Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ## LG Black Label KF750; İnce, Sürgülü ve 5MP ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> Cevap: ## LG Black Label KF750; İnce, Sürgülü ve 5MP ## Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
minimalist

19 Eylül 2008; 23:53:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Roque_Jn

ne demek nerden bilicez, sen araştıracaksın ole oturduğun yerden bilgi ohh, ne yapalım yapmamış millet bide üstüne azarlar gibi bi tutum çok şaşırtıcı, youtube'Da onlarca video var, ayrıca yabancı forum sitelerinden muhakkak birşeyler yakalarsın, fotoğraf kesin bulursun, ingilizcen yoksa al yanına bilen birini ...

nasıl araştırcan bilirkişi raporumu araştıracam nerden bileyim o tel ile çekildi ? Fikir ver bakalım bi fotonun hangi cihaz ile çekildiğini nasıl anlarsın ...ben digital foto makinası ile çekip bu resmi benim tel ile çektim desem neyi araştırcaksın biraz mantık yürüt

Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılmaz.
Roque_Jn

20 Eylül 2008; 0:28:45 

baba o zaman komplo teorisi yaz yaz bitmez. yaz işte google'a, taken by kf750, türet işte, forumları ara, bulmaman mümkün değil, acaba reklam mı, acaba fake mi ooohhh bitmez bu evhamlılık, alt tarafı cep telefonu, viewty'nin 3 aşağısı 5 yukarısı işte, aynı lens sonucta demi, 5mp, pratik olalım azcık

2008 honda civic dream galaxy gri
lg ku990 viewty
dell inspiron 6400
minimalist

20 Eylül 2008; 0:45:41 

quote:

baba o zaman komplo teorisi yaz yaz bitmez. yaz işte google'a, taken by kf750, türet işte, forumları ara, bulmaman mümkün değil, acaba reklam mı, acaba fake mi ooohhh bitmez bu evhamlılık, alt tarafı cep telefonu, viewty'nin 3 aşağısı 5 yukarısı işte, aynı lens sonucta demi, 5mp, pratik olalım azcık

kafa bulma benle, 800 ytl verecem oyuncak değil, sonra ben rus sitesinden bakmıştım bu öyle foto çekmiyomuş desem geri mi alacaklar..

Tek bi mantığı var burdaki arkadaş alır çeker bizde bakarız rus sitesindeki gibi çeiyorsa almamamız için bi neden olmaz

bu işler gözle görmeden olmuyo

N80 D600 den çok ço pahalı dimi D600 n80 i 2 ye katlar videoda gözümle gördüm inceleme değil

Roque_Jn

20 Eylül 2008; 4:25:01 

arkadasım gereksiz gereksiz muhabbetler çeviriyorsun, ben az para demedim, n80miş d600 müş hiç demedim, dediğim gibi insanı azarlar gibi yapma şu yorumları, ondan sazanlık yaptım zaten, madem az para değil, madem kimse koymuyor telefoncu telefoncu gez inceleyebilir miyim abi de? ben viewty'i bi kere elime bile almadan aldım, bırak incelemeyi, resim var zaten konu açmışlar, video da herkes garanti verir LG'ye 120fps daha ne olsun, güven azcık bu yorumlarada boş konuşmuyoruz, ama yok illaaa olacak koyun diyosan, bak kimsenin umrunda değilsin, vazgeç artık azarlamaktan.

2008 honda civic dream galaxy gri
lg ku990 viewty
dell inspiron 6400
minimalist

20 Eylül 2008; 10:58:30 

quote:

arkadasım gereksiz gereksiz muhabbetler çeviriyorsun, ben az para demedim, n80miş d600 müş hiç demedim, dediğim gibi insanı azarlar gibi yapma şu yorumları, ondan sazanlık yaptım zaten, madem az para değil, madem kimse koymuyor telefoncu telefoncu gez inceleyebilir miyim abi de? ben viewty'i bi kere elime bile almadan aldım, bırak incelemeyi, resim var zaten konu açmışlar, video da herkes garanti verir LG'ye 120fps daha ne olsun, güven azcık bu yorumlarada boş konuşmuyoruz, ama yok illaaa olacak koyun diyosan, bak kimsenin umrunda değilsin, vazgeç artık azarlamaktan.

