ben de beklerken bir soru sorayım, bende ss2 aldım kurdum fakat hotbirt arama yaptığımda bütün kanalları buluyor sinyal iyi, türksat otomatik taramada aynı senin gibi :( ama transponderden girip arattırdığımda manuel bütün kanalları buluyor..
kablo çanak ss2 herşey yeni, önceden türksatta hiç sinyal yoktu lnb ve diseq değiştirdiler gelip, makinelerinde sinyal var ama ss2 de taratma yapınca çıkmıyordu bayağı bi uğraştılar yapamadılar, en son transponderden arama yaptılar çıkınca dediler ki buradan hepsini tek tek kendiniz yaparsınız muhtemelen kurulumla ilgili sorun var. şu an geçici olarak işimi görüyor ama transponderden aramada çıkan otomatik aramadan nasıl çıkmaz ? teşekkürler ilgine..
Arkadaşlar ss ve ss2 lerde benzer sounları yaşayan çok kişi var. Araştırmalarıma görebu tv kartları disec seçiyor eğer disecleriniz kaliteli değil ise önceleri iyi sinyal oranı varken sonrasında bile sorun çıkabiliyor. Gelelim asıl meseleye ithalatçı firma ile görüştüm. Adamlar özellikle format atarken kartın çıkarılıp formattan sonra takılmasını öneriyorlar. Yoksa kartın bozulması söz konusu olabiliyormuş. Tabiî ki bu durum hiç hoş bir durum değil. Sizde önce kartı çıkarın sonra temiz Windows yükleyin ve kartı takın. Sürücüleri doğru yüklediğinizden emin olduktan sonra bir deneyin. Eğer sorunlarınız devam ediyor ise garantide var ise bir an önce kartı servise götürün. Onlar test ettikten sonra sorunlu olduğu anlaşılır ise tamir yapmayıp kartı değiştiriyorlarmış. Benim ss2 nin ithalatçı firması Ankara-Ulus-Kaya İletişim Sonuç olarak önce yukarıda anlattığım yolu izleyerek format atın ve sonra kartı takıp deneyin. Sorun çözülmez ise diseclerinizin kaliteli olduğundan da eminseniz hiç bekletmeyin garantisi var ise servise gönderin.