DH Alfa Romeo Club Sony PS3 60GB Pal PSN:Akin147ti Xbox360 Elite+premium Ntsc-uGamertag:Akin147ti Nintendo Wii Pal Sony PSP 3.52 Coolermaster A550,Gigabyte p35t-dq6,1gb ocz 1333mhz ddr3,Seagate 500 gb sata,msi HD 2900XT,intel e6750 2.66ghz,Samsung 226Bw
Bende az önce bir anda galeyana gelip N81 8GB'ı iPhone 16GB ile değiştirip 2. iPhone'uma sahip oldum.. Tabi ilkini satmıştım, tek iPhone kullanıyorum +1 olarak eklenebilir..
Bende az önce bir anda galeyana gelip N81 8GB'ı iPhone 16GB ile değiştirip 2. iPhone'uma sahip oldum.. Tabi ilkini satmıştım, tek iPhone kullanıyorum +1 olarak eklenebilir..
Merhaba Nedim...Görüşmeyeli nasılsın?İphone sahibi olduğuna tekrar çok sevindim.Bende seninle aynı vakitte aldığım iphone u sattım fakat N82 ve N81 8 gb arasında kalmışken yine iphone aldım.Şu an mutlulukla kullanıyorum...
Merhaba Güney.. Evet görüşemedik ne zamandır, sağol dileklerin için fakat 2. kez iphone kullanmak pek çekici gelemedi bana bugün bu yüzden takas için ilan açtım. Yine de böyle mükemmel bir cihazı satılmaz veya takaslanmazsa memnuniyetle kullanıcam tabii ki ama, hem elime biraz nakit kalması hem de değişiklik için takaslayabilirim.. Ben de sana mesaj atıcaktım ilgilenirsen konuşalım diye aradığını gördüm de bi ilanında..