kurulumu, kaç liraya malolduğu, verimi (bir uydudan bir uyduya geçerken ne kadar süre bekliyorsunuz), önerebileceğiniz markalar, işin püf noktaları vs... neler?
Şuan ne kadara mal olacağını tam bilmiyorum ama eskisi kadar maliyetli olmadığını biliyorum.Tabii kullanılan çanağın çapı önemli.Ayrıca uydular arasındaki geçişin süresi uyduların bulunduğu açıyla ilgili biraz da.Örneğin 30 derece batıdaki hispasat ile 42 derece doğudaki türksat arasındaki farkı düşünün..
sonuç olarak bir örnek verebilirseniz en azından kafamda bir şeyler oluşur şimdi herşey hayali
youtube de diseq motor olarak aratınca bir kaç video çıkıyor. Nasıl bişey olduğuna bakabilirsin
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden ! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.