Arkadaşlar Avermedia'nın Avertv Super 007 analog tv kartını aldım.fakat driverlerini falan yüklediğim halde programı çalıştırdığımda Aygıt hazır değil yazıyor.Güncel driver'ini indirdim gene olmadı.Lütfen yardım edin.
öncelikle donanımını eklemen gerekmektedir. Donanım ekle den yeni donanım ekle seçip yönergeleri izleyip kurduktan sonra tv kartını yüklemelisiniz. driveri indirmediniz sadece yeni versiyon görüntülemesini indirmişsiniz anladığım kadarıyla. eğer indirdiğiniz driver ise yine aynı yolla donanıma ekleyin, daha sonra cd deki yazılımını yükleyiniz.
ya arkadaslar bana da yardım edın ya bende aynen arkadas gıbıcd sını taktım drıverleını yukledım sonra tv premırum dıye ara proıgramı var onu kurdum ama bı turlu calısmıyor velet yaa inca ı utv 005
xp kullanıyorsan başlat/denetim masası/yazıcılar diğer donanım ve daha sonra sol üst köşedeki menüde 1 nci satırda donanım ekle var donanım ekle sihirbazını aç ileri tıkla bağlayıp bağlamadığını yanıtla (muhtemelen bağlamışsındır) ileri tıkla sağdan sürgüyü en alta getirip (eğer donanım listede görünmüyorsa)yeni donanım ekle tkla ileri tıka yeni donanımı arayıp otomatik yükle yap. Cd yi koy donanımı yüklesin daha sonra oynatıcıyı yükle