Arkadaşlar tel elime dün geçti kişisel fikirlerimi paylaşayım: tel i elime ilk alınca tel in nette görüldüğü gibi şık olmadığı kanısına vardım.plastik kalitesinin ve yapısının geçen ay babama almış olduğum xenium 9@9g modeline göre fark edilir derecede kalitesiz oldğunu gördüm.9@9g modeli komple parlak siyah plastikten üretilmiş fakat bu 9@9k ise sadece tuş takımı parlak plastik.diğer yerleri mat siyah. tel in metal gri olan bölümü açık bakır renginde nette ki gibi gri değil. tel in boyutları ideal avuç içine güzel oturuyor.nokia 1100 la aynı büyüklükte diyebilirim**** çaları kulaklıkla gayet güzel ses veriyor. samsung mp3 çalarımla yaklaşık diyebilirim. sesi dışarı verdiğimde ise ses şiddetinin yeterli olduğunu fakat sesin netliğinin yada tizliğinin yetersiz olduğunu gördüm k 750 ye göre. 2gb kartın yarısı dolu olarak tel in hızı yeteri seviyede bir kaç saniyede müzik çalar açılıyor. tel in fotoğraf kalitesi vasat.zaten bu tel i kimse foto için almaz. tel ergonomik olarak kullanışlı menüler anlaşılr ve kolay geldi bana. tel ile dünden beri 1.30 saat konuştum,özelliklerini öğrenmek için baya bi kurcaladım,15-20 mp3 dinledim ve şimdi bataryadan bir çubuk eksildi.bana göre gayet başarılı ileride tam performansla daha iyi olacağı kanısındayım. şimdilik aklıma gelenler bunlar.................
dostum hayırlı olsun ve ilk izlenimler için tşk ederim... ben de direkt alacaktım neredeyse... fakat malzeme kalitesi ve diğer özellikler bakımından pek de iyi olmadığını düşünür oldu... o kadar mp3 dinleme ile hemen 1 çubuk nasıl düştü? zaten kaç çubuk ki? böyle giderse 1 hafta sürmeden biter şarjı... 2 ay stand by dediğin telefon normal kullanımda en az 20 gün gitmeli bence.. batarya sonradan açılırsa bilemem ama...
2002 model kekova mavi renault laguna 2000cc 16v rxt landi renzo lpg kitli 140.000 km [ADANA]
Arkadaşlar sorduğum soruya kimseciklerden cevap gelmedi bende ya nasip diyerekten telefonun siparişini verdim. Gelince çift hat çalıştırıyo mu çalıştırmıyo mu hemen iletirim.