Söylenti sitesi AppleInsider‘ın haberine göre Apple, bu yıl içerisinde, şirketin taşınabilir bilgisayarları MacBook ve MacBook Pro bilgisayarlarında tasarım güncellemesine gidecek.
Şirketin donanım güncellemelerinin, çevreye daha duyarlı materyaller içeren ürünler kullanacağı yönünde aldığı ve “Daha Yeşil Apple” adı verilen kampanya dahilinde gerçekleştirileceği belirtiliyor. AppleInsider, bir sonraki güncellemenin, donanım güncellemelerinin yanısıra önemli tasarım değişikliğine gidileceğini belirtiyor.
MacBook, plastikten kasadan alüminyum ve paslanmaz çelik kasaya sahip olacak ve beyaz renge sahip olmayacak. MacBook Prolar ise yeni bir görünüme bürünerek alüminyum iMac ve MacBook Air’in tasarımı ile daha uyumlu hale getirilecek ve MacBook Air’in sahibi olduğu klavyenin bir benzerine sahip olacak.
AppleInsider, iMac ve Mac mini güncellemelerinin ardından MacBook ve MacBook Pro güncellemelerinin de yıl ortasına kadar gerçekleşeceğini belirtiyor.
ewt ben de bu haberi ilk duyduğumda sevindim fakat yine de fake olacağından dolayı biraz endişeliydim ama daha sonra bu haberi yerli ve yabancı birçok güvenilir sitede okuyunca endişelerim büyük ölçüde sona erdi.adamlar macbook pro ya hd 3600 ekran kartı ve isteğe bağlı olarak hd 3870 koyacaklarmış ve blue-ray driver da cabası !bir de yeni nesil intel işlemciler ve daha da güzelleşecek olan dış görünüm beni sabırsızlandırıyor.umarım eylül ayına kadar yeni modelleri piyasaya sokarlar!
Bende iki arada bir derede kaldım Temmuz ayı içinde Macbook Pro alacaktım ABD'den. Şimdi Macbook'ların da aliminyum kasaya terfi edeceği söylentilerini duyunca içime bir kurt düştü doğrusu.
Ekipman: PSP Phat + 4 Gb Sandisk Gaming MS PS2 Phat, PS3 40Gb Pal 2xSixaxis Pad, ViewSonic VX2835wm, Benq FP94VW, 2xHP Pavillion HP Pavillion dv6000 2xq9300, 2x2 GB Kingston HyperX, 2x ATI Radeon HD 4750 iPod Shuffle