ne demek nerden bilicez, sen araştıracaksın ole oturduğun yerden bilgi ohh, ne yapalım yapmamış millet bide üstüne azarlar gibi bi tutum çok şaşırtıcı, youtube'Da onlarca video var, ayrıca yabancı forum sitelerinden muhakkak birşeyler yakalarsın, fotoğraf kesin bulursun, ingilizcen yoksa al yanına bilen birini ...
nasıl araştırcan bilirkişi raporumu araştıracam nerden bileyim o tel ile çekildi ? Fikir ver bakalım bi fotonun hangi cihaz ile çekildiğini nasıl anlarsın ...ben digital foto makinası ile çekip bu resmi benim tel ile çektim desem neyi araştırcaksın biraz mantık yürüt
baba o zaman komplo teorisi yaz yaz bitmez. yaz işte google'a, taken by kf750, türet işte, forumları ara, bulmaman mümkün değil, acaba reklam mı, acaba fake mi ooohhh bitmez bu evhamlılık, alt tarafı cep telefonu, viewty'nin 3 aşağısı 5 yukarısı işte, aynı lens sonucta demi, 5mp, pratik olalım azcık
baba o zaman komplo teorisi yaz yaz bitmez. yaz işte google'a, taken by kf750, türet işte, forumları ara, bulmaman mümkün değil, acaba reklam mı, acaba fake mi ooohhh bitmez bu evhamlılık, alt tarafı cep telefonu, viewty'nin 3 aşağısı 5 yukarısı işte, aynı lens sonucta demi, 5mp, pratik olalım azcık
kafa bulma benle, 800 ytl verecem oyuncak değil, sonra ben rus sitesinden bakmıştım bu öyle foto çekmiyomuş desem geri mi alacaklar..
Tek bi mantığı var burdaki arkadaş alır çeker bizde bakarız rus sitesindeki gibi çeiyorsa almamamız için bi neden olmaz
bu işler gözle görmeden olmuyo
N80 D600 den çok ço pahalı dimi D600 n80 i 2 ye katlar videoda gözümle gördüm inceleme değil
arkadasım gereksiz gereksiz muhabbetler çeviriyorsun, ben az para demedim, n80miş d600 müş hiç demedim, dediğim gibi insanı azarlar gibi yapma şu yorumları, ondan sazanlık yaptım zaten, madem az para değil, madem kimse koymuyor telefoncu telefoncu gez inceleyebilir miyim abi de? ben viewty'i bi kere elime bile almadan aldım, bırak incelemeyi, resim var zaten konu açmışlar, video da herkes garanti verir LG'ye 120fps daha ne olsun, güven azcık bu yorumlarada boş konuşmuyoruz, ama yok illaaa olacak koyun diyosan, bak kimsenin umrunda değilsin, vazgeç artık azarlamaktan.
arkadasım gereksiz gereksiz muhabbetler çeviriyorsun, ben az para demedim, n80miş d600 müş hiç demedim, dediğim gibi insanı azarlar gibi yapma şu yorumları, ondan sazanlık yaptım zaten, madem az para değil, madem kimse koymuyor telefoncu telefoncu gez inceleyebilir miyim abi de? ben viewty'i bi kere elime bile almadan aldım, bırak incelemeyi, resim var zaten konu açmışlar, video da herkes garanti verir LG'ye 120fps daha ne olsun, güven azcık bu yorumlarada boş konuşmuyoruz, ama yok illaaa olacak koyun diyosan, bak kimsenin umrunda değilsin, vazgeç artık azarlamaktan.
kimseyi azarlamak haddimize değil ama sende makara yapar gib iceva yazma mantık yürüt lütfen neyse tartışmanın bi anlamı yok
fotoğrafları indirip exif bilgilerine bakarsanız hangi cihazla çekildiğini ayrıca photoshop gibi fotoğraf düzenleyiciler ile üzerinde oynama yapılıp yapılmadığını görebilirsiniz
fotoğrafları indirip exif bilgilerine bakarsanız hangi cihazla çekildiğini ayrıca photoshop gibi fotoğraf düzenleyiciler ile üzerinde oynama yapılıp yapılmadığını görebilirsiniz
Arkadaşım sağol güzel tespitte notped de falan bu bilgileri değiştirmrk çok zor olmasa gerek bunu yapan onuda düşünmüştür
arkadslar pazartesi bu telefonu alıcam..foruma bişey eklemek isteyen yada telefon hakkında tavsiyesi olan war mı
Bu tel k850i ve n82 den iyi foto çektiğini karşılaştırmalar sonucu gördüm fakat samsungun 8 mp lik modeli ile karşılaştırmasına bakmak lazım çok merak ediyorum özellikle hangisi videoda daha başarılı
katılmıyorum! verdiğin linkteki karşılaştırmada C902 genel olarak daha üstün bence. secret in daha iyi olduğu fotolar var ama genel anlamda C902 daha iyi performans sergilemiş. buna birde cam driver modifiye etme olanağını eklersek secret geride kalacaktır... aynı şey K850i içinde geçerli! yakında modlanmaya başlandığında farkı görürsünüz...
katılmıyorum! verdiğin linkteki karşılaştırmada C902 genel olarak daha üstün bence. secret in daha iyi olduğu fotolar var ama genel anlamda C902 daha iyi performans sergilemiş. buna birde cam driver modifiye etme olanağını eklersek secret geride kalacaktır... aynı şey K850i içinde geçerli! yakında modlanmaya başlandığında farkı görürsünüz...
5 yıl garanti verilmiş bir cihazda yazılım güncellemesi olacaktır bence...........
Arkadaşlar objektif olmak gerekirse LG KF750 C902'den iyi iş çıkarmış. İlerde firmware update ile ne olur bilinmez. İşte size 2 adet crop, hemde se'nin daha iddialı olduğu iç mekan cropları: