Şimdi Ara

W810 i m var AnycooL T818 alsammı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
28.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar w810 i m var acaba anycool t818 alsammı ?

T818 özellikleri

1. ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ:
    (aynı anda 2 kart da aktif)

BLUETOOTH

TELEVIZYON

(20 kanal hafazalı)

RADYO
    (kulaklık takmaya gerek kalmadan çalışır)

ÇİFT KAMERA

VIDEO

MP3 ÇALAR

USB MEMORY BELLEK
    WEB CAM

DOKUNMATIK EKRAN
    USB DEN SARJ OLABILME
    STYLUS KALEM

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Şebeke Frekansı: GSM 900/ 1800MHz

TV:Evet

FM Radio: Evet

Dokunmatik Kalem :Evet

GPRS/İnternet :Evet (WAP, GPRS)

Çözünürlük :3.0 inch Yüksek Çözünürlük

Renk Sayısı : QVGA type, 260k Renk

Dil : Türkçe, Çince, İngilizce

Ses : 64 Polifonik ses, Mp3, Dual Loud Hoparlör

Müzik Oynatıcısı : Mp3 özellikli ve Çağrı seslerinde kullanabilme özelliği

Video Player : 3GP, Mp4 formatlarını destekler.

Kamera : 2.0MP

Video Kayıt: Evet

Resim: Jpgve Gif Formatlarını Destekler

Ek Bellek Kapasitesi : TF Memory Card

Telefon Defteri :500

Konuşma Süresi : 4 Saat

Bekleme Süresi : 240 saat

ölçüleri:118.4 x 55.2 x 17.5 mm

Ağırlık :122 grams

Renk : Gümüş ve Siyah

Diğer Fonksiyonlar: Oyun, Takvim, Alarm, Hatırlatma e Not Defteri, Dünya Saati, Kronometre, Zaman Ayarlama, Unit Converter, Ses Kaydedici, Hesap Makinesi, E-Kitap, v.s.

Aksesuarları: Anycool T818, 2 adet Batarya, Şarj Aleti, USB Data Kablosu,Dokunmatik Kalem ve Kulaklık

PAKET İÇERİĞİ

TELEFON

STEREO KULAKLIK

2 ADET BATARYA

ŞARJ CİHAZI

USB KABLO

STYLUS KALEM

• Özelliklere bakarsan güzel telefon alırsan iyi edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

Özelliklere bakarsan güzel telefon alırsan iyi edersin
    Geçenlerde arkadaşımın elinde gördüm . Telefondan çok Telsiz'i andırıyor. Çok büyük duruyordu . Ve bir telefoncuya sormuştum . N99i ile ne farkı var Dediği laf şuydu

- N99i Bodrumda yapılıyor . Bu ise çinden gelen gerçek telefon. Ayrıca böyle bir firma var. Fiyatıda Tahminimce 300 ytl civarı . Eğer büyüklük sorun değilse al.

Bu arada Sesi 6233 'den neredeyse 2 kat fazla çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horozistan20

Geçenlerde arkadaşımın elinde gördüm . Telefondan çok Telsiz'i andırıyor. Çok büyük duruyordu . Ve bir telefoncuya sormuştum . N99i ile ne farkı var Dediği laf şuydu

- N99i Bodrumda yapılıyor . Bu ise çinden gelen gerçek telefon. Ayrıca böyle bir firma var. Fiyatıda Tahminimce 300 ytl civarı . Eğer büyüklük sorun değilse al.

Bu arada Sesi 6233 'den neredeyse 2 kat fazla çıkıyor.

