Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TNT Kanalı İlerde Şifrelenecekmi?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar >> TNT Kanalı İlerde Şifrelenecekmi? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ByAdmin

Sisteme Gözat

8 Nisan 2008; 13:38:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

D Smart kanalı olan TNT ilerde şifrenecekmi, Lost da başladı çok güzel bir diziye benziyo. Çok güzelde filmeler oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 8 Nisan 2008; 13:38:57 >

Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)
sugarboy

8 Nisan 2008; 13:51:38 

şu ana kadar böyle bir bilgi yok... ama şifrelenirse de şaşırma

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
Avrim

8 Nisan 2008; 14:48:38 

Valla elde bilgi yok ama adım gibi şifrenelenecek.Daha düne kadar adam akıllı ÖSS ve OKS hazırlık yapanlara ders veren Z TV birden şifrelendi ve D-Smart'a geçti.Doğan Grubunun bu işi tamda sınavlara 2 ay kala yapması amaçlarını ortaya koydu.

Aynısını TNT içinde yapacaklar önce iyice alıştıracaklar sonra birden şifreleyip hadi D-Smart alın diyecekler.

mrsilver

8 Nisan 2008; 15:50:05 

Dsmart kullanıcılarının free izleyeceği kesin. Ama diğer uydu ve kablo izleyicileri için bilinmez.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
bodrumlu2

8 Nisan 2008; 19:15:14 

Bilinmez.Ama karasal yayında da TNT var.Şifrelerlerse karasal yayındaki TNT ne olacak?Millete ona özel cihaz mı satacaklar acaba?Gerçi Doğan bu ..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
rocky20034

Sisteme Gözat

8 Nisan 2008; 19:22:18 

quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

Valla elde bilgi yok ama adım gibi şifrenelenecek.Daha düne kadar adam akıllı ÖSS ve OKS hazırlık yapanlara ders veren Z TV birden şifrelendi ve D-Smart'a geçti.Doğan Grubunun bu işi tamda sınavlara 2 ay kala yapması amaçlarını ortaya koydu.

Aynısını TNT içinde yapacaklar önce iyice alıştıracaklar sonra birden şifreleyip hadi D-Smart alın diyecekler.

arkadaş doğru söylüyor bu doğan grubu beleş kaliteli bişey izletmez

E6600 3.3 ghz
inno3d 8800gt
2gb ddr2 667 mhz ram
Rodman

8 Nisan 2008; 20:51:44 

şifrelenmeyecek bence . şifrelenirse çok mantıksız olur. şöyleki, TNT nin karasal yayın frekansı için bu kadar çok para vermesi ilerde şifrelenirse mantıksız olur. olmaz yani...

Acer - Aspire 9413ZWSMi
mustafa_(87)

8 Nisan 2008; 22:18:35 

böyle bişey olmaz çünkü karasaldada var bunun için cnn türkü kaldırdılar karasaldan aslında müşteri hizmetlerine sormak lazım

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
NetX

9 Nisan 2008; 3:57:50 

TNT şifrelenmeyecek.
Doğan bu kanal için yıllardır karasalda yayın yapan CNNTÜRK den vazgeçti yerine TNT yi koydu.
Nasıl CNBC-e ve e2 şifresizse bu kanalda şifresiz yayın yapacak.
Kanalın o kadar da abartılacak bir tarafı yok tabi kaliteli yayınlar var fakat CNBC-e yanında şu an için sönük durumda.
Şüphesiz dizlerde CNBC-e açık ara önde bunlar şifrelenmediği sürece TNT şifrelenmez hiç merak etmeyin

Me®t

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Nisan 2008; 3:58:54 

Benim bildiğim şuan deneme yayınında (free olarak) ileride şifrelenecek.

Artık oynamıyorummm

NetX

9 Nisan 2008; 4:03:09 

Sadece uydu yayını olsa şifrelenme ihtimali olurdu ama karasal yayında olduğu için şifrelenme ihtimali sıfır.
Bu saatten sonra kimse decoder satmaz, kimse de tek kanal için decoder almaz :)

sugarboy

9 Nisan 2008; 9:31:34 

arkadaşımın bir tanesi kesinlikle şifrelenmeyecek diyor ama medya bu ne yapcakları belli olmaz

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
24 Jack Bauer

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Nisan 2008; 9:58:19 

arkadaşlar TNT ben de karasal da izliyorum şifrelencek derseniz dizi veya filmler reklam alıyor sanal reklam kullanıyor buna şifrelencek derseniz şifreli kanalları reklamları yayınlanır mı abartmayın ben TNT kanalı pek sevmedim ve beğenmedim TNT geldi çok seviniyorlar bende izledim arada sırada ara verip hemen başlıyor reklam yayınlamazdır ve hatta sanal reklam bile yoktur nisan ayında başladı artık TNT iyi kanala benzemiyor ben en çok CNBC-E ve E2 de izliyorum TNT film ve dizilerde hep başka yerden geldiler digitürkte, CNBE-e de geldi yok orda geldi burda geldi benim seyrettiklerimi çıkıyor ben en çok CNBC-e ve E2 izliyorum TNT çok sevmedim birde bastırıyor TNT digitürk gelsinn bende gelmesin diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24 Jack Bauer -- 9 Nisan 2008; 9:59:14 >

isa6n

9 Nisan 2008; 10:13:25 

quote:

Orjinalden alıntı: 24 Jack Bauer

arkadaşlar TNT ben de karasal da izliyorum şifrelencek derseniz dizi veya filmler reklam alıyor sanal reklam kullanıyor buna şifrelencek derseniz şifreli kanalları reklamları yayınlanır mı abartmayın ben TNT kanalı pek sevmedim ve beğenmedim TNT geldi çok seviniyorlar bende izledim arada sırada ara verip hemen başlıyor reklam yayınlamazdır ve hatta sanal reklam bile yoktur nisan ayında başladı artık TNT iyi kanala benzemiyor ben en çok CNBC-E ve E2 de izliyorum TNT film ve dizilerde hep başka yerden geldiler digitürkte, CNBE-e de geldi yok orda geldi burda geldi benim seyrettiklerimi çıkıyor ben en çok CNBC-e ve E2 izliyorum TNT çok sevmedim birde bastırıyor TNT digitürk gelsinn bende gelmesin diyorum

kardeş yazdığın yazı çok karışık insan anlamakta güçlük çekiyor derli toplu güzel bir şekilde yazarsan anlamamız kolay olur.

netman_ut

9 Nisan 2008; 12:12:00 

inş. şifrelenmez

Avrim

9 Nisan 2008; 12:31:30