uzun araştırmalar sonunda harici diskimi aldım sonunda...karamı wd mybook home 500gb tan yana kullandım ve memnunum. bir konuda tavsiyenizi almak istiyorum. ben bu cihazı müzik video program arşivlerimi saklamak için aldım.ancak malumunuz ki özellikle müzik arşivini sadece harici diskte tutmuyorum notebook kullandığım ve her zaman harici diske bağlı kullanamayacağım için. bu yüzden müzik klasörüne yeni bir öge ekledikten sonra bilgisayarı harici diskime taktığımda klasörleri eşitlemesini istiyorum.bunu birkaç klasör için uygulamam gerekiyor.aslında windows wistanın bunu yapan bir eklentisi var ancak microsoft yine birşeyleri eksik yapmış...sürücünün tamamını eşitliyor.yani örneğin d sürücüsünde bulunan fotoğraflar yada müzikler diyorsunuz o tarıyor ve kendi kafasına göre tüm fotoları yedekliyor.ayrıca windowsun kurulu olduğu partitionuda seçmek zorundasınız! dolayısıyla hiçbir işe yaramıyor... sizden bu konuda bana yardımcı olacak bir program önermenizi istiyorum...siz hangisini kullanıyorsunuz eksisi artısı nedir?
onu hiç kurmadım bile...bir aylık sürüm koymaları çok ayıp bari onu hediye etselerdi... Backup dediğini bulamadım arkadaşım...biraz daha araştıracağım ama allway sync diye bir program buldum türkçe desteğide var istediğim işlemide yapıyor ama tam olarak güvenemedim araştırmalarıma devam ediyorum...teşekkürler
microsoftun SyncToy diye programı var o güzel ücretsiz hemde.echo özelliğini seçersen yedeklemek istediğin klasördeki değişiklikleri hedef klasöre taşıyor.hedef klasördeki değişiklikleri yedeklediğin klasörü etkilemiyor ben begendim şahsen.ingilizcen varsa cok işine yarar bence.
quote:
Orjinalden alıntı: tarikaltuncu
onu hiç kurmadım bile...bir aylık sürüm koymaları çok ayıp bari onu hediye etselerdi... Backup dediğini bulamadım arkadaşım...biraz daha araştıracağım ama allway sync diye bir program buldum türkçe desteğide var istediğim işlemide yapıyor ama tam olarak güvenemedim araştırmalarıma devam ediyorum...teşekkürler