Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) izlenimler

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) izlenimler Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kvolkany

9 Nisan 2008; 19:53:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar tel elime dün geçti kişisel fikirlerimi paylaşayım: tel i elime ilk alınca tel in nette görüldüğü gibi şık olmadığı kanısına vardım.plastik kalitesinin ve yapısının geçen ay babama almış olduğum xenium 9@9g modeline göre fark edilir derecede kalitesiz oldğunu gördüm.9@9g modeli komple parlak siyah plastikten üretilmiş fakat bu 9@9k ise sadece tuş takımı parlak plastik.diğer yerleri mat siyah. tel in metal gri olan bölümü açık bakır renginde nette ki gibi gri değil.
tel in boyutları ideal avuç içine güzel oturuyor.nokia 1100 la aynı büyüklükte diyebilirim**** çaları kulaklıkla gayet güzel ses veriyor. samsung mp3 çalarımla yaklaşık diyebilirim. sesi dışarı verdiğimde ise ses şiddetinin yeterli olduğunu fakat sesin netliğinin yada tizliğinin yetersiz olduğunu gördüm k 750 ye göre.
2gb kartın yarısı dolu olarak tel in hızı yeteri seviyede bir kaç saniyede müzik çalar açılıyor.
tel in fotoğraf kalitesi vasat.zaten bu tel i kimse foto için almaz.
tel ergonomik olarak kullanışlı menüler anlaşılr ve kolay geldi bana.
tel ile dünden beri 1.30 saat konuştum,özelliklerini öğrenmek için baya bi kurcaladım,15-20 mp3 dinledim ve şimdi bataryadan bir çubuk eksildi.bana göre gayet başarılı ileride tam performansla daha iyi olacağı kanısındayım.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.................

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvolkany -- 10 Nisan 2008; 16:30:13 >

|_ÖmeR_|
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 4 günü kaldı.

9 Nisan 2008; 20:00:27 

Ekran boyutu biraz ufak
kvolkany

9 Nisan 2008; 20:05:02 

fotos

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvolkany -- 9 Nisan 2008; 20:06:02 >

kartallar_yalnız_uçar

10 Nisan 2008; 12:21:08 

fiyat-performans iyi bir telefon

Sevdim seni bir kere, başkasını sevemem
Deli diyorlar bana, desinler değişemem
kartallar_yalnız_uçar
Türklük bedenimizde, İslamiyet ruhumuzdadır. Ruhsuz beden ceset olur.
Alparslan Türkeş
Forza SS Lazio!
sugarboy

10 Nisan 2008; 12:29:48 

dostum hayırlı olsun ve ilk izlenimler için tşk ederim...
ben de direkt alacaktım neredeyse... fakat malzeme kalitesi ve diğer özellikler bakımından pek de iyi olmadığını düşünür oldu... o kadar mp3 dinleme ile hemen 1 çubuk nasıl düştü? zaten kaç çubuk ki? böyle giderse 1 hafta sürmeden biter şarjı... 2 ay stand by dediğin telefon normal kullanımda en az 20 gün gitmeli bence.. batarya sonradan açılırsa bilemem ama...

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
JCRSO

14 Nisan 2008; 5:17:50 

bende bu telefona bakıyorum şusıralar benim için önemli olan jarjı,bluetooth ve java ile uyumlu ,java konusunda yeterince açıklayıcı bilgi yok internet sitesinde ,açıklarsanız memnun olurum

2002 model kekova mavi renault laguna 2000cc 16v rxt landi renzo lpg kitli 140.000 km [ADANA]
bageera

14 Nisan 2008; 14:33:20 

elektroworldde 199 ytl ye k750i satılıyor o bundan daha kaliteli gidin onu alın derim .

sugarboy

14 Nisan 2008; 16:20:32 

electroworldde netten alamıyorsun di mi?

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
tolgaabi

14 Nisan 2008; 17:54:33 

k750i 3-9 nisan tarıh aralıgındakı kampanya için geçerliydi.Ve 4 nisanda tukendıgını belırttıler.O yuzden su anda 199 ytl ye 1 tane bıle yok
quote:

Orjinalden alıntı: bageera

elektroworldde 199 ytl ye k750i satılıyor o bundan daha kaliteli gidin onu alın derim .

yaptýðým alýþveriþler için profile bakýnýz
yekyek

15 Nisan 2008; 9:52:05 

ya bunda hat değiştirme özelliği var mı? hani makinanın içine bi aparat takılıp kullanılandan.

sugarboy

15 Nisan 2008; 10:48:39 

hadi ya kaçırdık desene
quote:

Orjinalden alıntı: tolgaabi

k750i 3-9 nisan tarıh aralıgındakı kampanya için geçerliydi.Ve 4 nisanda tukendıgını belırttıler.O yuzden su anda 199 ytl ye 1 tane bıle yok
quote:

Orjinalden alıntı: bageera

bageera

16 Nisan 2008; 12:44:15 

ben telefonla aradım elektroworldu .

Fiyatlar hakkında bilgi vermedi ama fiyatların aynı olduğunu taksit miktarının azaltıldığını söylediler.

Yani gidip bakmak lazım. ben samsun i550 alacağım fiyatı değişmedi ise. ( 719 ytl idi )

yekyek

16 Nisan 2008; 17:26:23 

Arkadaşlar sorduğum soruya kimseciklerden cevap gelmedi bende ya nasip diyerekten telefonun siparişini verdim. Gelince çift hat çalıştırıyo mu çalıştırmıyo mu hemen iletirim.

kvolkany

18 Nisan 2008; 22:34:41 

telefonun ilk şarjı bugün bitti: 8 saat konuşma+10 gün gece gündüz açık+3 saat mp3 (ses dışarı verilerek)+baya bi kurcalama ve oyun oynama.

gunman233

20 Nisan 2008; 20:57:26