Alıntıları Göster
    telefonda olmayan şey yok nerdeyse büyük ama biraz sorun etmiyorsan büyüklüğü al

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

telefonda olmayan şey yok nerdeyse büyük ama biraz sorun etmiyorsan büyüklüğü al

Alıntıları Göster
    Zaten özellikleri beni cezbetti ama insanın içnde bir şüphe oluyor acaba sorun çıkartırmı kulananlar falan varsa yorumlarını alırsam çok memnun kalırım sizin görüşleriniz içinde teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinc90

Zaten özellikleri beni cezbetti ama insanın içnde bir şüphe oluyor acaba sorun çıkartırmı kulananlar falan varsa yorumlarını alırsam çok memnun kalırım sizin görüşleriniz içinde teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Bence değiştirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

Bence değiştirme

Alıntıları Göster
    anycool t808 mi t818 mi? t818 yeni mi çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben aldım çatır çatır çalışıo şarzı abartmıom 4 gün gidio arasıra radyo mp3 dinliom ve tv izliom 2 hattımda açık sen bakma piayasadaki milletin lafına büyüklük dersen nokia n73 e benzio sen al ben çok memnunum benden çok babam hasta oldu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: nod15

hocam ben aldım çatır çatır çalışıo şarzı abartmıom 4 gün gidio arasıra radyo mp3 dinliom ve tv izliom 2 hattımda açık sen bakma piayasadaki milletin lafına büyüklük dersen nokia n73 e benzio sen al ben çok memnunum benden çok babam hasta oldu zaten
    bunun müzik kalitesi nasıl kulalık özellikle benim için kulalık çok önemli telefonda hos bişeye benziyor ayrıca net fiyatı nedir bunun bide sivasta varmıdır bundan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: rezalet forum

bunun müzik kalitesi nasıl kulalık özellikle benim için kulalık çok önemli telefonda hos bişeye benziyor ayrıca net fiyatı nedir bunun bide sivasta varmıdır bundan :D

Alıntıları Göster
    T818 Kullananlar.....bu telefonu almayı düşünüyorum, t818'e uygulama yüklenebilir mi????? java tabanlı ( jar ) uzantılı programları destekliyor mu çalıştırıyor mu acaba????? ''Lütfen acil cevap bekliyorum''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbay -- 17 Nisan 2008; 19:30:30 >

• samsungun diğer ismi. güzel cihaz. alınabilir görünüyor.

aklıma yattı bu cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbay

T818 Kullananlar.....bu telefonu almayı düşünüyorum, t818'e uygulama yüklenebilir mi????? java tabanlı ( jar ) uzantılı programları destekliyor mu çalıştırıyor mu acaba????? ''Lütfen acil cevap bekliyorum''

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mnbay

Çin malı telefonlara yüklenemiyor diye biliyorum. Ama tam olarak emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Orjinalden alıntı: mnbay

Çin malı telefonlara yüklenemiyor diye biliyorum. Ama tam olarak emin değilim.

Alıntıları Göster
    W810'un tadını vermez bu cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

W810'un tadını vermez bu cihaz.

Alıntıları Göster
    Alacak Olanlar ve Almayı Düşünenlerin Dİkkatine: Telefonun kamerası bayağı kötü 640 X 480...vesikalık gibi çekiyor, çok küçük formatta.Bunu bir kere başta söylemeyelim..Ayrıca java uygulaması yok ...Ekstra iyi özellikleri: Çift sim kartı, Televizyon bir de yüksek ses özelliğine sahip olması.....Bunun dışındaki şeylerin hepsi hikâye.....Normal bir sahip olunan telefonların özellikle Nokia'nın standart bir modeli N Serisi vb. her zaman daha kaliteli ve kullanışlıdır...Tabi ki bu benim analizim bu anycool modeline göre....Ama bu fiyata pahalı sayılmayacak bir telefon....Gene de bu özellikli diğer markalı telefonların fiyatı bunun 2 ya da 3 katı olabilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnbay -- 18 Nisan 2008; 20:54:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbay

Alacak Olanlar ve Almayı Düşünenlerin Dİkkatine: Telefonun kamerası bayağı kötü 640 X 480...vesikalık gibi çekiyor, çok küçük formatta.Bunu bir kere başta söylemeyelim..Ayrıca java uygulaması yok ...Ekstra iyi özellikleri: Çift sim kartı, Televizyon bir de yüksek ses özelliğine sahip olması.....Bunun dışındaki şeylerin hepsi hikâye.....Normal bir sahip olunan telefonların özellikle Nokia'nın standart bir modeli N Serisi vb. her zaman daha kaliteli ve kullanışlıdır...Tabi ki bu benim analizim bu anycool modeline göre....Ama bu fiyata pahalı sayılmayacak bir telefon....Gene de bu özellikli diğer markalı telefonların fiyatı bunun 2 ya da 3 katı olabilir....

Alıntıları Göster
    kardeş yaklaşık 3saat önce w810i. aldım sony.ye pek yabancı degilim daha önce w700i kullandım bu telefonun hoparlör sesi felan inan çok çok iyi sony w700i.de beni resmen uyutmus bu teli alıp biraz inceleyince bunu gördüm
    ben 250 ytl.ye aldım tel 1ay kullanılmış inan sende temiz bişey bulursan yada sıfır alırsan çok memnun kalırsın diyebilirim sana süper telefon

• quote:

kardeş yaklaşık 3saat önce w810i. aldım sony.ye pek yabancı degilim daha önce w700i kullandım bu telefonun hoparlör sesi felan inan çok çok iyi sony w700i.de beni resmen uyutmus bu teli alıp biraz inceleyince bunu gördüm
    ben 250 ytl.ye aldım tel 1ay kullanılmış inan sende temiz bişey bulursan yada sıfır alırsan çok memnun kalırsın diyebilirim sana süper telefon

Alıntıları Göster
    Bence alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: @oğuzhan@

Bence alma

Alıntıları Göster
    kardes alma derken banamı yoksa arkadasa t818 konusundamı dedin anlamadımda :D
    bana dediysen artık biraz geç w810i.yi aldım suan memnunum zaten 3-4 ay kullanıcam bunu ve 3-4 ay için mükemmel bir telefon mp3 çalar arıyordum zaten bende :D mp3 çalardan daha iyi oldugu garanti bunun
  • quote:

kardes alma derken banamı yoksa arkadasa t818 konusundamı dedin anlamadımda :D
    bana dediysen artık biraz geç w810i.yi aldım suan memnunum zaten 3-4 ay kullanıcam bunu ve 3-4 ay için mükemmel bir telefon mp3 çalar arıyordum zaten bende :D mp3 çalardan daha iyi oldugu garanti bunun

Alıntıları Göster
    Bence super bir telefon ben aldım ve çok memnunum beim aldıgım model anycool t808 tek kameralı olan 3g siz olan modeli . çünkü pek bir işimize yaramıyor 3g olayı telefonun ses ve tv olayı mükemmel ayrıca aynı anda 2 hatda aktif olması ve saymadıgım bir çok özellik olması avantaj tek kusuru türkiyedeki anycool firması bu telefonu getirmedigi için teknik destek vermiyorlar ama fiyatına göre pek garanti düşenmeyin alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgökhanx -- 19 Nisan 2008; 2:34:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinc90

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fxxd

Fiyati gercekten 300-330 ytl ise her sekilde alinir derim ben.. ama garantili olmamasi pek iyi bir durum sayilmaz.. ayrica boyutlari cok da buyuk degil okudugum kadariyla.. 3.0 inc dokunmatik ekran, cift aktif hat, tv izleme, radyo, mp3, cift kamera, cift hoparlor, 1 GB hafiza karti, bluetooth, EDGE, vs. bu paraya mucize gibi ozellikler bana gore.. karar senin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orjinalden alıntı: fxxd

Fiyati gercekten 300-330 ytl ise her sekilde alinir derim ben.. ama garantili olmamasi pek iyi bir durum sayilmaz.. ayrica boyutlari cok da buyuk degil okudugum kadariyla.. 3.0 inc dokunmatik ekran, cift aktif hat, tv izleme, radyo, mp3, cift kamera, cift hoparlor, 1 GB hafiza karti, bluetooth, EDGE, vs. bu paraya mucize gibi ozellikler bana gore.. karar senin..

Alıntıları Göster
    bu telefon çin malımı....

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.