seçenek aynı fiyatsa hangisi alınmalı?
Gigabyte MA78GM-S2H ; AMD 5600+ X2 ; PALIT 9600GT SONIC ; OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz DDRII ; Samsung 320GB SATAII ; LG 20X SATA ; AEROCOOL M40 HTPC ; Enermax 370W ; Logitech S510 Klavye+Mouse ; RT-205 ADSL ; Panasonic TH-42PV70F Plazma http://forum.donanimhaber.com/m_26332525/tm.htm --> Lütfen Biri Yardım etsin yaw..
Corsair ya da A-DATA Extreme arkadaşım.2 side overclock performansları olarak iyidir,seni üzmez.2x1 gb modeli varsa A-DATA al 2x1 dual channel tek slot 2 gb tan daha performanslı olur herzaman.
Corsair ya da A-DATA Extreme arkadaşım.2 side overclock performansları olarak iyidir,seni üzmez.2x1 gb modeli varsa A-DATA al 2x1 dual channel tek slot 2 gb tan daha performanslı olur herzaman.
tabii ki genel olarak 4gb Veritech 2gb OCZ den iyidir... Veritechlerin oc kapasitesi düşük çıkabiliyor ama OCZ ve diğer extreme ramlere kafa tutan ürünler de çıkıyor Veritech den.. 800 @ 1150 mesela
---4gb daha iyidir...
olmayacak bişey ama --ben hiçbir zaman 2gb dan fazla ram kullanan işlem yapmam, 2gb dan fazla ram değil hızlı ram ararım dersen Hızlı olan 2gb daha mantıklı olur.. amaaaa ... şimdilik zor olsa da ilerde 2gb dan fazla ram gerektiren işlem yaparsın...o zaman ram yetersiz gelince yavaşlarsın...
tabii ki genel olarak 4gb Veritech 2gb OCZ den iyidir... Veritechlerin oc kapasitesi düşük çıkabiliyor ama OCZ ve diğer extreme ramlere kafa tutan ürünler de çıkıyor Veritech den.. 800 @ 1150 mesela
---4gb daha iyidir...
olmayacak bişey ama --ben hiçbir zaman 2gb dan fazla ram kullanan işlem yapmam, 2gb dan fazla ram değil hızlı ram ararım dersen Hızlı olan 2gb daha mantıklı olur.. amaaaa ... şimdilik zor olsa da ilerde 2gb dan fazla ram gerektiren işlem yaparsın...o zaman ram yetersiz gelince yavaşlarsın...
genel olarak sorumun cevabını aldım... 2*1 gb 1*2 gb den daha iyi performans gösterebilir ama ben 2*2 gb ram takmayı düşünüyorum ... bu durumda 4 gb ocz fiyatına 8 gb veritech alınabiliyor durumu oluyo
bu soruya cevap verebilcek yok mu.... anakartım 800 mhz destekliyor.... 2gb 800 mhz ocz ram hız aşırmada 900 mhz çıktığı zaman anakartım 900 mhz yi görürmü arkadaşlar.... bide şu an kingston 1 gb 667 mhz ram kullanıyorum... bunun yanına 2gb 667 mhz mi takim yoksa 2 gb 800 mhz mi... biri 65 diğeri 80 ytl... 667 mhz ile 800 mhz arasında ne kadar performans farkı vr...