Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## LG Black Label KF750; İnce, Sürgülü ve 5MP ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> ## LG Black Label KF750; İnce, Sürgülü ve 5MP ## Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fx57

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Nisan 2008; 13:57:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Black Label serisi telefonları ile önemli başarı elde eden Chocolate ve Shine modellerinin yaratıcı LG, Black Label serisi dahilinde hazırladığı tasarım odaklı yeni telefonu KF750 ile pazara iddialı girmeye hazırlanıyor. Resmi duyurusunun 24 Nisan'da yapılarak önce Avrupa'da kullanıma sunulması beklenen LG'nin yeni güzeli sürgülü tasarımının yanı sıra sahip olduğu 5 mega piksellik kamerası ve LED flaşı ile de dikat çekeceğe benziyor. 5MP kameraya sahip olan dünyanın en ince sürgülü telefonu olarak lanse edilebileceği konuşulan KF250, 160MB'lık dahili belleği, MicroSD kart ve 3G desteğinin yanı sıra video görüşme için ikinci bir kameraya da sahip. KF600 modelinde kullanılana benzer dokunmatik kontrol ünitesine de sahip olan telefonun hem daha hafif hemde daha dayanıklı olması adına LG ürünün gövdesinde materyal olarak karbon-fiber kullanarak önemli bir adım atmış. Ekranı çizilmeye karşı korumalı olan LG KF750'nin resmi duyurusunun 24 Nisan'da yapılması beklenirken fiyatı hakkında şu an için açıklanmış bir bilgi bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 7 Nisan 2008; 13:58:10 >

Eta Kappa Nu
Dolapdere Big Gang - Local Strangers
Burt Munro & Indian Scout (50R627)
Joen.Tuerk

Sisteme Gözat

7 Nisan 2008; 14:05:11 

LG telefonlari pek sevmem ama bu telefonun tasarimi cok hosuma gitti. Haber icin tesekkurler.

max975

Sisteme Gözat

7 Nisan 2008; 14:48:19 

Bende LG pek sevmem ama bu yaptığı son ataklarla baya bir gelişme var!!!

Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4500Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL4 * OCZ XTC Memory Cooler|:| 2X Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0) * 5OOGB My Book Premium ES Edition |:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
bordoomavii

7 Nisan 2008; 15:18:42 

ben lg nin bi modelini kullanmıştım ekran kalitesi gerçekten mükemmeldi aynı zamanda hiç bi arıza veya kusurunu görmedim. bu modelide gerçekten çok güselmiş. fiyatına göre alınablir.

pislik345

Sisteme Gözat

7 Nisan 2008; 16:30:46 

tasarımı hoş olmuş.

AburCubur

7 Nisan 2008; 16:59:22 

Lg = Tasarım oldu artık, gerçekden makyajlamada 10 numara oldular. bence lg nin en büyük eksiği kullandığı işletim sistemi, onada bir makyaj çekebilse...

COULD I HAVE THIS KISS FOREVER ?
NorthShield

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Nisan 2008; 19:07:58 

Güzel telefon iyi tasarım ama kamerasının iyi oldugunu sanmıyorum zira bir teldeki kamera Carl Zeisslens e sahip değilse iş çıkmaz ama yinede görünüşün dolayısı ile TR de çok satıs yapar...
O ilerletilemez program yüklemesi adamı ölürecek kadar ugrastıran Samsung telefonlar sebil gibi satıyo çünki telefonlar çok şık Samsung D600 ilk çıktıgında tipine bakıp aldım o telefonu aman yarabbim ben ne yapmısın telefonda mp3 dinlerken bir yandanda gelen msj ı okuyamıyorsun mp3 playerden cıkman lasım nitekim sattık telefonu ama o telefondaki video cekimi gercekten çok başarılı idi)
Çok tel değiştirdim LG shine kullandım ve bu nedir yaa deyip 3 gün sonra ablama verdim. Şuan N73 kullanıyorum Fotoraf cekimi bir harika ve makro cekim oalrak beni çok memnun ediyor çok fazla makro cekim yapıyorum acıkcası beklentilerimin üzerinde bir cekim kalitesi görmüştüm N73 ile ilk bulusmamda...

Amma çok gevezelilk yaptım tel konusunda

pkart

7 Nisan 2008; 21:10:20 

baya bir afilli walla ya.10 numara 5 yıldız

------------BENİM MESELEM-----------selvi boylum al yazmalım------------------bir kavanoz reçel bunlarda geçer----------- RAHMETLİDE OVERCLOCK YAPARDI:)
kartallar_yalnız_uçar

10 Nisan 2008; 11:49:58 

tasarımı çok hoş...

Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
c C c
kartallar_yalnız_uçar
weycell89

10 Nisan 2008; 18:25:25 

10 numara bence

kalite konsunda sorun ları yoksa(mesela kapakta boşluk oluşması gibi)

kral olur bu incelikte 5 mp

design zaten süper

"hırs gelir,göz kararır;hırs gider,yüz kararır!"
megaturk

Sisteme Gözat

11 Nisan 2008; 0:45:12 

Çok şekil bir telefon olmuş. Lg mühendislerini tebrik etmek lazım...

Re-AcTioN

19 Nisan 2008; 9:59:50 

süper bi tel. olmuş

Katze

21 Nisan 2008; 19:43:23 

Telefonun tasarımı oldukça şık görünüyor.

∂н ѕαтяαηç кυℓüвü

FotoKritik Portfolyo || DeviantART Gallery
SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB
CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55MM LENS & SANDISK 2 GB CF
CANON EF 50MM F/1.8 II & CANON EF-S 60MM F/2.8 USM & CANON EF 70-200MM F/2.8 L USM (YAKINDA!)
SONY ERICSSON K750i & SONY ERICSSON K790i & MXE-60 FLASH & SONY 2 GB MS PRO DUO & SANDISK 4 GB M2 & CREATIVE EP-630 & HPM-70
TuRaN.z

25 Nisan 2008; 0:03:25 

Özellikleri güzel, sıradışı bir tel...
http://www.gsmarena.com/lg_kf750_secret-2352.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 25 Nisan 2008; 0:04:05 >

uguRnB

25 Nisan 2008; 0:34:46 

Lg nin bu yönünü seviyorum.Kendi kulvarında en iyisini yapmaya çalışıyor ve sürekli farklılıklar içinde.Yeni tasarımlar bir öncekini diğer modeller gibi hiç bir şekilde andırmıyor.Klasikleşmiş birşeyi yok.Devamlı farklı işler farklı cihazlar yapıyor her yönüyle.Tebrikler LG.

Creative İnspire 5200 5.1 Ses Sistemi & Creative Sound Blaster EAX 5.1 Ses Kartı
(Satılık)

mcebi001

Sisteme Gözat

25 Nisan 2008; 10:51:20