n95 ile şu fotoyu çekmeyi başaran profesyonel n95 kullanıcısı arkadaşa selamlarımı iletiyorum
Bi foto nasıl ÇEKİLMEZ onu anlatmaya çalışmış bu fotoda
Ben şimdiye kadar hiçbişey bilmiyo muşum.
Kullandığım 8gb tı da k790i yi de haketmemişim
n95 foto video topiğine bi bakın lütfen. Bunlar n95 ile çekildiyse o topiktekiler dijital sony canon la falan çekildi bize yutturuyolar herhalde. Soylu ayaküstü bizimi kekliyo yani (Alınma soylu, ne demek istediğimi anladın, şaka takılıyorum)
buna çok güldüm inanki,kalbimden geçenleri yazmışsın klavyene sağlık,
ben yukarıda foto için alıcak olsam (ama sadece foto için)k790 veya k810 alırdım dedim zaten, ama fotodan başka bir özelliği yok,o yüzden SE serisi beni kesmez, biz n95 lere o kadar parayı niye verdik? şunun için:
-o bir dvd kalitesinde video kaydı yapabilen bir video kamera -o bir gps cihazı (ben şahsen her yola gittiğimde kullanıyorum) -0 bir bilgisayar,wireless bağlantı özelliği her şeye bedel(bedava internet ) ekran büyüklüğüde buna yetiyor,
+ sı symbian her türlü program desteği e daha ne olsun yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soylu -- 17 Nisan 2008; 20:31:54 >
bak arkadaşım bu fotoları bir telefonla çekmek çok ta zor değil
sebebini açıklayayım ortam foto çekmeye çok müsait ışık yeterli her şey var yani bu fotolarla kıstas almak çok saçma olur bu ışıkta nerdeyse çogu 2 mp bile başarılı foto çeker
gerçek foto kalitesi yetersiz ışıkta gece çekimlerinde ortaya çıkar ayrıca eklediğin binalı
n 95 fotosunda merdiven binalar korkuluk düz değil
hep kırık çizgili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 17 Nisan 2008; 23:04:40 >