Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kim AramışCell'de ki isim listesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Kim AramışCell'de ki isim listesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
WOLKY

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 19:21:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ilk zamanlar cep telefonum kapalıyken çağrı geldiğinde numara yazardı, gelen numarayı ararken listede ismi çıkardı doğal olarak...

ama bu aralar arayanın saati ile birlikte ismi yazıyor. dedim bunlar benim rehberime nasıl giriyor diye ama sonra keşfettim.

turkcell web mesajda liste düzenlediyseniz gelen çağrıları ordan bakıp ismi varsa ordaki ismini yazıyor...
güzel uygulama olmuş...

(FENE12BAHCE SPOR KULÜBÜ)
(APPLE MACBOOK PRO - CORE2DUO 2.5GHZ- 2GB RAM - 250GB HD - NVIDIA 8600M GT 512MB)
(TOSHIBA SATALLITE A100/599 - CORE2DUO 2.0GHZ - 2GB RAM - 160GB HD - NVIDIA 7600 256MB)
(DESKTOP PC - P4 3.0GHZ - 1GB RAM - 120GB HD - NVIDIA FX5700 TDLE)
(MOBILE PHONE - SAMSUNG U900 SOUL - NOKIA N80)
(IPOD TOUCH 8GB)

piri.reis

9 Nisan 2008; 19:28:54 

bilgi için teşekkürler

hayırlı ramazanlar
sungur 13

9 Nisan 2008; 19:33:14 

bu nasıl yapılıyor biraz açar mısın??

HmB_SaL

9 Nisan 2008; 21:19:54 

tam olarak türkcell in sitesine girilip süper şifre ile web mesaj bölümüne üye olunuyor ondan sonra orada senin kişi listen gözüküyor tabi bunlar senin telefonunun senkron etmenle de ilgili, oradan kabul edersen isim geliyor

basturkemin

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 21:32:00 

quote:

Orjinalden alıntı: hmb55

tam olarak türkcell in sitesine girilip süper şifre ile web mesaj bölümüne üye olunuyor ondan sonra orada senin kişi listen gözüküyor tabi bunlar senin telefonunun senkron etmenle de ilgili, oradan kabul edersen isim geliyor

Yada elle liste yani rehber kaydı ekleyebiliyorsun. Böylece kimaramış ta mesajın gelince eğer arayan numara orada kayıtlı ise kayıtlı ismiyle görünüyor mesajda.. Güzel detay

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
erencaner

9 Nisan 2008; 22:42:11 

ben turkcell in sitesinde okudum daha dün eminim sen rehber hafızanı yedeklemıssın turkcell e .orda öyle yazıyordu rehberınızı yedeklerenız numara yerıne isim görürsünüz diye

MSI S430X
Canon EOS 350D

WOLKY

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 23:46:41 

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

ben turkcell in sitesinde okudum daha dün eminim sen rehber hafızanı yedeklemıssın turkcell e .orda öyle yazıyordu rehberınızı yedeklerenız numara yerıne isim görürsünüz diye

hayır yedeklemedim... hatta telefonumfa kanka olarak yazan arkadaşımı web tel defterinde fuat diye kaydetmiştim. kim aramışta fuat diye çıktı ;) demekki web listesinden alıyor isimleri.

https://visas.turkcell.com.tr/amserver/UI/Login?goto=https%3A%2F%2Fmesajlarim.turkcell.com.tr%2Findex.php&locale=tr&goto=http%3A%2F%2Fmesajlarim.turkcell.com.tr%3A80%2Findex.php

tıklayarak tel rehberine kayıtlar yapılabilir. turkcell mail olduğu zaman aynı yerfden giriyorduk iptal olmadan once. ordanda giriş yapabilirisniz ;)

kolay gelsin :)

nasıl ama guzel detay yakalamışım dimi :)

(FENE12BAHCE SPOR KULÜBÜ)
(APPLE MACBOOK PRO - CORE2DUO 2.5GHZ- 2GB RAM - 250GB HD - NVIDIA 8600M GT 512MB)
(TOSHIBA SATALLITE A100/599 - CORE2DUO 2.0GHZ - 2GB RAM - 160GB HD - NVIDIA 7600 256MB)
(DESKTOP PC - P4 3.0GHZ - 1GB RAM - 120GB HD - NVIDIA FX5700 TDLE)
(MOBILE PHONE - SAMSUNG U900 SOUL - NOKIA N80)
(IPOD TOUCH 8GB)

s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Nisan 2008; 9:05:11 

Bende bana gelen mesajda "HAKANDPU" diye yazınca çok şaşırdım ..

Bu ne ya dedim. O ismi çünkü ben "Muhtar" diye değiştireli epey olmuştu

Uygulama çok güzel

Teşekkürler Turkcell

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
casanovaking23

15 Nisan 2008; 14:10:41 

quote:

Orjinalden alıntı: bilalalkan

bilgi için teşekkürler

+1000

Samsung'un yakışıklısı --U700--

CaSaNoVaKiNg
$izofren!

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Nisan 2008; 17:31:27 

guzel olay turkcelle bılmedıgımız cok sey varmıs demekkı heme nbı kolacan edeyım ben... tskler konuyu acan arkadasa...

Medion Notebook İntel Core 2 Duo processor T5250 İşlemci 1,5 GHz 2MB Cache 160GB Hdd 2MB Ddr2 Sdram İntel Gma X3100 Pcı Express 15.4" Wide Xga ekran (1280x800Pix) Dvd Yazıcı Parmak İzi Okuyucu Wireless 9 Hucrelı Pil Çoklu Kart Okuyucu Wista Home Premıum İşletım Sistemi..
hnyrkl

16 Nisan 2008; 19:15:09 

quote:

Orjinalden alıntı: bilalalkan

bilgi için teşekkürler

+1

TELEFON:NOKİA 5300-LAPTOP:HP PAVİLİON DV6000-MASAÜSTÜ PC:CASPER-YAZICI:BROTHER MFC410CN-WİRELLES MODEM:PHLİPS SNA6500-TV KARTI:AVERMEDİA USB 2.0 PLUS

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Kim AramışCell'de ki isim listesi Sayfa: [1]
Buraya git: