Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Vplug denen şeyi yükledim ama uninstall yok nasıl silerim.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Vplug denen şeyi yükledim ama uninstall yok nasıl silerim. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Cem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Nisan 2008; 3:40:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

dvbsupport.net den vplug diye birşeyi yükledim. Ama şimdi silemiyorum. Program ekle kaldırda yok, kendi uninstallı da yok. Elle silersem klasorunu birşey olurmu.

Chi of love

Başarıyı getiren, ulaşılmaz gibi götüren hayaller degil midir?... Peki! Hayallerimize de sınır koyan bizler degil miyiz?...
Satılık Philips MMS460 ses sistemi hediyeli AMD 2500+, Geforce 6800, 1GB Ram, SkyStar + LNB +Diseqc vs.. Komple Sistem
maksutk

11 Nisan 2008; 20:49:17 

vplug: dvb kartları için yapılmış bir plug-in (eklenti) dir.
görevi: şifreli yada kilitli kanalların bazılarını çözmeye yarar.
v plug ı dvb kartınızın klasörü üçündeki plugin klasörü içine kopyalamanız gerekmektedir.
daha sonra programı çalıştırdığınızda plugin sekmesinde v plug ı gördüğünüzde aktif etmelisiniz.
tv yi her açtığınızda o da çalışmaya başlar.
içerisinden hangi şifreli kanalların çözülebildiğini liste halinde görürsünüz.
bunu yapabilmek için ekranın sağ alt köşesinde ikonun üzerinde sağ tuş tıklayın ve editör sekmesini seçin
içinden "sid" sekmesini tıkladığınızda çözülebilen tüm şifreli kanallar listesi çıkar.
fakat yine de benn istemiyorum diye silmek istiyorsanız. klasörden temizlemeniz gerekiyor.

maksutk
Cem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Nisan 2008; 19:13:23 

teşekkürler. Sadece turksat uydusu baglı oldugu için sanırım gerekyok. Çünkü bu vplug daha çok hotbird gibi uydularda kullanılıyor.

Chi of love

Başarıyı getiren, ulaşılmaz gibi götüren hayaller degil midir?... Peki! Hayallerimize de sınır koyan bizler degil miyiz?...
Satılık Philips MMS460 ses sistemi hediyeli AMD 2500+, Geforce 6800, 1GB Ram, SkyStar + LNB +Diseqc vs.. Komple Sistem
ertugrulgazi

14 Nisan 2008; 23:58:19 

türksatta işinize yaramaz. v plug i kurdugunuzda zaten program ekle kaldırda olmaz.program files içinde dosyası vardır..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Vplug denen şeyi yükledim ama uninstall yok nasıl silerim. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cell Shock DDR2 1000
Yurtdışında hız aşırtma severlerin yeni tercihi Cell Shock test masasında!
Foxconn A7DA-S (790GX) anakart
AMDnin hamarat yonga seti 790GX, Foxconnun ellerinde

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir