Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
goldmaster 80800 CI ve VESTEL 5000 CI model tavsiyeleri..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> goldmaster 80800 CI ve VESTEL 5000 CI model tavsiyeleri.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Se_co

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Nisan 2008; 0:55:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar 1 aya yakın sürede ikinci odam için uydu alıcısı alacağım belirlediğim modeller arasında kararsız kaldım goldmaster mi alayım yoksa vestel mi?
tavsiyelerinizi bekliyorum.

VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ

VATANINI EN ÇOK SEVEN KİŞİ SORUMLULUKLARINI EN İYİ YERİNE GETİRENDİR
M.KEMAL ATATÜRK.
ertugrulgazi

8 Nisan 2008; 1:46:03 

genel olarak goldmaster vestelden daha iyidir.
tabii topfield tabanlı goldmaster cihazları dahada iyi..
JackDaniels

8 Nisan 2008; 9:54:33 

yaw vestel in özellikleride çok güzel aslında

ve nette 140 liraya satılıyor

nedense forumda pek adı geçmiyor

gerçi forumda 2 kişi receiver tvasiye eden var

2si goldmastercı biride next çi:)

ben 4 senedir vestel kullanıyorım

o kadar zap yapmama rağmen kumandası bişle orj kumanda

namussuz bozulmuyoda

bozulsada değişsem diye

imza yok nedense?
e.b.a.i
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Nisan 2008; 10:05:44 

Kullanıcıların ne istedigine baglıdır bu,bana göre her bakımdan vestel çok kötüdür,bu su götürmez gerçektir,ne yazılım konusunda iyidir nede menü vede hız konusunda,5 sene önce kaonlar 5000 kanalken digital ses çıkışı varken bunların hiç biri vestelde yoktu genede kalite yok her vestel ürünü gibi,ee ne yapsın bu cihazı milet ancak ihtiyarlara yada işi bilmeyenlere tavsiye ediliyor genelde vestel gibi ürünler
JackDaniels

8 Nisan 2008; 10:12:24 

quote:

Orjinalden alıntı: e.b.a.i

Kullanıcıların ne istedigine baglıdır bu,bana göre her bakımdan vestel çok kötüdür,bu su götürmez gerçektir,ne yazılım konusunda iyidir nede menü vede hız konusunda,5 sene önce kaonlar 5000 kanalken digital ses çıkışı varken bunların hiç biri vestelde yoktu genede kalite yok her vestel ürünü gibi,ee ne yapsın bu cihazı milet ancak ihtiyarlara yada işi bilmeyenlere tavsiye ediliyor genelde vestel gibi ürünler

Senin Türk markalarına karşı düşmanlığını biliyoruz zaten

o yüzden tavsiyeni dikkate almıyorum zaten

ve arkadaşlar sizde almayın derim

imza yok nedense?
e.b.a.i
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Nisan 2008; 10:22:18 

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: e.b.a.i

Senin Türk markalarına karşı düşmanlığını biliyoruz zaten

o yüzden tavsiyeni dikkate almıyorum zaten

ve arkadaşlar sizde almayın derim

seninde bilgisiz ukala oldugunuda biliyoruz,bana bir tane türk malı göster,bilgisiz ukala,bana bir tane türk malı göster,gösteremezsin,çünkü yok en adi cihazı almış burada afra tafra yapıyor,dünyada etk türk elektron,ik ürünü yoktur,bilmeden bir daha saçmalama,azıcık aklın olsa idi daha iyi cihaz alırdın,topfield,kaon,dreambox,tripledragon,humax gibi,,

ARKADAŞ BU GEREKSİZ,BİLGİSİZ,UKALA İNSANIDA ASLA CİDDİYE ALMAYIN,ÇÜNKÜ DÜNYADA TÜRK MALI ELEKTRONİK HİÇ BİR ÜRÜN YOKTUR SADECE YERLİ KÖTÜ MONTAJ VARDIR,SENELERDİR AİLEM BU İŞİN İÇİNDE BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYANLARI CİDDİYE ALMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.b.a.i -- 8 Nisan 2008; 10:23:48 >
Se_co

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Nisan 2008; 14:53:58 

bilgiler için teşekkürler arkadaşlar daha bilgi verecek arkadaşlar lazım bir üst mesajı yazan üyeye teşekkür ederim uyarıların için bu modelleri şimdilik 1-2 senelik için lazım ileride HD yayın olarak next yada goldmaster olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 8 Nisan 2008; 14:56:54 >

M.KEMAL ATATÜRK.
bodrumlu2

8 Nisan 2008; 18:59:42 

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw vestel in özellikleride çok güzel aslında

ve nette 140 liraya satılıyor

nedense forumda pek adı geçmiyor

gerçi forumda 2 kişi receiver tvasiye eden var

2si goldmastercı biride next çi:)

ben 4 senedir vestel kullanıyorım

o kadar zap yapmama rağmen kumandası bişle orj kumanda

namussuz bozulmuyoda

bozulsada değişsem diye

Takım tutar gibi nextçi ve goldmastercı ..Hakikaten komik. Tabi işin ticaretini yapan arkadaşlar olunca mualesef böyle oluyor..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
Se_co

10 Nisan 2008; 1:21:17 

valla herkes kullandığı modelleri tavsiye etmiş ben bunlara bişe demiyorum teşekkürlerimi sunarım tavsiyeleri için neyse ben kararı verdim goldmaster 80800 CI bunu alacağım.. tabi inşallah problem çıkarmazsa o zaman devam çıkarırsa vestel.
Fakat 80800 CI yı bugün tam olarak mediamarkette adam akıllı inceledim menü bölümlerine vs. bir sürü kanal zap ettim herhangi bir sorun ve kitilenme yok gayet güzel ve kaliteli cihaz..(adam bana bakamazsınız dedi ama bende dinlemedim incelemeye devam yav kardesim siz daha önce geçen bir cihaza bakayım dedim buyrun bakın dediniz sonra neden bakamazsın bakarım işte cihazı koymuşlar kumandada üstünde hazır sonra gitti ama gördümü bilmiyorum gören oldu ama birşey diyen çıkmadı 10 dk ya yakın inceledim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 10 Nisan 2008; 1:27:23 >

M.KEMAL ATATÜRK.
ertugrulgazi

10 Nisan 2008; 10:07:33 

önceki mesajlardan başlayım vestel genel olarak iyi düzeyde ama uydu işinde okadar degil çünkü destek zayıf ve donanım olarakta çok iyi degil.kaon 4-5 sene önceden son teknolojiyi cihazlarda kullanırken vestel daha yeni yeni bu özellikleri kullanıyor cihazlarda. kıssaca uydu cihazı alacaklar için vestel cihazlarını önermiyorum.goldmaster 80800 CI iyi bir cihazdır.özellikle goldmasterın topfield tabanlı cihazları çok kaliteli..
bodrumlu2

10 Nisan 2008; 12:49:55 

Se_co arkadaşım almayı düşündüğünüz vestel cihazın fiyatı ne kadar acaba?

Nothing lasts forever
Even cold november rain
JackDaniels

10 Nisan 2008; 14:32:14 

valla dün vestel baiyisine uğrayıp inceledim 5000cı yı

açıkçası özellik olarak beni sarmadı

çok basit duruyor ve yuv girişide yok

eğer iyi bişey gibi gözüme gelse idi alıcaktım

o parayı etmez valla

imza yok nedense?
Se_co

10 Nisan 2008; 14:35:00