Şimdi Ara

***321 .MANİSA Yolcuları buraya***

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar. birbirimize destek oluruz. var mı başka arkadaş ?

ben
    1'inci Piyade EğitimTugay Komutanlığı MANİSA
    .

1 nci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı
    TELEFON VE FAX NUMARASI: +902362314633-2722 - +902362316999

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 10 Nisan 2008; 16:23:47 >

• slm tertipler nasıl gideceğiz ve manisadan sonra nereye düşeceğimizi bilen varmı
  • BENDE VARIM BENDE
  • Evet bende
  • tertipler ben gaziantepten manisaya gideceğim. sanırım izmir üzeri
  • tertipler

1- Slm arkadaşlar,yazdıklarınızı okuyunca aralık ayına döndüm birden.Aynı telaşe bizde de vardı,ne götürsek ne götürmesek...Benim tavsiyem temel ihtiyaçlar dışında çok bişey almayın,devlet herşeyi veriyor...Zaten herşeyin tek tip olması gibi bi zorunluluk var,ben acemi birliğine koca bir bavulla gittim,millet tatile mi geliyosun diye dalga geçti,bol bol iç çamaşırı ve çorap alın,bi de yaz ayı,mutlaka ayaklar için pomat ve pudra alın...Acemi birliği manisa 1. piyadde çıkanların %50 si kıbrısa gelir.Ben şuan leşkoşedeyim ve tank komutanlığı yapıyorum,kıbrısa gidenler düz koşulara başlasın,sporu çok ağır,3 km koşuları falan,piyade olanlar çok yorulucak,ama herşeye rağmen herkesin yaşaması gerekn bi deneyim,herkes için hayırlısı olsun... 12den sonra 45 başka yokk

2- arkadaşlar size şunu söyleyeyim. en güzel dönemi seçtiniz.keşke bende sizinle gitseydim.Acemiliğiniz ne soğuk ne sıcak olacak. Bunuda orda anlıyor insan.Asteğmenlik sizin elinizde olan veya önceden belli olan birşey değil.yazılar falan hikaye. Yanımda çok devrem vardı.ODTÜ den İTÜ.den mühendisler.Hepsini onlar seçiyor.Manisa batı kışlada yaptım kısa olarak acemiliği. Bende dahil olmak üzere hemen hemen hepimiz erken sevkle gelmiştik. 760 kişiydik. 410 kişi Kıbrısa gitti. 250 kişide eğitim çvş. olarak orda kaldı. bize girdiğimiz gün söylediler nereye gideceğimizi. elinizden gelen yok ama eğitim çvş olarak kalmak iyi değil.her ay başına 2 gün izniniz var.kullanmak sizin elinizde.Birde herşeyi anlatmak bi yana yaşamak lazım.en güzel şeyde orada oluşan arkadaşlıklar..herkese iyi akşamlar.

3-arkadaşlar bende 317. kd yaptım askerliğimi. acemi birliğini manisa batı kışlada usta birliğimide kıbrısta yaptım. merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim. bence hepiniz şanslısınız çünkü askerlikte okul gibi vede mayıs sonu gibi eğitim sezonu bitiyor eylülde tekrar açılıyor. buda sizin askerlik süreniz boyunca eğitim sezonu kapalı demek. komutanlarınızın çoğu tatilde olacak rahat bir askerlik geçirreceksiniz...

4-kardeşlerim sizi bekliyoruz.askerlik bambaşka bi dünya.Şuan çatışmada olan kardeşlerime Allahtan yardım diliyorum.manisa düşen arkadaşlar kıbrısa gelecek.bot bağladınız gün sizleri anacağız.şansına güzel zamanda geliyorsunuz.çılgın Havancı 319 k.d.

5-off off arkadaşlar bu askerlik bitmiyor ona göre gelin hiçbirşey toz pembe değil çok sıkıntı çektik allaha şükür şimdi iiyiz daha yeni çavuş olduk burada hemen vermediler 2 günde bir nöbet vardı bize bile, kıbrıs çok kötü inşallah manisa batıkışlaya düşmezsiniz ordan direkt kıbrıs burası yazın kavruluyormuş acaip de sıracılık var ve kısa dönemlere kimse iyi gözle bakmıyor ona göre

bunları buldum. bizim 321 başlığında manisa hakkında yazılanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 10 Nisan 2008; 13:06:00 >

• İÇİMİZİ KARARTMA KARDEŞİM YİNEDE BİLGİLER İÇİN SAĞ OL 23,30 ZA BİLET ALDIM KIBRISA GİTMEK İSTEMİYORUMMM İKİ KANKAMDA ORADA YAPTI DÜŞMANIMI KIBRISA VERMESİN DEDİLER HAYIRLISI OLSUN VATAN GÖREVİ YAPICAZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vallahi tertip, ne çıkarsa, yapğacağız artık. ama manisa sanırım neyin ne olacağı belli bir memleket :D
  • evet tertipler. ne zaman teslim oluyorsunuz ? kaçta ?

olmadı, teslim olmadan bir yerde buluşup bir çay içelim, hava güzeldir, en azından tanışırız
  • arkadaşlar ben de kısa dönem 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA da yapacağım Allah'ın izniyle askerliğimi. c.tesi günü için sabah 6:55 te yerimi ayırttım istanbul dan izmir e geçicem uçakla. İzmir de oyalanıp manisa'ya geçcem. 1 saat sürüyormuş yol. Ama doğu batı diye 2 kısma ayrılıyormuş. Bizimkisi batı sanırım. 2 gün içerisinde daha detayla araştıracağız Manisa yı.
  • şu an itibari ile manisa ya çıkan tertipler :

1-erdemlix
    2-eagleland34
    3-eyupsag
    4-maxon96
    5-kalender5555
    6-Quaker
    7-bahobel
    8-celebrA bruJah
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

tertipler

1- Slm arkadaşlar,yazdıklarınızı okuyunca aralık ayına döndüm birden.Aynı telaşe bizde de vardı,ne götürsek ne götürmesek...Benim tavsiyem temel ihtiyaçlar dışında çok bişey almayın,devlet herşeyi veriyor...Zaten herşeyin tek tip olması gibi bi zorunluluk var,ben acemi birliğine koca bir bavulla gittim,millet tatile mi geliyosun diye dalga geçti,bol bol iç çamaşırı ve çorap alın,bi de yaz ayı,mutlaka ayaklar için pomat ve pudra alın...Acemi birliği manisa 1. piyadde çıkanların %50 si kıbrısa gelir.Ben şuan leşkoşedeyim ve tank komutanlığı yapıyorum,kıbrısa gidenler düz koşulara başlasın,sporu çok ağır,3 km koşuları falan,piyade olanlar çok yorulucak,ama herşeye rağmen herkesin yaşaması gerekn bi deneyim,herkes için hayırlısı olsun... 12den sonra 45 başka yokk

2- arkadaşlar size şunu söyleyeyim. en güzel dönemi seçtiniz.keşke bende sizinle gitseydim.Acemiliğiniz ne soğuk ne sıcak olacak. Bunuda orda anlıyor insan.Asteğmenlik sizin elinizde olan veya önceden belli olan birşey değil.yazılar falan hikaye. Yanımda çok devrem vardı.ODTÜ den İTÜ.den mühendisler.Hepsini onlar seçiyor.Manisa batı kışlada yaptım kısa olarak acemiliği. Bende dahil olmak üzere hemen hemen hepimiz erken sevkle gelmiştik. 760 kişiydik. 410 kişi Kıbrısa gitti. 250 kişide eğitim çvş. olarak orda kaldı. bize girdiğimiz gün söylediler nereye gideceğimizi. elinizden gelen yok ama eğitim çvş olarak kalmak iyi değil.her ay başına 2 gün izniniz var.kullanmak sizin elinizde.Birde herşeyi anlatmak bi yana yaşamak lazım.en güzel şeyde orada oluşan arkadaşlıklar..herkese iyi akşamlar.

3-arkadaşlar bende 317. kd yaptım askerliğimi. acemi birliğini manisa batı kışlada usta birliğimide kıbrısta yaptım. merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim. bence hepiniz şanslısınız çünkü askerlikte okul gibi vede mayıs sonu gibi eğitim sezonu bitiyor eylülde tekrar açılıyor. buda sizin askerlik süreniz boyunca eğitim sezonu kapalı demek. komutanlarınızın çoğu tatilde olacak rahat bir askerlik geçirreceksiniz...

4-kardeşlerim sizi bekliyoruz.askerlik bambaşka bi dünya.Şuan çatışmada olan kardeşlerime Allahtan yardım diliyorum.manisa düşen arkadaşlar kıbrısa gelecek.bot bağladınız gün sizleri anacağız.şansına güzel zamanda geliyorsunuz.çılgın Havancı 319 k.d.

5-off off arkadaşlar bu askerlik bitmiyor ona göre gelin hiçbirşey toz pembe değil çok sıkıntı çektik allaha şükür şimdi iiyiz daha yeni çavuş olduk burada hemen vermediler 2 günde bir nöbet vardı bize bile, kıbrıs çok kötü inşallah manisa batıkışlaya düşmezsiniz ordan direkt kıbrıs burası yazın kavruluyormuş acaip de sıracılık var ve kısa dönemlere kimse iyi gözle bakmıyor ona göre

bunları buldum. bizim 321 başlığında manisa hakkında yazılanlar.

içim karardı yahu.

• Arkadaşlar banada 1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA çıktı. İzmirden gidicem bende batı kışla oluyor benimde bildiğim kadarıyla , arkadaşımı ziyarete gitmiştik. Manisadan dolmuşla gidiliyordu batı kışlaya. Bu arada benim bildiğim kadarıyla büyük ihtimal aynı şehirde kalıyorsun 90 km uzağa mı ne yolluyorlarmış en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 10 Nisan 2008; 13:37:58 >
  • yazanları çok takma tertip. sadece bilgi olsun. tamamen doğaçlama bir askerlik oluyor hemen hemen herkesin
  • Quaker. Orada görüşücez artık. Erken gidenleri batı ya sonrakileri doğu ya alıyorlar. doğuda daha az asker oluyor diyorlar. Ama ben saat 2 yi geçirmem teslim olmak için herhalde.
  • ben de varım yahu.

isterseniz, bir yer ve saat belirleyelim. orada toplanalım. ne olursa aynı yere düşmüş oluruz.

olmaz mı ?
  • olur tabii arkadaşlar. bilsek manisayı bi yer belirleriz de... Herşey muamma şu anda.
  • Hm öyleyse doğu kışlası daha mantıklı sanırım benim bir arkadaşım acemiliğini batı kışlada yaptı. Şartlar pek iyi değil diyordu orda. Ben tahminen geç giderim 5 e kadar vaktimiz var nasılsa.Ben detayları öğrenip size iletmeye çalışırım duruma göre bakarız orda buluşur beraber teslim oluruz olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 10 Nisan 2008; 13:46:07 >
  • 321. Dönem Kısa Dönem Piyade Er Bahadır Belet Çorlu Emret Konutanım:) ben hazırlıklara başladım:)
  • hayırlı teskereler tertipler batı doğu kışla olayını kesinleştirme olanağımız burda yok sanırım..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.