Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TV DE BUGÜN NELER VAR?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> TV DE BUGÜN NELER VAR? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sugarboy

8 Nisan 2008; 16:47:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Güncel olarak günlük Tv de neler var bu başlık altında yayınlarsak güzel sinema, dizi, maç gibi programları kaçırmamış oluruz. Bu akşam Chelasea- Fenerbahçe maçı saat 21.45 de Star Tvde

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
fuatturkrap

8 Nisan 2008; 17:43:30 

Bu konunun burada açılmasına izin verilmez sanırım. Tv bölümünde mevcut bi konu zaten var ...

Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
bodrumlu2

8 Nisan 2008; 19:38:05 

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Bu konunun burada açılmasına izin verilmez sanırım. Tv bölümünde mevcut bi konu zaten var ...

Evet yeri Tv bölümü olur
Bir ara benim TV de Günün Futbol Maçları Topiğim vardı.Hangi uyduda hangi maçların olduğunu yazdığım.O uydu ile ilgili olduğu için burada devam etmişti.Sonra bikaç arkadaş keyfimi kaçırdığı için biraz da iş güç yoğunlaştığı için bırakmak zorunda kaldım..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
sugarboy

9 Nisan 2008; 9:11:51 

arkadaşlar başlık kilitlenirse yapacak birşey yok ama bence uydu ile ilgilenen arkadaşlar tv de neler olduğunu da merak ederler bence burada paylaşmanın bir sakıncası yok

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
Avrim

9 Nisan 2008; 12:41:35 

Uydudan yayın yapan ve kaliteli film veya başka aktivite yayınlayan(tabii orjinal dil seçenekli) kanalları haber verirsen hem yeri daha doğru olur hemde konu kapanmaz.

bodrumlu2

9 Nisan 2008; 16:42:47 

quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Uydudan yayın yapan ve kaliteli film veya başka aktivite yayınlayan(tabii orjinal dil seçenekli) kanalları haber verirsen hem yeri daha doğru olur hemde konu kapanmaz.

Aynen..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
sugarboy

10 Nisan 2008; 8:58:22 

arkadaşlar herkes bilgi vermeli sadece ben değil burası paylaşım alanı

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> TV DE BUGÜN NELER VAR? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ThermalTake Shooner fansız VGA soğutucu
TT nin fansiz 0 ses VGA sogutucusu
Sega Beijing 2008 video
Olimpiyat heyecanı bilgisayarlarınızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç