Arkadaşlar 500 tl civarı telefon alacağım Bu iki model arasında kaldım. p850 d900i 850 nin radyosu yok fakat benim için sorun değil. Tercihimde ön planda olan resim ve video kaliteleri. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not:3 mp ve+ kalitesinde farklı model önerilerinizi de alabilirim. Tabi bütçe belli
Evet p850 eski biraz. ama maşallahı var özellikleri açısından kafa tutuyor hala Mantıken d900i gibi geliyor tabi fakat resim ve video olayında farkları var mı onu merak ediyorum açıkçası
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Arkadaşlar K790i de listeye eklendi. Özellikle fotoları baya iyi. Acaba cam driver yardımıyla video performansı artıyor mu?
D900 ün dizaynı güzel. Tv çıkışı olması da çok güzel fakat direk hafıza kartına yazamıyor böyle bir eksiklik nasıl oluyor anlayamadım. Üstelik yılın telefonu ilginç.
Telefon bayisi d900i için + 1Gb kart 400 tl K790i için 430 tl (Kart yok )fiyat verdi.
Aslında bana kalsa d900i alıcam ama şu kart sorunu yüzünden K790i ağır basıyor. Sürekli bilgileri karta atmak zahmetli olur heralde özellikle video çekimlerinde.
Telefonu kullanan arkadaşlar sizlerin görüşleri neler?
zaten d900 de 60 mb hafıza var yani hafıza kartına atmadan telefon hafızasında saklanada bilir bence ben öyle düşünüyorum
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670