Yüksek soğutma performansı ve sessizlik arayanların son dönemde ilgi göstermeye başladığı su soğutma çözümleri üzerine çalışma yapan sektörün önemli üreticilerinden Magicool, Türkiye'de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Geçtiğimiz hafta EK su soğutma bloklarını ülkemiz pazarında kullanıma sunduğunu açıklayan Akortek, Magicool ürünlerini de Türkiye'de tek distribütörü olarak kullanııclar ile buluşturuyor. 2004 yılından bu yana Alphacool, Aqua Computer ve Blackice gibi su soğutma sistemleri ile popüler olan firmalara radyatör üretimi de yapan Magicool'un başta komple sıvı soğutma ünitesi olmak üzere radyatör, pompa, blok ve rezervuar modelleri ile bunlar için gerekli bağlantı elemanları ile firmanın tüm ürün gamının pazara sunulacağı belirtiliyor.
magicool çin yapımı... sıvı soğutma gibi riskli bir işde avrupa işçiliği ile üretilmiş markalar daha mantıklı geliyor bana bu çinliler ucuz olsun diye herşeyi yapar
bu çin yapımı sözcüğünden nefret ediyorum arkadaşım birçok extreme donanım çinde imal ediliyor onlar dandik olmuyorda basit bir şoğutma sistemimi dandik olucak tamam berki dandikte olabilir ama bunun çin malı olaması ile alakası yok tamamen fiyatı ile alakalı ne kadar ekmek o kadar köfte misali
bu çin yapımı sözcüğünden nefret ediyorum arkadaşım birçok extreme donanım çinde imal ediliyor onlar dandik olmuyorda basit bir şoğutma sistemimi dandik olucak tamam berki dandikte olabilir ama bunun çin malı olaması ile alakası yok tamamen fiyatı ile alakalı ne kadar ekmek o kadar köfte misali
burada yanlışınız var... sıvı soğutmaların birçoğu avrupada üretiliyor.. ek: slovenya, innovatek, aqua, alphacol: almanya vs...
burada yanlışınız var... sıvı soğutmaların birçoğu avrupada üretiliyor.. ek: slovenya, innovatek, aqua, alphacol: almanya vs...
hocam ben dahili bileşenlerden bahsetmiştim anakat,ekrankartı vb