Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ucuz ses sistemi hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> ucuz ses sistemi hakkında Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sahin2030

8 Nisan 2008; 23:53:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar merhaba biliyorum bu modelleri beğenmiyorsunuz o yüzden forumda bu konularda fazla cevapta vermiyorsunuz ama ben yinede şansımı deneyip fikirlerinizi sormak istiyorum pahalı bir sistem almak istemiyorum apartmanda sesi net olsun ve özellikleri iyi olsun yeter film izlemek için bu iki sistem hakkında görüşlerinizi bekliyorum birde bu iki sistem farklı kulvarda galiba birisi pc donanımlarında diğeri de ev sinema sistemleri içerisinde yer alıyor farkı nedir acaba aslında benim kule hoporlörler hoşuma gidiyor ama özellik ve performans açısından microlab daha iyi ise onu almayı düşünüyorum görsellik te ise oriete ön plana çıkıyor fiyatları aşağı yukarı aynı ne dersiniz teşekkürler

MICROLAB FC861 5+1 SPEAKER

Güç Çıkışı: (Woofer) 30W RMS (Uydu) 14W x 5 RMS
Frekans Yanıtı:(Woofer) 30Hz-140Hz (Uydu) 140Hz-20KHz
Giriş Duyarlılığı: 380mV
Sapma:1 W 1KHz’de % 0.3
S/N Oranı:70 dB’den fazla
Ayırım:40 dB’den fazla
Sürücü Ünite:(Woofer Sürücü) 5.25” manyetik korumalı (Uydu Sürücü) 2.5” manyetik korumalı
Ses Giriş Soketi:RCA Soketi
Ses Çıkış Soketi:RCA Soketi
Multimedya sistemi harika bir akustik performansa sahiptir. Bu harika performansı, AC-3 veya DTS dekodere bağlayarak elde etmek mümkündür.
Stereo Ses kaynağı 5.1 geri oynatım moduna dönüştürebilen AUX girişi ile birlikte.
Kolay çalıştırma için uzaktan kumanda
Sistemi daha emniyetli ve güvenli hale getiren bekleme fonksiyonu (uzun süre kullanılmadığı zamanlarda lütfen sistemi AC prizinden çekiniz.)
Güçlü bir bas performansına erişmek için, akustik Hava Akış Dizayn’lı gelişmiş subwoofer
Eşsiz V12 Treble Hoparlör Ünitesi net bir ses yaratır.

ORITE AL-606 EV SİNEMA HOPARLÖR SİSTEMİ(5+1

5.1 Ses Sistemi
105W Toplam Ses Çıkışı
30W Subwoofer
15W x 5 Uydu Hoparlör
30Hz – 20Khz Frekans Aralığı
80dB S/N Oranı
Subwoofer 8 Ohm, Uydular 4 Ohm Empedans
Distortion 0.3% 1W 1Khz
Dijital Dinamik LCD Ekran
Mikro İşlemcili Ses Kontrolü
230x400x396mm SubWoofer
98cm yüksekliğinde Ayaklı Hoparlör
Uzaktan Kumanda

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin2030 -- 8 Nisan 2008; 23:53:58 >

The Soul Of BMW.
sahin2030,
Acer Aspire 5520G derneği üyesidir.

saruman

9 Nisan 2008; 0:58:15 

MICROLAB FC861 5+1 SPEAKER

sahin2030

15 Nisan 2008; 1:12:24 

cevabın için teşekkür ederim

The Soul Of BMW.
sahin2030,

sahin2030

17 Nisan 2008; 0:32:52 

arkadaşlar biliyorum ucuz ses sistemleri sizleri fazla ilgilendirmiyor ancak fikirlerinize ihtiyacım var hb den bu iki üründe indirimli bana şu anda vede bugün son gün microlab 177 ytl ye geliyor oriete ise 160 ytl ye geliyor hangisini almalıyım konu hakkındaki fikirlerinizi vede görüşlerinizi dört gözle bekliyorum teşekkürler (arka arkaya mesaj yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın)

The Soul Of BMW.
sahin2030,

xantia

18 Nisan 2008; 0:40:52 

Seninle tıpatıp aynı derde sahibiz. Ben dvd player a bağlayıp analog çıkışlardan ac3 ses almak niyetindeyim. Dvd nin anfisiyle işi halledeyim ayrıca anfi almayayım dedim. Microlab araştırdığım kadarıyla bunun için analog RCA olarak 6 tane girişe sahip ve artı olarak aux girişi var. Bu Aux tan yapacağın girişte sadece streo sesi sanal olarak 5+1 alabiliyorsun. Ama dediğim gibi dvd yada bilgisayarında analog 5.1 çıkış olursa gerçek 5+1 alınabiliyor sanırım. Orite çok estetik olduğundan tercih sebebi olabilir ancak sadece Aux girişi varsa benim için devre dışı kalır. Şu ana kadar ürünü biryerde görüp kontrol edemediğim için girişlerini öğrenemedim. Öğrenebilirsen benide aydınlatırsan sevinirim.
RS

18 Nisan 2008; 21:44:12 

orite de aux yokmuş...ben teknik servisten sordum..

Gigabyte DS3 AMD 770 DS3 AM2+ / AMD Phenom 9600 Black Edition / Kingston 2 Gb ddr2 800 mhz / Samsung sata2 160 Gb / Sparkle 512 Mb 8600 GT / Samsung 223BW / Creative SBS A300 / A4-Tech X750-F Full Speed
xantia

19 Nisan 2008; 7:31:07 

Ozaman sadece dvd için kullanacaklara uygun diyebiliriz. Ben ayrıca Aux tan tv yide bağlayacaktım. Kablo tak çıkar uğraşamam microlab alıcam sanırım.
hakansolak

Sisteme Gözat

19 Nisan 2008; 10:51:29 

mıcrolab alın beyler. ikisi arasında kaldıysanız . öbürü plastik tamamen rezil bişey .

velodyne dd 15,onkyo tx-sr 875,toshıba hd dvd-ep 30 ,wharfadale evo 40,draper 119'' glas beaded projector screen ,sony vpl -cs 7 projector ,ps 2,
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> ucuz ses sistemi hakkında Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte EP45-DS3R anakart
Uygun fiyatla Crossfire ve yüksek hız aşırtma performansı bir arada
Asus Striker Extreme 680i SLI
ASUS un n680i SLI cipsetli anakarti hem performans hem de gorunume onem verenlere hitap ediyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesa