Kanal 24deki Eurolig maçlarına bayılırdırm Fox daki Ahmet Çakarın yarışmasına çok gülüyorum Cine5teki 1e karşı 100 Programını seviyorum Flash ve Stardaki İzdivaç Programlarını izlemesi keyifli oluyor... Haberleri Trt ya da NTVde izlemesini seviyorum Ama yine de bence en güzel kanal yine TRT sanırım... Atv deki Mehmet Barlasla Habere BAN!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishtare -- 9 Nisan 2008; 9:06:27 >
digitürkte izliyorum Müzik kanalı VH1 MTV yabancı kaldırıldı. (MTV TÜRKİYE gelince artık izleyemez oldum görüntüsü ve sesleri hatta TÜRKİYE video klibi gelince artık izlemıyorum) Belgesel Hanalı National Geographic ve Wild (artık seyretmıyorum) Çocuk Kanalı Disney Channel ve JOJO Sinema Kanalı Moviemax, GoldMax ve Actionmax Haber Kanalı Hepini izliyorum hep değiştiriyorum kanalları Ulusal Kanalda Show, Star, KanalD, ATV, CNBC-e ve E2 Spor Kanalı NTVSPOR ve EUROSPORT Yabancı Ulusal Kanalda PRO7 bayılıyorum ama almanca sadece seyrediyorum
NTV -Azıcık taraflıda olsa kaliteli haber verdikleri için, Cnbc-e -Kaliteli,sanatsal dizi ve filmleri için, NTV / Spor -NTV'nin haber kalitesini Spor ile birleştirdiği ve yorumcularının işinin ustası kişiler olduğu için, Akıllı TV -Günün her vakti keyifle izlenebildiği için
"Crime and Investigation Network", içimde bi katil mi var nedir çok ilgimi çekiyor bu kanal ...
i seen this one shit on the news a couple weeks ago that made me sick some dude was drunk and drove his car over a bridge and had his girlfriend in the trunk, and she was pregnant with his kid and in the car they found a tape, but they didn't say who it was to come to think about, his name was.. it was you damn!...oh man!!! my tea's gone cold i'm wondering why i ...