Biz Türkü, Arabı, Kürdü, Çerkezi, Lazı, ve hatta Ermenisiyle bir bütünüz. Soyumuz, ırkımız, dinimiz yada konumumuz ne olursa olsun herşeyimiz Türkiyemiz için. 708 yıldır böle yaşadık bundan sonrada böyle yaşarız. Irkımız, dilimiz yada dinimiz ne olursa olsun, bu ülkenin gelişmesi için okuyarak adam olmaya çalışan ve ülkemizin sinsi düşmanlarına kanının son damlasına kadar savaşıcak Türkiye gençleriyiz biz..! Varsın ayırmaya çalışsınlar bizi çeşitliliğimizi kullanarak. Yada güzümüzü ve potansiyelimizi bilerek varsın uğraştırsınlar bizi bombalarla. Ama bilsinlerki Türkiye gençliği bu ülkenin dalgalanan şanlı bayrağının ebedi bekçisidir ve bekçisi olarak kalacaktır..
ilginç bi kullanıcı bu...bence sırf haber olsun diye şikayet etmiş..bedava kontorleri istemiyorum diyo :D madem istemiyosun ne diye almak için kayıt yaptırdın ki...madem o kadar kontor fobin war, bütün kontorlerini bana gönder
yada vodafone nun CEO su. Çok sinirlenmis adam çünkü
Biz Türkü, Arabı, Kürdü, Çerkezi, Lazı, ve hatta Ermenisiyle bir bütünüz. Soyumuz, ırkımız, dinimiz yada konumumuz ne olursa olsun herşeyimiz Türkiyemiz için. 708 yıldır böle yaşadık bundan sonrada böyle yaşarız. Irkımız, dilimiz yada dinimiz ne olursa olsun, bu ülkenin gelişmesi için okuyarak adam olmaya çalışan ve ülkemizin sinsi düşmanlarına kanının son damlasına kadar savaşıcak Türkiye gençleriyiz biz..! Varsın ayırmaya çalışsınlar bizi çeşitliliğimizi kullanarak. Yada güzümüzü ve potansiyelimizi bilerek varsın uğraştırsınlar bizi bombalarla. Ama bilsinlerki Türkiye gençliği bu ülkenin dalgalanan şanlı bayrağının ebedi bekçisidir ve bekçisi olarak kalacaktır..
bu kadar ınsan memnunken ona ne oluyorkı sen ıstemıyorsan kullanma ama bu avantajlardan yararlanmak ısteyen cok ınsan var helekıde knt fıyatları ucmus bır durumdayken bu kaale alınacak bı konu degıl sız takmayın arkadaslar boyle ınsanları doya doya konusmaya devam edın ıns uzatırlar nar olayını...
adam derdini yanlış anlatmış gibi geldi bana. kendisi nar aboneliğini iptal ettirmek istemiştir. yoksa öyle bir kampanyadan neden rahatsız olsun ki bi adam.