Arkadaslar dun kicks online adli oyunu indirmek icin bu programi onerdiler 6 kat daha hızlı ınıyormus yaklasık ikibucuk saatte indi fakat dosyayı bilgisayara cıkarmam icin sifre istiyor ne yapmam lazım? nedir bu sifre olayi kafam karisti?
Tahminde bulunmak gerekirse bahsettiğiniz konu winrar ile ilgli. Daha dogrusu dosyayı upload eden kişi.. Dosyayı indirdiğiniz siteye gidin ve orada şifre vermiş olmaları gerekir. Winrar açmaya çalıştıgınızda şifreyi girin ve dosyalarınızı cıkartın...
İnternet Download Manager ( İdman ) şifre istemez. Göstermek istediğiniz ss imageshack olan sorunlardan dolayı gözükmemekte..
Tahminde bulunmak gerekirse bahsettiğiniz konu winrar ile ilgli. Daha dogrusu dosyayı upload eden kişi.. Dosyayı indirdiğiniz siteye gidin ve orada şifre vermiş olmaları gerekir. Winrar açmaya çalıştıgınızda şifreyi girin ve dosyalarınızı cıkartın...
bilgisayarin her tarafını aradım ama dosya gozukmuyor C:\Documents and Settings\deniz\Desktop\KicksOnline_Install.exeburası yazıyor dowland managerde ama yok burdada oyle bisey download managerde %100 indini gosteriyor kafayı yıcem
Fakirlere ekmek verdigimde bana efendi dediler,fakirler neden ekmek bulamıyorlar dedigimde ise komünist...
Sorun dosyada. Bendede bir dosya inince üstüne tıklayınca listede kullanıcı adı ve şifre çıkıyor. Ve sende yazanların aynısı. Ama aç diyince dosyayı açıyor. Sende "AÇ" butonu silik durumda. Ve normalde o buton yarım yüklenmiş dosyalarda gözükmez...
Buda olmazsa artık ie ' nin indirme yöneticisi veya FlashGeth ile indirin.. 470 mb öyle çok büyük bir rakam değil. Kotanızı Ey Dsl 2.0 programı ile takıp edin ve dosayı tekrar indirin
Buda olmazsa artık ie ' nin indirme yöneticisi veya FlashGeth ile indirin.. 470 mb öyle çok büyük bir rakam değil. Kotanızı Ey Dsl 2.0 programı ile takıp edin ve dosayı tekrar indirin
Flashget kullanıyordum ama oda artık son zamanlarda sorun yaratmaya basladı bıldıgınız baska programlar varmı?
Fakirlere ekmek verdigimde bana efendi dediler,fakirler neden ekmek bulamıyorlar dedigimde ise komünist...