Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
C.A.N

8 Nisan 2008; 21:04:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben çok iyi bir sıvı soğutma sistemi istiyorum maddi durum önemli değil ama hem ekran kartı hem işlemci hemde kuzey ve güney köprülerini yani hepsi bir arada olan ve ekran kartı 60 derece ise su soğutmayla 35 38 40 civarına düşürecek bir sistem arıyorum lütfen yardım edin bekliyorum cvp arkadaşlar

Q13ik

8 Nisan 2008; 21:32:19 

Hocam öncelikle kebapçıdan yemek ister gibi konuşmuşsunuz neyse..Thermaltake in BİGWATER serisini önerebilirim fakat daha da açılabilirim derseniz ZALMAN'ın harici su soğutma sistemleri var.Son olarak ekran kartının ısısını o derecelere çekebileceğiniz zannetmiyorum..Kolay gelsin..

MSİ P35 PLATİNİUM. E2180@3.00Ghz-375*8 2xSAPPHIRE ATI HD3870 512MB256BITGDDR4 GEİL 4X1GB DDRII 800@937Mhz SEAGATE 250GB SATA2 NCQ 7200.10Rpm 600 WATT FSP FEEL MESHCOOL
C.A.N

8 Nisan 2008; 21:34:21 

eee hocamda birde diyom bu önerdiğin soğutma sistemini inceleyebileceğim bir link verirsen sevinirim hocam cvp bekliyorum

highwayp

9 Nisan 2008; 0:40:27 

Amfibi Usta yardımcı olur. Bir öm at forumda birçok kişiye sıfırdan kurdu... Saygılar.

Cooling Expert...
X-GeN

Sisteme Gözat

9 Nisan 2008; 12:27:31 

TR piyasasına yeni giren dünyaca ünlü EK markasının ürünlerini önerebilirim. Kalite ve işçilikleri oldukça yüksektir. Tabii fiyatları da bu sebeple biraz yüksek ancak kalite ve performansları çok iyidir. Bunun yanısıra Magicool'un birçok ürünü de mevcuttur. Bakmanı önerebilirim

http://www.hizlial.com/Vitrin.aspx?CatID=13587&CatKod=30&SelCat=S%C4%B1v%C4%B1%20So%C4%9Futma***Yeni%20!

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=1125&sp=kullanim_yeri=susogutma

http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A82&sxpg=1

HWA Overclock & Modding
Intel Cedarmill 641 - Asus P5KE-Wifi P35 - 2Gb Mushkin DDR2 800 Cl5 - 256Mb Leadtek 7600GT
Tagan BZ 700W - A+ Black Pearl - Seagate 2x250Gb SATA2 - Western Digital 500Gb SATA2
16x Pioneer DVD - 16x BENQ 1650 DVD-RW - Pioneer KEH-7250 & TS-A6956 (150Wx2)

EK Supreme Pleksi - EK NF4 - Magicool Extreme II-240mm - Magicool Elegant-120mm
Magicool 250mm Silindirik Hazne - Laing DDC - Bir Sürü Nanoxia 12cm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Grand Theft Auto 4 video
Amerikan rüyasını yaşamak hiç bu kadar kanlı olmamıştı.
High Power 560W
High Powerın modüler ve güç göstergeli güç kaynağı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir