Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
harici diski aldık almasına ancak...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> harici diski aldık almasına ancak... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tarikaltuncu

9 Nisan 2008; 21:01:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

uzun araştırmalar sonunda harici diskimi aldım sonunda...karamı wd mybook home 500gb tan yana kullandım ve memnunum.
bir konuda tavsiyenizi almak istiyorum.
ben bu cihazı müzik video program arşivlerimi saklamak için aldım.ancak malumunuz ki özellikle müzik arşivini sadece harici diskte tutmuyorum notebook kullandığım ve her zaman harici diske bağlı kullanamayacağım için.
bu yüzden müzik klasörüne yeni bir öge ekledikten sonra bilgisayarı harici diskime taktığımda klasörleri eşitlemesini istiyorum.bunu birkaç klasör için uygulamam gerekiyor.aslında windows wistanın bunu yapan bir eklentisi var ancak microsoft yine birşeyleri eksik yapmış...sürücünün tamamını eşitliyor.yani örneğin d sürücüsünde bulunan fotoğraflar yada müzikler diyorsunuz o tarıyor ve kendi kafasına göre tüm fotoları yedekliyor.ayrıca windowsun kurulu olduğu partitionuda seçmek zorundasınız!
dolayısıyla hiçbir işe yaramıyor...
sizden bu konuda bana yardımcı olacak bir program önermenizi istiyorum...siz hangisini kullanıyorsunuz eksisi artısı nedir?

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
Burak[Alper]

9 Nisan 2008; 21:59:11 

BackUp dan yapabilirsin.

veziroglu

9 Nisan 2008; 23:54:53 

wd ile gelen yazılım var memeo autosync o işini görür.deneme sürümü ama 1 aylık.

Toshiba PORTÈGÈ G500
SE K700i
tarikaltuncu

10 Nisan 2008; 14:31:46 

onu hiç kurmadım bile...bir aylık sürüm koymaları çok ayıp bari onu hediye etselerdi...
Backup dediğini bulamadım arkadaşım...biraz daha araştıracağım ama allway sync diye bir program buldum türkçe desteğide var istediğim işlemide yapıyor ama tam olarak güvenemedim araştırmalarıma devam ediyorum...teşekkürler

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne...
Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..
Medeni olmak eğer açmaksa bedeni..
Desenize hayvanlar insanlardan daha Medeni...! (M.Akif Ersoy)
veziroglu

10 Nisan 2008; 20:55:12 

microsoftun SyncToy diye programı var o güzel ücretsiz hemde.echo özelliğini seçersen yedeklemek istediğin klasördeki değişiklikleri hedef klasöre taşıyor.hedef klasördeki değişiklikleri yedeklediğin klasörü etkilemiyor ben begendim şahsen.ingilizcen varsa cok işine yarar bence.

quote:

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu

onu hiç kurmadım bile...bir aylık sürüm koymaları çok ayıp bari onu hediye etselerdi...
Backup dediğini bulamadım arkadaşım...biraz daha araştıracağım ama allway sync diye bir program buldum türkçe desteğide var istediğim işlemide yapıyor ama tam olarak güvenemedim araştırmalarıma devam ediyorum...teşekkürler

Toshiba PORTÈGÈ G500
SE K700i
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> harici diski aldık almasına ancak... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS EN8800GTS 320MB
Uygun fiyat ve ustun performans ASUS EN8800GTS 320MB ekran karti
Toshiba Dizüstü Standı
Compex 2007 : Toshiba Dizüstü ve Projeksiyon Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç