Arkadaşlar size ilk başta bir açıklama yapayım.Bende kamasonic teyp var son serisinden antişok özellikli 4x50w çıkışı var ve elimde olan JBL CS 60.4 4 ÇIKIŞLI MİD ANFİSİ var küçük bişey.Arabamda opel astra hactchbak G serisinden.Şöyle düşünüyorum arabanın orjinal kolonlarına benim mid anfisini bağlayacam ve bu kolonlardan baya bi tiz alacam kompenant gibi olacak....Sonra kicker L5 veya L7 alıp ona uygun bi anfi alacam , böle bi set düşünüyorum.Yaklaşık 1 milyar paraya halletmeyi düşünüyorum ama teyp kesinlikle kalacak :D bide benim küçük anfi ayrıca orjinal kolonlar Sorularım şunlar
1.Bu sisteme kapasitör gerekirmi? 2.kicker L7mi L5mi? 3.Bu kicker baslara bağlanacak en uygun anfi nedir(sadece basa bağlayacam ucuz bişi olacak mono deniyo herhalde) 4.Bagaja sığarmı? 5.bass sesi diğer mahalleden duyulurmu?
arkadaşım L7 yi al 1000RmS lik bir mono (jl audıo-hertz-audıoson)bu tür anfi al ardına 2.0 farad 1000 rms anfiyi besleyebilcek bi kapasitör al üstüne kickerin basını al ama unutmaki kicker ların kabini-portu kare olcak.sakın gidip düz bi kabin alma. 2 sokak öteden duyarsın sesi :D
L-5 yada L-7 ye ucuz mono bas anfisiyle sonuc olmaz . ucuz mono bas anfisine ucuz bas hoparlör olur . illaki L-5 yada L-7 alcaksanız bunların kalitesinde mono anfi tercih edilmelilki yapılan masraf iyi bir sonuc versin. bu sisteme % 100 capasitör gerekli