yaw onun yerine ceptemsn, windows live mobile ya da fring fln kullanın arkadaşlar.. ücretsiz hepside.. sadece GPRS parası ödüyorsunuz. o da normal msn konuşmalarında saati 2-3 kontöre geliyor.. cep telefonunuzda WI-FI varsa komple beleş...
ben fring kullanıyorum.. tavsiyede ederim. www.fring.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.alkan -- 10 Nisan 2008; 15:52:02 >
arkadaşlar saati 2-3 kontör diyorsunuz da turkcell'inkide günde 2 kontöre geliyor hem mesaj bağlantı sınırı filan yok, 24 saat açık tutsan yine aynı para. ayrıca haftalık çekiyorlar öyle baştan 60 kontör filan almıyorlar. kaç saat kullandığımı kaç mesaj attığımı sayacağıma günde 2 kontörü veririm içim rahat valla.
yaw onun yerine ceptemsn, windows live mobile ya da fring fln kullanın arkadaşlar.. ücretsiz hepside.. sadece GPRS parası ödüyorsunuz. o da normal msn konuşmalarında saati 2-3 kontöre geliyor.. cep telefonunuzda WI-FI varsa komple beleş...
ben fring kullanıyorum.. tavsiyede ederim. www.fring.com
Arkadaşlar agile messenger felan kullanan vamı yaf veya tcell lice msn nasıl olyor? Eskiden nekadar girersen okadar ödüyordun diye biliyorum bir bilgisi olan varmı?
Arkadaşlar turkcell e mesaj attım ücret tarifeniz nedir live msnde diye gelen cevap şöyle Windows Live Messenger servisi için sınırsız kullanımlı abonelik ücreti; faturalı hatlar için aylık 6 YTL (KDV dahil, ÖİV hariç), kontörlü hatlar için haftalık 15 kontördür.
Windows Live Messenger servisi ile, abonelik ücretinin dışında herhangi bir bağlantı ya da mesajlaşma ücreti ödemeden çevrimiçi kalabilir ve dilediğiniz yerden, her zaman mesajlaşabilirsiniz.