Şimdi Ara

199$ a 8800GT Sparkle Artı indirimde söz konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanda 8800GT 512 MB GDDR3 256BIT Coolpipe3 PCI-E EKRAN KARTI 199$ belli kartlara indirimde var...
    Bu fiyatlar dahada düşecek gibi görünüyor...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31768

Birde incelemesi var okumadan almayın... TIKLA

Vatan fiyatta değişiklik yapar sonra yalancı çıkmayalım diye birde resim ekledim...
     199$ a 8800GT Sparkle Artı indirimde söz konusu

Edit: inceleme ve resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 9 Nisan 2008; 10:03:10 >

• 1GB lık ekran kartları yaygınlaşmaya başladı tabiki düşecektir ama bu hızla düşmesnini bende beklemiyordum..
  • Bir kac gun ıcın ındırım yaptırlar sanırım fıyatlar guzel ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rodrages

1GB lık ekran kartları yaygınlaşmaya başladı tabiki düşecektir ama bu hızla düşmesnini bende beklemiyordum..

Haklısın önemli olan bu indirimlerin arkasındaki sebep...
    dikkat etmek lazım, malum bazı kartlar takoz olabiliyor tabiri caizse...
  • maximum kredi kartıyla 183$ a geliyor
  • bu işin aslı nedir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

bu işin aslı nedir acaba

İncelemeye bi bakın derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 9600GT 100$ seviyesine geriledi ve 8800GT nin de bu tarz bir indirimle karşılaşması an meselesi.

Bu indirimlerin nedeni de HD çözünürlüğün hızlı ilerlemesi ve LCD lerin ucuzlaması. 1920*1200p gibi çözünürlüklerde orta seviye olarak artık ancak 9600GT gider.

ATİ ve NVidia nın yaptığı fiyat kırmalardan da anlaşılıyor ki yeni kartlar gerçekten çok güçlü olacak. Bu sebeple ATİ ve NVidia kartlarını yeniden konumlandırıyor.

Bunun takibinde ise firmalar aldıkları ürünü düşük karla da olsa satmaya çalışıyor zira 8800GT ye bir indirim gelse ellerindeki yüksek fiyatlı ürünler ile sap gibi kalacaklar.

Vatan olmuş, gerçekten olmuş. Bir tek servisi düzeltmesi lazım ama neyse onu da nasıl olsa söke söke hallediyoruz.

Bu arada incelemede kartın 4 saatlik oyun sonucunda 100 dereceye çıktığı belirtilmiş. Zaten ben bu kartı alacak olsam fan takmak için alırım zira standart tasarımlı OC li ürünler komik kaçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 9 Nisan 2008; 23:33:59 >

• peki bu kartın bu fiyata olması şaşırtıcı değil mi ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32119
    bence vatanın düzenlemesi gereken çok eksiği var.
  • Arkadaşlar incelemeyi okumakta üşenenler için , sonuç kısmı...
    Sonuç

Sparkle cesur bir adım atarak 8800GT'yi sessiz olarak piyasaya sürüyor ve karta da elbet garanti veriyor. Ancak şu var ki kart zaten yanmıyor. GPU 120 derece civarında hızını düşürüp kendini koruyor. Yani bu noktada yanmıyorsa sorun yok diye bakamayız. Kart yanmayabilir ama aşırı ısınma durumunda performans düşüşü olacaktır. Bunu denemek için kasanın havalandırmasını kapatıp, kapağını da açtık. Beş dakika içinde Crysis performansı düşmeye başladı.

Kısacası bu kartı alacaklar kesinlikle kaliteli bir kasaya sahip olmalı ve kasa içi hava akışını etkileyecek olumsuz bir şey olmamalı. Emin değilseniz kartı almayın, riskli. Küçük kasalar da bu karta iyi gelmeyecektir. Performans düşüşüne neden olmayan 107 derece gibi bir değerde kalsa dahi, iki kere düşünmek gerek zira kartın bu durumu kasa içindeki sıcaklığı yükseltecektir. Bizce bu kartı çok sessiz bir fan ile kullanmak en doğrusu. Kartın amacına ters olsa da, içini ferah tutmak isteyen kullanıcılar böyle bir yola gidebilir.

Kartın fiyatı Teknofiyat'a göre 299$. Sessiz ve performanslı bir oyun sistemi kurmak için ideal bir çözüm aslında ancak kasanızın kartı 100 derece civarında tutabileceğinden emin olmalısınız. Sparkle bizce kutuya bununla ilgili bir not koymalıydı. Sparkle 8800GT, sessiz sistem kurmak isteyenlere, ekran kartlarını modifiye edip garanti kapsamı dışına çıkarmadan güzel bir seçenek . Almadan önce kasa içindeki hava akımının hesap kitabını iyi yapmak şartıyla. Sparkle'ın distribütörü E-Sistem.

• quote:

Orjinalden alıntı: turkcu

peki bu kartın bu fiyata olması şaşırtıcı değil mi ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32119
    bence vatanın düzenlemesi gereken çok eksiği var.

Dostum HIS ICEQ serisinde fiyatlar genel olarak böyle
    Tekno Fiyattan Baka bilirsin...

• allak bullak oldu piyasa bee
  • Aynı sitede düz Sparkle 9600gt 209$http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32631

8600GTS 219$

Ben bi bakayım da eğer hakikaten bu fiyata ise gider alırım.
  • Ekran kartları hakkaten çok ucuzladı.
  • Bunu alırsam 2000rpm lik kasa fanımı geri yerine takmak zorunda kalacağım.YAni yine ses yine ses kurtuluş yok arkadaş.Fiyat manyak yalnız.
  • Sparkle GeForce 8800GT Cool-Pipe3

BENCE BU LİNKİ İNCELEMEDEN KESİNLİKLE BU KARTIN YANINA BİLE YAKLAŞMAYIN

ama hem oyun oynarım hemde yemeği ısıtır veya yumurta pişiririm diyorsanız sakın kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan70 -- 9 Nisan 2008; 15:58:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökhan70

Sparkle GeForce 8800GT Cool-Pipe3

BENCE BU LİNKİ İNCELEMEDEN KESİNLİKLE BU KARTIN YANINA BİLE YAKLAŞMAYIN

ama hem oyun oynarım hemde yemeği ısıtır veya yumurta pişiririm diyorsanız sakın kaçırmayın

Dostum gerekli açıklmayı ben ve benim verdiğim linkte, hatta üst mesajlarda bula bilirsin...
    Ama verdiğin linkteki yumurta resimlerini koysan iyi olurdu...
    Bu ekran kartına fan ilavesi yapmadan kullanmayın derim...

• Ben aldım arkadaşlar.Buyrun yemeğe gelin yumurta kızartma var

Sizin için olmasa bile benim için sessizlik önemli.12cm 2000rpm egzos fanı ile ne kadar ısanacak göreceğiz.

İzlenimlerimi ayrı bi başlık altında yazıcam.
  • bu kartın sogutması iyimi soguk kalırmı??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.