O kadar uzun Optik kablo bulman mümkün görünmüyor. olsa bile Datayı o kadar uzağa kayıpsız taşıyamazsın. Başka bir yöntem bulman gerekecek amfiye yaklaşmak gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: hatttori
Laptopdan anfiye bağlantı için kullanacağım, nereden bulabileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Saygılar.
Hi-Def-Man Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700 Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
O kadar uzun Optik kablo bulman mümkün görünmüyor. olsa bile Datayı o kadar uzağa kayıpsız taşıyamazsın. Başka bir yöntem bulman gerekecek amfiye yaklaşmak gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: hatttori
Laptopdan anfiye bağlantı için kullanacağım, nereden bulabileceğimi bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Saygılar.
profigold gibi markaların 10 mt lik optikleri mevcut, olmayan bişey istemiyorum yani. Bir kaç yer ile görüştüm bir tanesi 1 ay sonra gelecek dedi, daha çabuk bulabileceğim bir yer arıyorum. Kayıp konusuna gelince sanmıyorum öyle bişey olsun, olsaydı belli başlı markaların bu tarz bir üretimi olmazdı.
YAMAHA DSP-AX1, DANTAX OCTAVA-40 FRONTS , DANTAX OCTAVA-10MF CENTER , DANTAX OCTAVA-10 SURROUNDS , MAGNAT GAMMA SUB 220 A SUBWOOFER + KODA SW-952 SUBWOOFER, SABRE HDMI DVD-DIVX PLAYER , TOSHIBA 40XF350 FULL HD LCD TV, TOMACRO LimHD310s MKV PLAYER, DREAMBOX DM600+160GB HDD, NINTENDO WII+WII FIT
optik aktarımda kayıp olmaz. fiber-optik kablo ile kıtalar arası iletişim yapılıyor.
Ayrıca Bursa'daki meşhur CDbank nam mağazada meşhur Sait Bey adlı satıcıdan alabilir mişsiniz istediğiniz uzunlukta Optik kabloyu. Bana da bir arkadaş tarif etmişti. Forumda tel ve adres bilgileri olan arkadaşlar vardır. Oraya telefon açıp sipariş edebilirsiniz.
Kıtalar arası sinyal taşımak için ne kadar çok repater kullanıldığı konusunda bir fikriniz vardır sanırım.
Bakın aşağıda 10 mt. Kablo satışı yapan QED markası nın açıklaması var oradan sinyalin nasıl kayboludğunu açıklıyor sanırım.
Bu arada 10 metresi 81 Pound.
10m length - There is not a vast choice of optical cables in this length because its very difficult to maintain a quality signal at 10m. QED have used all of their cabling skills to develop this cable and ensure its performance.
Kıtalar arası sinyal taşımak için ne kadar çok repater kullanıldığı konusunda bir fikriniz vardır sanırım.
Bakın aşağıda 10 mt. Kablo satışı yapan QED markası nın açıklaması var oradan sinyalin nasıl kayboludğunu açıklıyor sanırım.
Bu arada 10 metresi 81 Pound.
10m length - There is not a vast choice of optical cables in this length because its very difficult to maintain a quality signal at 10m. QED have used all of their cabling skills to develop this cable and ensure its performance.
optik aktarımda kayıp olmaz. fiber-optik kablo ile kıtalar arası iletişim yapılıyor.
2 adet 5 mt lik piyasa malı optik kablo va yine piyasa malı olan bots optik kablo ara aparatı ile sistemi kurmuş bulunmaktayım, sesde kayıp hışırtı felan yok cam gibi . Kulağım çok profosyonel sayılmaz ama cihazlarım profosyonel, bir gariplik olsaydı anlardım kesin. Stereoda ve dolby digitalde sonuç çok iyi. ilgilenen herkese teşekkür ediyorum, saygılar.
YAMAHA DSP-AX1, DANTAX OCTAVA-40 FRONTS , DANTAX OCTAVA-10MF CENTER , DANTAX OCTAVA-10 SURROUNDS , MAGNAT GAMMA SUB 220 A SUBWOOFER + KODA SW-952 SUBWOOFER, SABRE HDMI DVD-DIVX PLAYER , TOSHIBA 40XF350 FULL HD LCD TV, TOMACRO LimHD310s MKV PLAYER, DREAMBOX DM600+160GB HDD, NINTENDO WII+WII FIT
gerçi optik kablo değil ama bende HDMI ile ilgili panasoniğin bir linkini vereyim....uzun HDMI kabloya ihtiyacı olan arkadaşlar değerlendirmeye alsınlar.