merhaba arkadaşlar bu set nasıldır Pure Acoustics Home Theater Set (slim)(650watt) fiyatı 170 ytl kullanan arkadaşlar varmı bir de bu sete başka ne almam lazım anfi ve sub almam gerekirmi eğer gerekiyorsa onların fiyatları nasıldır uygun nerede bulabilirim bu konuda hiç bilgim yok daha önce ucuz oriete ile ilgili konu açmıştım ama cevaplayan olmadı bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim (sub suz hiçbir işe yaramaz mı 5+1 olarak)
Arkadaşlar bu ses sistemi doğrudan dvd player'a veya televizyona bağlanarak kullanılabiliyor mu?Anfi şart mı?Ayrıca subwofer da yok gördüğüm kadarıyla.Bu konuda birikimim yetersiz yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar...
Arkadaşlar bu ses sistemi doğrudan dvd player'a veya televizyona bağlanarak kullanılabiliyor mu?Anfi şart mı?Ayrıca subwofer da yok gördüğüm kadarıyla.Bu konuda birikimim yetersiz yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar...
Sevgili yegan, 170YTL'ye nerden buldun bu seti?
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
Arkadaşlar bu ses sistemi doğrudan dvd player'a veya televizyona bağlanarak kullanılabiliyor mu?Anfi veya receiver şart mı?Ayrıca subwofer da yok gördüğüm kadarıyla.Bu konuda birikimim yetersiz yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar...
harici amfi almanız gerek,ayrıca sub almak gerekebilir çünkü hoparlörler slim olduğu için yeterince bas vermeyebilir.
Arkadaşlar bu ses sistemi doğrudan dvd player'a veya televizyona bağlanarak kullanılabiliyor mu?Anfi veya receiver şart mı?Ayrıca subwofer da yok gördüğüm kadarıyla.Bu konuda birikimim yetersiz yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılar...
Yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu?Sipariş sayfasında bekliyorum...
Yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu?Sipariş sayfasında bekliyorum...
Sevgili Yegan, Bunların yerine (ki stokta da yok gözüküyor) aynı sitede junilor set var onu değerlendirebilirsin, forumdan kullanan arkadaşlar var, araştırırsan bulabilirsin, ben bulursam linkini koyarım...
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
ben bu hoporlörleri alıdığımda 225 ytl idi şimdi fiyatlar daha düşmüş amaşu bir gerçekki 600-700 ytl lik hop sistemlerinden çok daha iyi netice alacagınıza eminim ben yamaha 361 ile kullanıyorum hem müzik hemde sinema olrak gerçekten çok iyi başlangıç için tavsiye ederim .