1800gto overclock ile 8500 ü geçer.. normal olarak da geçebilir tam olarak bilmiyorum 8500 kullanmadığım için.
sadece casper değil, bütün marka bilgisayarlarda durum aynı olurdu. sonuça bütçe bilgisayarı bunlar.
ayrıca markalı bilgisayarlar tamamen stabilite üzerine kurulmuşlardır, hiçbir firma sürekli arızalanan, resetleyen, kısacası sorun çıkarma potansiyeli olan bir makina satmak istemez, yoksa karlarının tümünü teknik servis masraflarına harcarlar. o bilgisayarın bütün ayarları gevşetilmiştir sürekli stabil çalışması için, genelde casper vb bilgisayar alan insanlar kasanın içiyle ilgilenmezler, 3d mark gibi bench kasmak isteyenler için de en uygunu kendi bileşenlerini kendilerinin toplamasıdır.
sonuç olarak da ilk cümlem geçerli
Bir de merakımdan soruyorum, bu konunun overclock bölümünde ne işi var , neden buraya açma ihtiyacı duydun?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
sadece casper değil, bütün marka bilgisayarlarda durum aynı olurdu. sonuça bütçe bilgisayarı bunlar.
ayrıca markalı bilgisayarlar tamamen stabilite üzerine kurulmuşlardır, hiçbir firma sürekli arızalanan, resetleyen, kısacası sorun çıkarma potansiyeli olan bir makina satmak istemez, yoksa karlarının tümünü teknik servis masraflarına harcarlar. o bilgisayarın bütün ayarları gevşetilmiştir sürekli stabil çalışması için, genelde casper vb bilgisayar alan insanlar kasanın içiyle ilgilenmezler, 3d mark gibi bench kasmak isteyenler için de en uygunu kendi bileşenlerini kendilerinin toplamasıdır.
Bir de merakımdan soruyorum, bu konunun overclock bölümünde ne işi var , neden buraya açma ihtiyacı duydun?
birinci olarak bütçe bilgisayarı olayına bir bakış 1199 usd +kdv lik bi pc bütçe pc olamaz sadece 4 çekirdek die isimle satılan bi pc burdaki amaç casperi kötülemek değil ayrıca bütün markalar stabilite üstüne kurulmuş doğru ama bu gün biz türkiyenin prestiji yiz diyen bi firmaya yakışmayan bi puan ikinci olarakda bende merakını gidermek adına söylüyorum burası test sonuçları ve sıralamalar bölümü değilmi işte test sonucu sıralamayı yapmak ise sizlere kalıyor
bu pc nin kullanım amacı nedir merak ettim kesin satarken oyun canavarı filan yazmışlardır
evet 512mb ekran kartı var beyefendi bunun oynatamayacagı oyun yok diye satıyolar.. 512mb ddr2 x1050 yada 512 7200gs yi insanları cidden çok güzel kandırıyorlar..
1800GTO ve 8500 dışında kalanlara katılmıyorum.
Öncelikle arkadaşın dediği gibi 1199$+KDV lik bilgisayar bütçe olmaz.
Valla stabiliteye gelirsek şu var.
Benim sistem topladığım kişilerin bilgisayarında hata olmazken. Mesela yeğenime 1 yıl önce bilgisayar aldık toplama. Şimdiye kadar hiç hata vermedi biliyorum zira garantisi benim akraba olduğu için.
Ama bir diğer yeğenim in aldığı Pro2000 marka bilgisayar aynı süre içinde 2 kez servise gitti. Birinde HDD uçtu, birinde de ram. Ve bu arkadaş hiç bir şey yapmıyor. Arızanın nedeni 3 kuruşluk anakart ve üç kuruş etmeyen PSU.
Komşularında da Casper var. Onlarınki de 9 ayda 2 defa servis yüzü görmüş. 2 defa da servise format parası bayılmışlar.
Yani hazır PC lerde stabilitenin S si yok. Yani zaten 250$ lık işlemciyi 35$ lık anakarta, o anakartı da 14$ lık PSU ya bağlamışlar nasıl bir stabilite bekleyebilirsin ki.
He unutmadan son dönemde biraz olsun PSU ya el atmaya başladılar ki onu da Çizgi sayesinde gördük buradan tekrar teşekkürler.
1800GTO ve 8500 dışında kalanlara katılmıyorum.
Öncelikle arkadaşın dediği gibi 1199$+KDV lik bilgisayar bütçe olmaz.
Valla stabiliteye gelirsek şu var.
Benim sistem topladığım kişilerin bilgisayarında hata olmazken. Mesela yeğenime 1 yıl önce bilgisayar aldık toplama. Şimdiye kadar hiç hata vermedi biliyorum zira garantisi benim akraba olduğu için.
Ama bir diğer yeğenim in aldığı Pro2000 marka bilgisayar aynı süre içinde 2 kez servise gitti. Birinde HDD uçtu, birinde de ram. Ve bu arkadaş hiç bir şey yapmıyor. Arızanın nedeni 3 kuruşluk anakart ve üç kuruş etmeyen PSU.
Komşularında da Casper var. Onlarınki de 9 ayda 2 defa servis yüzü görmüş. 2 defa da servise format parası bayılmışlar.
Yani hazır PC lerde stabilitenin S si yok. Yani zaten 250$ lık işlemciyi 35$ lık anakarta, o anakartı da 14$ lık PSU ya bağlamışlar nasıl bir stabilite bekleyebilirsin ki.
He unutmadan son dönemde biraz olsun PSU ya el atmaya başladılar ki onu da Çizgi sayesinde gördük buradan tekrar teşekkürler.
bu konuda haklısın ilk olarak kimse bana herhangi bi marka pc yi övmesin stabilite falan olayınada ikinci bakışım şu arkadaşın dediği gibi her pc si stabil olmuyor bir model stabil 10 model sallama gibi nerden biliyorsun diyeceksin casper storede teknik servis olarak çalışıyorum her modelini biliyorum yani
oyun canavarı cidden öyle satyılıyor bu pc yok 4 çekirdek yok ekran kartı çok üst düzey falan sığındıkları nokta ne servis ve lisanslı işletim sistemi veriyoruz diyorlar hikaye zaten kimse vista kullanmıyor bu testi vistada yapmış olsam 1500 zor alırdı satılan pclerden servise gelenlerin çoğu ram psu ve HDD hatasından geliyo hatta sıfır diye yolladıklları pc de anakart sorunu çıktı sıfır yollanan makinelerin birçoğunda ram hatası oluyo everest ve orthos testi yapmadan müşteriye veremiyorum pc yi korkuyorum şu anda 6 psu 2 ram 1 anakart ve 2 de komple kasa casper serviste onları bekliyorum ha bu arada casper artık MSI anakart kullanmıyor Foxconn almaya başlamışlar tanıdıklarınızı uzak tutun yani
bu pc nin kullanım amacı nedir merak ettim kesin satarken oyun canavarı filan yazmışlardır
evet 512mb ekran kartı var beyefendi bunun oynatamayacagı oyun yok diye satıyolar.. 512mb ddr2 x1050 yada 512 7200gs yi insanları cidden çok güzel kandırıyorlar..
x1050ye laf yok
Asus P5K Deluxe WiFi-AP|| INTEL E4300@3,0 Ghz(cooling by TT Big Typhoon)|| HI LEVEL(2*1)GB DDR2 667MHz || 250GB SAMSUNG || Palit 8600GT Sonic+|| SAMSUNG 19''932Bplus || SKYSTAR 2 TV|| CREATIVE 4400 4.1|| ASUS TA-250 || Airties RT-205 || 18x LG Dwd-RW ||İnform 600A UPS || HIGH POWER 500W ||
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök! Heybem hayat dolu, deste ve yumak. Sen, bütün dalların birleştiği kök; Biricik meselem, Sonsuza varmak... üstad..NFK..