Uydu kartım merkezi sistemle çalışmadığı için receiver arkasındaki lnb out çıkışından uydu kartıma bağlantı yapsam çalışır mı?Eğer olur derseniz 1 yıldır kullanamadığım kartımı arayıp bulacağım.Bunu her receiver destekler mi yoksa belli modeller mi var?HD yayınları izlemek için receiverın modeli önemli mi(uydu kartıyla izlemek için soruyorum).Yani lnb çıkışı direkt gelen veriyi uydu kartıma mı aktaracak?Tam bilgi sahibi değilim ama lnb çıkışının başka bir işe yaradığı aklıma gelmiyor.Bilgisi olan birisi cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler.
XCLIO A-380, Intel D915 GEV, P4 3GHz 1MB 800MHz LGA 775 HT üzerine Zalman 9500 CPU Cooler ,Sapphire Radeon X1800XL üzerine Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro , Kıngston Dual DDR2 533MHz 2x2Gb Ram, Sony SDM-HS95 19'' LCD monitör,Asus Double Layer DVD-RW+LG DVD-RW,Seagate 200GB+Samsung 250Gb HDD, Creative Audigy2 ZS 7.1, MS Sidewinder Mouse, Razer Barracuda HP-1 kulaklık, Titan DKT XL Pad , Z-5500
lnb out dediğin senin lnbye giden kablonun takıldığı yer mi eğer kartın analogsa receiverden tvye giden kabloyu takarak yayınları izleyebilirsin fakat receivere bağımlı kalırsın... ama dijital tv kartı kullanıyorsan tv kartı ile lnb arasında bağlantı kurmalısın...
XCLIO A-380, Intel D915 GEV, P4 3GHz 1MB 800MHz LGA 775 HT üzerine Zalman 9500 CPU Cooler ,Sapphire Radeon X1800XL üzerine Revoltec VGA Cooler Graphic Freezer Pro , Kıngston Dual DDR2 533MHz 2x2Gb Ram, Sony SDM-HS95 19'' LCD monitör,Asus Double Layer DVD-RW+LG DVD-RW,Seagate 200GB+Samsung 250Gb HDD, Creative Audigy2 ZS 7.1, MS Sidewinder Mouse, Razer Barracuda HP-1 kulaklık, Titan DKT XL Pad , Z-5500
evet bu sorunun cevabini ben de merak ediyorum.hem receiver'im hem de skystar 2'im var acep receiverdaki lnb-out'u kullanip skystara baglasam sorunsuz bir sekilde yayinlari alabilir miyim?
Denemesi benim için pek bedava değil.Bütün evi karıştırıp kartı bulup, kasaya takıp, sürücülerini ve programlarını bulup, hazır kanal listesi arayacağım ve 1 yıldır uzak kaldığım için progdvb nin en stabil sürümünü araştırıcam.Tabii hala progdvb kullanılıyorsa. Benim için biraz zahmetli ama sanırım o kadar uğraştıktan sonra çalışmaması hayal kırıklığı yaratıcak diye korkuyorum.
hacı seninle iş yapılmaz hemen kaytarcak birisine benziosun baksana bi kartı bulup denemeyi bile yarım saat anlatmışsın... iyi ki para vermiyorsun ekstradan :) yazmaya da mı üşenmedin yahu
Ben LNB OUT çıkışına bağlamak zorunda kaldım.Sinyal kaybı oluyor biraz.Aynı anda hem receiver'ı hemde tv kartını kullanman zor çünkü receiverdan kanal değiştirince bir anlık sinyal kesilmesi oluyor.Receiver'ı stand by konumuna getirirsen en iyi performansı alıyorsun.