Giriş
7 Nisan 2008; 17:24:19
Chelsea - Fenerbahce maci hangi yabanci kanallarda izleyebilirim acaba, ozellikle Alman kanallarinda yayinlanacak mi? Bilgisi olan var mi?
7 Nisan 2008; 17:47:57
star tv de var zaten neden yabancı kanallarda bakmak ıstıyorsunuz kı ?? quote: Orjinalden alıntı: eDDiè Chelsea - Fenerbahce maci hangi yabanci kanallarda izleyebilirim acaba, ozellikle Alman kanallarinda yayinlanacak mi? Bilgisi olan var mi?
_____________________________ Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım..... Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
7 Nisan 2008; 19:23:33
Vay be Chelsea - Fenerbahce macinı 27 kanal canlı 14 kanal da banttan veriyormuş.Tabi bu şuan için .Yarın sayı artadabilir...
_____________________________ Nothing lasts forever Even cold november rain
7 Nisan 2008; 19:47:14
valla ben yarın tvp 2 imde liverpoolumun maçını izliyeceğim arada fark olmuşmu diye bakarım
_____________________________ Y.N.W.A
7 Nisan 2008; 19:57:29
quote: Orjinalden alıntı: xswordfishx valla ben yarın tvp 2 imde liverpoolumun maçını izliyeceğim arada fark olmuşmu diye bakarım Öyle yapacağına açık açık destekle chelsea yi.Maazallah Fener kazanabilir .Yoksa kim gider Arsenali,Liverpoolu karşılamaya değil mi
8 Nisan 2008; 2:17:37
TR'den liveonsat maclari seyredilebiliyor mu ? Ozellikle Turk takimlarinin maclari ?
_____________________________ felmali
8 Nisan 2008; 10:11:54
canlı kanal sayısı 28 olmuş
_____________________________ Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
8 Nisan 2008; 11:14:24
arsenal - liverpool maçıyla aynı gün olması büyük şanssızlık
8 Nisan 2008; 11:20:22
quote: Orjinalden alıntı: felmali TR'den liveonsat maclari seyredilebiliyor mu ? Ozellikle Turk takimlarinin maclari ? Liveonsat linki maçların hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağını gösteriyor sadece.Maç yayını yok...
8 Nisan 2008; 11:44:35
boşverin şimdi kanal işini :) fenerbahçemiz bu akşam eleyecek inşallah
_____________________________ Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
8 Nisan 2008; 12:25:14
quote: Orjinalden alıntı: bodrumlu2 quote: Orjinalden alıntı: xswordfishx valla ben yarın tvp 2 imde liverpoolumun maçını izliyeceğim arada fark olmuşmu diye bakarım Öyle yapacağına açık açık destekle chelsea yi.Maazallah Fener kazanabilir .Yoksa kim gider Arsenali,Liverpoolu karşılamaya değil mi
8 Nisan 2008; 12:40:28
astradan premiere sport kanalları maçı veriyor istersen bizim starın türkçe spikerinide seçebiliyorsun ses seçeneklerinden
_____________________________Next&NextStar®-DIGITURK®-D-Smart® İZMİR YETKİLİ BAYİİ TEL:766 1 243 SATIŞ VE HİZMET NOKTASI
8 Nisan 2008; 13:07:48
destek yok mu yahu
8 Nisan 2008; 18:10:39
quote: Orjinalden alıntı: bodrumlu2 quote: Orjinalden alıntı: xswordfishx valla ben yarın tvp 2 imde liverpoolumun maçını izliyeceğim arada fark olmuşmu diye bakarım Öyle yapacağına açık açık destekle chelsea yi.Maazallah Fener kazanabilir .Yoksa kim gider Arsenali,Liverpoolu karşılamaya değil mi aslında fenerin kazanması iyi olur liverpooluda görmüş olurum hemde bizim için kolay bir yarı final olur hemde ilk ben giderim karşılamaya onları büyük bir zevkle hemde ama işte yinede bir fark fena olmaz
_____________________________ Y.N.W.A
8 Nisan 2008; 20:15:28