Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
arkadaşını öner 500 sms kazan ile ilgili ilginç bir durum.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> arkadaşını öner 500 sms kazan ile ilgili ilginç bir durum. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
piri.reis

9 Nisan 2008; 10:32:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

rehberimdeki tüm numaraları online işlem merkezinden sorgulama yaparken fabrika müdürümüzün kriterlere uygun olduğunu farkettim.

ertesi gün telefonunu aldım. arama yapabiliyordu. yani daha 3 ay dolmamıştı. benden ne zaman kontör aldığını sordum. 5 mart dedi. yani daha bir ay önce kontör yüklemiş.

kendi numaramdan KAYIT 0536XXXXXXX yazıp 2088 e gönderdim. fakat önermeyi kabul etmedi. arkadaşınız kriterlere uygun değil diye hata mesajı geldi.

tekrar online işler merkezine girip tekrar sorgulama yaptım. yine uygun dedi. bende önerme listeme onun numarasını ekledim ve kabul etti. hemen telefonlarımıza mesaj geldi. arkadaşınız kontör yüklesin 500 sms kazanın diye....

haftaya kontör yükleyip hediyelerimizi kazanacağız.

cep-saat
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Nisan 2008; 10:47:16 

Senin müdür de var bişiler

Bence istifa et

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
basturkemin

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 12:59:16 

Bende bir arkadaşımın şuanda kullanmadığını bildiğim turkcell numarasını yazdım, müsait dedi hemen önermeyeyim belki annesi felan kullanıyordur karışmasın kafaları dedim. ertesi gün arkadaşa söyleyip öyle önerecektim. msnde arkadaşlar ertesi gün msnde konuşuyoruz, öneriyorum dedim, e öner süpermiş dedi ama nafile, uygun değil diyor, kontör de yüklememişler felan.. çözemedim vallahi.

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
piri.reis

9 Nisan 2008; 13:26:22 

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Bende bir arkadaşımın şuanda kullanmadığını bildiğim turkcell numarasını yazdım, müsait dedi hemen önermeyeyim belki annesi felan kullanıyordur karışmasın kafaları dedim. ertesi gün arkadaşa söyleyip öyle önerecektim. msnde arkadaşlar ertesi gün msnde konuşuyoruz, öneriyorum dedim, e öner süpermiş dedi ama nafile, uygun değil diyor, kontör de yüklememişler felan.. çözemedim vallahi.

aynı durum benim başıma da geldi.

arama yapamıyordu. 3 aYI dolmuştu. uygun değil diyordu. birkaç gün sonra kendiliğinden düzeldi.

cep-saat
propesyonel

14 Nisan 2008; 15:52:19 

abi müdürün düştüğü duruma bakarmısınız

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> arkadaşını öner 500 sms kazan ile ilgili ilginç bir durum. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Compex 2007 : ASUS Standı
Compex 2007 : ASUS Dizüstü Standı Röportajı
Noctua NC-U6 çipset soğutucu
Noctua nun etkili ve sessiz cipset sgutma cozumu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç