arkadaşlar merhaba biliyorum bu modelleri beğenmiyorsunuz o yüzden forumda bu konularda fazla cevapta vermiyorsunuz ama ben yinede şansımı deneyip fikirlerinizi sormak istiyorum pahalı bir sistem almak istemiyorum apartmanda sesi net olsun ve özellikleri iyi olsun yeter film izlemek için bu iki sistem hakkında görüşlerinizi bekliyorum birde bu iki sistem farklı kulvarda galiba birisi pc donanımlarında diğeri de ev sinema sistemleri içerisinde yer alıyor farkı nedir acaba aslında benim kule hoporlörler hoşuma gidiyor ama özellik ve performans açısından microlab daha iyi ise onu almayı düşünüyorum görsellik te ise oriete ön plana çıkıyor fiyatları aşağı yukarı aynı ne dersiniz teşekkürler
MICROLAB FC861 5+1 SPEAKER
Güç Çıkışı: (Woofer) 30W RMS (Uydu) 14W x 5 RMS Frekans Yanıtı:(Woofer) 30Hz-140Hz (Uydu) 140Hz-20KHz Giriş Duyarlılığı: 380mV Sapma:1 W 1KHz’de % 0.3 S/N Oranı:70 dB’den fazla Ayırım:40 dB’den fazla Sürücü Ünite:(Woofer Sürücü) 5.25” manyetik korumalı (Uydu Sürücü) 2.5” manyetik korumalı Ses Giriş Soketi:RCA Soketi Ses Çıkış Soketi:RCA Soketi Multimedya sistemi harika bir akustik performansa sahiptir. Bu harika performansı, AC-3 veya DTS dekodere bağlayarak elde etmek mümkündür. Stereo Ses kaynağı 5.1 geri oynatım moduna dönüştürebilen AUX girişi ile birlikte. Kolay çalıştırma için uzaktan kumanda Sistemi daha emniyetli ve güvenli hale getiren bekleme fonksiyonu (uzun süre kullanılmadığı zamanlarda lütfen sistemi AC prizinden çekiniz.) Güçlü bir bas performansına erişmek için, akustik Hava Akış Dizayn’lı gelişmiş subwoofer Eşsiz V12 Treble Hoparlör Ünitesi net bir ses yaratır.
ORITE AL-606 EV SİNEMA HOPARLÖR SİSTEMİ(5+1
5.1 Ses Sistemi 105W Toplam Ses Çıkışı 30W Subwoofer 15W x 5 Uydu Hoparlör 30Hz – 20Khz Frekans Aralığı 80dB S/N Oranı Subwoofer 8 Ohm, Uydular 4 Ohm Empedans Distortion 0.3% 1W 1Khz Dijital Dinamik LCD Ekran Mikro İşlemcili Ses Kontrolü 230x400x396mm SubWoofer 98cm yüksekliğinde Ayaklı Hoparlör Uzaktan Kumanda
arkadaşlar biliyorum ucuz ses sistemleri sizleri fazla ilgilendirmiyor ancak fikirlerinize ihtiyacım var hb den bu iki üründe indirimli bana şu anda vede bugün son gün microlab 177 ytl ye geliyor oriete ise 160 ytl ye geliyor hangisini almalıyım konu hakkındaki fikirlerinizi vede görüşlerinizi dört gözle bekliyorum teşekkürler (arka arkaya mesaj yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın)
Seninle tıpatıp aynı derde sahibiz. Ben dvd player a bağlayıp analog çıkışlardan ac3 ses almak niyetindeyim. Dvd nin anfisiyle işi halledeyim ayrıca anfi almayayım dedim. Microlab araştırdığım kadarıyla bunun için analog RCA olarak 6 tane girişe sahip ve artı olarak aux girişi var. Bu Aux tan yapacağın girişte sadece streo sesi sanal olarak 5+1 alabiliyorsun. Ama dediğim gibi dvd yada bilgisayarında analog 5.1 çıkış olursa gerçek 5+1 alınabiliyor sanırım. Orite çok estetik olduğundan tercih sebebi olabilir ancak sadece Aux girişi varsa benim için devre dışı kalır. Şu ana kadar ürünü biryerde görüp kontrol edemediğim için girişlerini öğrenemedim. Öğrenebilirsen benide aydınlatırsan sevinirim.