Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yeni tasarımlı MacBook, MacBook Pro Söylentileri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Apple >> Yeni tasarımlı MacBook, MacBook Pro Söylentileri Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rider30

9 Nisan 2008; 15:33:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yeni MacBook, MacBook Pro Söylentileri

Söylenti sitesi AppleInsider‘ın haberine göre Apple, bu yıl içerisinde, şirketin taşınabilir bilgisayarları MacBook ve MacBook Pro bilgisayarlarında tasarım güncellemesine gidecek.

Şirketin donanım güncellemelerinin, çevreye daha duyarlı materyaller içeren ürünler kullanacağı yönünde aldığı ve “Daha Yeşil Apple” adı verilen kampanya dahilinde gerçekleştirileceği belirtiliyor. AppleInsider, bir sonraki güncellemenin, donanım güncellemelerinin yanısıra önemli tasarım değişikliğine gidileceğini belirtiyor.

MacBook, plastikten kasadan alüminyum ve paslanmaz çelik kasaya sahip olacak ve beyaz renge sahip olmayacak. MacBook Prolar ise yeni bir görünüme bürünerek alüminyum iMac ve MacBook Air’in tasarımı ile daha uyumlu hale getirilecek ve MacBook Air’in sahibi olduğu klavyenin bir benzerine sahip olacak.

AppleInsider, iMac ve Mac mini güncellemelerinin ardından MacBook ve MacBook Pro güncellemelerinin de yıl ortasına kadar gerçekleşeceğini belirtiyor.

Kaynak: http://www.macosxpc.com
BOOROCK_LP

30 Nisan 2008; 23:50:12 

ewt ben de bu haberi ilk duyduğumda sevindim fakat yine de fake olacağından dolayı biraz endişeliydim ama daha sonra bu haberi yerli ve yabancı birçok güvenilir sitede okuyunca endişelerim büyük ölçüde sona erdi.adamlar macbook pro ya hd 3600 ekran kartı ve isteğe bağlı olarak hd 3870 koyacaklarmış ve blue-ray driver da cabası !bir de yeni nesil intel işlemciler ve daha da güzelleşecek olan dış görünüm beni sabırsızlandırıyor.umarım eylül ayına kadar yeni modelleri piyasaya sokarlar!

macbook pro...coming soon...very soon...
i have a dream

29 Mayıs 2008; 21:10:25 

beyaz renk olamayacaksa ne anladım ben ben macbook tan

amet

29 Mayıs 2008; 22:32:53 

Bu apple ında söylentileri bitmiyor 9 hazirandada yeni iPhone geliyo diyolar bakalım nolcak

| Canon EOS 400D | Canon EF-S 18-55mm | Canon 50 mm f/1.8 II | Canon EF 70-200 f/4 L USM |Canon ET-74 Lens Hood | Canon LP1224 Soft Lens Case |
|Canon BG-E3 Battery Grip | Toshiba 2gb+4gb Compact Flash Card | Lowepro-Fastpack 200 Bag |

escober

2 Haziran 2008; 13:52:30 

Evet arkadaşlar güneş enerjsi kullanım patenti için başvuruda bulunan Apple şirketi yeni nesil macbook ve iphonelarda

bu düşüncelerini gerçekleştime yolunda adım atmıştır.

Lyclah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 1:39:49 

Cinema Display'leri bi yenilesinler, pembe ekran sorunundan kurtulalımda.. kağıttan macbook yapsınlar istiyolarsa..

serdem

17 Haziran 2008; 20:48:21 

Bu söylentiler gittikçe hız kazanmış, macbook da plastik kasadan aliminyum kasaya geçecek deniyor..
melihdeniz

22 Haziran 2008; 15:56:29 

Bende iki arada bir derede kaldım Temmuz ayı içinde Macbook Pro alacaktım ABD'den. Şimdi Macbook'ların da aliminyum kasaya terfi edeceği söylentilerini duyunca içime bir kurt düştü doğrusu.

Ekipman:
PSP Phat + 4 Gb Sandisk Gaming MS
PS2 Phat,
PS3 40Gb Pal 2xSixaxis Pad,
ViewSonic VX2835wm,
Benq FP94VW,
2xHP Pavillion HP Pavillion dv6000
2xq9300, 2x2 GB Kingston HyperX, 2x ATI Radeon HD 4750
iPod Shuffle

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Apple >> Yeni tasarımlı MacBook, MacBook Pro Söylentileri Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / GlobTek Standı
CeBIT 07 / GlobTek Standı Digiframe, ATP ve Navia markaları
AMD Puma FujitsuSiemens
AMDnin yeni dizüstü platformu lansmanı FujitsuSiemens röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç