En kaliteli görüntü, Dolby Surround, EPG, TT vb. Saniyesinde başlayan proğramlar ve süper yayın!
evet digitürkten izliyorum ama N24 ne haber mi normal yayın mı ben haber kanalı biliyorum. PRO7 tüm filmleri takip ediyorum türkiyede yayınlanmaya diziler ve filmler bile seyrediyorum fakat almanca bilmiyorum seyrederim yeter
"Biz Gönüllere Çektik Bayrakları Direklere Değil"..."Biz Tarihe Yazdık İsmimizi Duvarlara Değil"..."Biz Klaslarla Coştuk Kalaslarla Değil"..."Ve Biz Avrupa'da Açtık Bayrağımızı Kadıköyde Değil"..."İç Hatlarda Değil Dış Hatlarda Bekledik Biz"..."Şakşakçılara Değil Dünyaya Poz Verdik Biz"..."Ve Efsanelerle Değil,Futbolun Krallarıyla,Profesörleriyle,İmparatorlarıyla Büyüdük Biz"..."Sarı Kırmızı Renklerin Her An Gönlümde"..."Dalgalanır Bayrağımız Ali Sami Yen'de"..."Teselli Aramam Başka Sevgide"..."İstesende Senden Vazgeçemem ki"..."Cimbomsuz Bir Günüm Hiç Geçmedi ki"..."Sarı Kırmızı Bir Aşk İşte Benim ki"...
ProSieben www.prosieben.de ve N24 www.n24.de En kaliteli görüntü, Dolby Surround, EPG, TT vb. Saniyesinde başlayan proğramlar ve süper yayın!
evet digitürkten izliyorum ama N24 ne haber mi normal yayın mı ben haber kanalı biliyorum. PRO7 tüm filmleri takip ediyorum türkiyede yayınlanmaya diziler ve filmler bile seyrediyorum fakat almanca bilmiyorum seyrederim yeter
20 Yıl Hollanda'da yaşadım, 20 Yıldır da Türkiye'deyim. Elektrik-Elektronik Teknisyeniyim. Geldiğimden itibaren Hollanda/Almanya Radyo-TV yayınlarını izlemek için uğraştım. 1989'dan bu yana uydu sistemleri, uydu yayınları hakkında bilgi topladım ve araştırma yapyım. SAT CLUB Türkiye Temsilcisiyim (pek faal bir kulüp değil ama). Evimin çatısında 4 metre (!) çapında tek parça (!!) parabol çanak anten var, ucunda 20 cm çapında dalga kılavuzu ve LNB de Flanş Tipi Universal. 1994 Ekim ayında askerliğimi yaptığım Balıkesir'de almış ve kamyonla Konya üzerinden Adana'ya getirmiştim. Çanak sabit ve 19.2 ASTRA uydularina bakiyor. Analog yayin zamaninda (1999'a kadar) pek işe yaramıyordu ama DVB (MPEG-II) sisteminden sonra 700-800 kanal çıkmaya başladı. Çanağın sadece yayın aldığına ve herhangi bir yayin yapmadığına dair resmi makamlara (..........) taahhütte bulundum.
Bu çanaktan sadece 5 tane var (kaportacı 1 kişi üretmiş zamanında), ben $700'a Mehmet Dedebaş adında bu işin zamanında profesörü olan bir kişiden aldım. Sanırım işi bıraktı çünkü en son ziyaret ettğimde (herkes gibi) cep telefonu işi yapıyordu. Çanağı aldığım zaman 3 adet de 150 cm "küçük" çanak aldım, daha sonra bunları sattım ve 1 adet MEGA 150 CM motorlu aldım.
Şimdi uydu yayinlari ateşi söndü. Eskiden çanak ve receiver olay olurdu. Kabloların kalitesi % 75 düştü. LNB'ler de öyle (Nerede Gardiner, CAL-AMP veya California Amplifier, SPC veya SHARP ya da ALPS gibi markalar).
Konu uzun. Sonra yazarım inşallah.
Selamlar,
Taner Göde