ya pascal o kadar yorumlarda bulunuyorsun daha hangisi benq hangisi siemens anlayamadin...tuş takimi kombinasyonuna bakarsan anlarsin....bu telefon siemens uzerinde benq yazmak zorunda.ama içi siemens....kolay gelsin...
O zaman sony ler ericsoon değil, sonyericssonlarda sony ericsson değil. Veya motorola motorola değil Philipslerde philips değil
Bozuk joystickli telefon satmamışsın, garanti dışı telefonları bile garantiliymiş gibi hızlı ve bedava yapma gafletinde bulunmuşsun,orjinal aksesuarları 70-100YTL'ye satmak dururken yanında hediye etmişsin, hatta orjinal aksesuarlarını,15-25 ytl ye piyasaya sürmüşsün, senin markanı alanları %70 zarar ettirmemişsin, greyin kaçağın olmadığı için devlete hep tam vergi kazandırmışsınSENDEN SUÇLUSU YOKTUR EY RAKS. ELVEDA TÜRKİYE, HADİ BAKALIM KIRGİZİSTAN OŞ KENTİ.YAZAMAZSAM ÖZÜR DİLERİM
Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
Orjinalden alıntı: eAgle 81 Siemens hala telefon mu üretiyor ya
nokia biter, siemens bitmez
siemensin siemens olduğu dönemlerde tasarlanmış modeller vardı. fakat siemens bu modelleri piyasaya süremeden benq ya satıldı. bu modeller de benq adı altında görücüye çıkıyor birer birer. yani siemens tasarımları benq adı altında üretilmeye devam ediyor da diyebiliriz.