Giriş
11 Nisan 2008; 10:35:02
Merhaba arkadaşlar yurtdışından RAZR2 Luxury Edition getirticem fakat Türkiyede herhangi bir simkartla çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. Eğer çalışmıyorsa bu işi yapmanın bir yöntemi varmıdır ? Ben iPhone kullanıcısıyım biz telefonu yazılımla unlock edebiliyoruz fakat motorola konusunda hiçbir fikrim yok. Yardımlarınızı ve yorumlarınız bekliyorum. RAZR2 Yukarıdaki linkte telefon "unlocked" olarak geçiyor bu arada umarım bu çalışıcağı anlamına geliyordur. Saygılar..
_____________________________ Mustafa Kemal özgürlük demek! En güzel şarkıdır dudaklarda.. Yine başımızda, nöbette yine kim demiş bizden uzaklarda..
11 Nisan 2008; 15:40:02
bilgi sahibi olan yokmu arkadaşlar ?
_____________________________ Mustafa Kemal özgürlük demek! En güzel şarkıdır dudaklarda.. Yine başımızda, nöbette yine kim demiş bizden uzaklarda..
12 Nisan 2008; 19:06:38
Bildiğin gibi Unlocked yazıyorsa operatör kilidi yoktur. Her operatörde çalışır yeterki ülkede usülune göre imei kayıdı yapılsın. Zaten luxury edition brandingli ve locked olanı yok.
_____________________________E770V ,V3X ,V6Maxx ,Razr2 V8.
14 Nisan 2008; 9:10:55
cevap için teşekkürler.. emin olmak istedim
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil