Arkadaşlar dünkü açtığım konuda LNB-out çıkışına uydu kartı olur mu demiştim.Şimdi daha orijinal bir soru sorayım.Benim evde kendi çanağım ve lnb yok.Apartmanın merkezi sistem santrali var ve uydu kartı anahtarlama yapmadığı için merkezi sistemi göremiyor.Recevier arkasındaki lnb-out çıkışından uydu kartıma bağlantı yapsam anahtarlama işini receiver yapıp da mı çıkıştan gönderir? Teşekkürler.
XCLIO A-380, Intel D915 GEV, P4 3GHz 1MB 800MHz LGA 775 HT üzerine Zalman 9500 CPU Cooler ,Sapphire Radeon X1800XL üzerine Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro , Kıngston Dual DDR2 533MHz 2x2Gb Ram, Sony SDM-HS95 19'' LCD monitör,Asus Double Layer DVD-RW+LG DVD-RW,Seagate 200GB+Samsung 250Gb HDD, Creative Audigy2 ZS 7.1, MS Sidewinder Mouse, Razer Barracuda HP-1 kulaklık, Titan DKT XL Pad , Z-5500
Arkadaşlar dünkü açtığım konuda LNB-out çıkışına uydu kartı olur mu demiştim.Şimdi daha orijinal bir soru sorayım.Benim evde kendi çanağım ve lnb yok.Apartmanın merkezi sistem santrali var ve uydu kartı anahtarlama yapmadığı için merkezi sistemi göremiyor.Recevier arkasındaki lnb-out çıkışından uydu kartıma bağlantı yapsam anahtarlama işini receiver yapıp da mı çıkıştan gönderir? Teşekkürler.
arkadaşım sen o kartı sat forumda 2. el bölümünde Lokosit nickli bi arkadaş var skystar3 usb 2.0 satıyor. ondan o kartı al merkezi sistem sorunun kalmasın. skystar3 usb 2.0 en dandik merkezi sistemlerde dahi çalışıyor