kimseyi azarlamak haddimize değil ama sende makara yapar gib iceva yazma mantık yürüt lütfen neyse tartışmanın bi anlamı yok

sariyeron

20 Eylül 2008; 13:42:41 

fotoğrafları indirip exif bilgilerine bakarsanız hangi cihazla çekildiğini ayrıca photoshop gibi fotoğraf düzenleyiciler ile üzerinde oynama yapılıp yapılmadığını görebilirsiniz

minimalist

20 Eylül 2008; 13:49:33 

quote:

Orjinalden alıntı: sariyeron

fotoğrafları indirip exif bilgilerine bakarsanız hangi cihazla çekildiğini ayrıca photoshop gibi fotoğraf düzenleyiciler ile üzerinde oynama yapılıp yapılmadığını görebilirsiniz

Arkadaşım sağol güzel tespitte notped de falan bu bilgileri değiştirmrk çok zor olmasa gerek bunu yapan onuda düşünmüştür

minimalist

20 Eylül 2008; 14:11:59 

http://mobile.esato.com/viewtopic.php?topic=175426&rss=1

Lg olayı bitirmiş

ventura800

20 Eylül 2008; 14:48:07 

arkadslar pazartesi bu telefonu alıcam..foruma bişey eklemek isteyen yada telefon hakkında tavsiyesi olan war mı

minimalist

20 Eylül 2008; 14:51:41 

quote:

Orjinalden alıntı: ventura800

arkadslar pazartesi bu telefonu alıcam..foruma bişey eklemek isteyen yada telefon hakkında tavsiyesi olan war mı

Bu tel k850i ve n82 den iyi foto çektiğini karşılaştırmalar sonucu gördüm fakat samsungun 8 mp lik modeli ile karşılaştırmasına bakmak lazım çok merak ediyorum özellikle hangisi videoda daha başarılı

bununla ilgili fikri olan var mı?

tolyo

20 Eylül 2008; 15:08:32 

quote:

minimalist

Lg olayı bitirmiş

katılmıyorum! verdiğin linkteki karşılaştırmada C902 genel olarak daha üstün bence. secret in daha iyi olduğu fotolar var ama genel anlamda C902 daha iyi performans sergilemiş. buna birde cam driver modifiye etme olanağını eklersek secret geride kalacaktır... aynı şey K850i içinde geçerli! yakında modlanmaya başlandığında farkı görürsünüz...

saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...
A2(K850i) deposu
http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html?sId=56gIu9lIsyXnvI0h
mcebi001

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Eylül 2008; 16:25:56 

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

minimalist

Lg olayı bitirmiş

katılmıyorum! verdiğin linkteki karşılaştırmada C902 genel olarak daha üstün bence. secret in daha iyi olduğu fotolar var ama genel anlamda C902 daha iyi performans sergilemiş. buna birde cam driver modifiye etme olanağını eklersek secret geride kalacaktır... aynı şey K850i içinde geçerli! yakında modlanmaya başlandığında farkı görürsünüz...

5 yıl garanti verilmiş bir cihazda yazılım güncellemesi olacaktır bence...........

tolyo

20 Eylül 2008; 16:30:13 

quote:

mcebi001

5 yıl garanti verilmiş bir cihazda yazılım güncellemesi olacaktır bence...........

arkadaşım benim bahsettiğim şey güncelleme değil. cam driver modlama! sonyericsson kullanmadıysan bilmemen normal...

saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...
A2(K850i) deposu
http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html?sId=56gIu9lIsyXnvI0h
sariyeron

20 Eylül 2008; 16:33:21 

Arkadaşlar objektif olmak gerekirse LG KF750 C902'den iyi iş çıkarmış. İlerde firmware update ile ne olur bilinmez. İşte size 2 adet crop, hemde se'nin daha iddialı olduğu iç mekan cropları:

c902
[image][img=http://s2d1.turboimagehost.com/t/752136_DSC00002.JPG][/image]
[img=http://s2d1.turboimagehost.com/t/752136_DSC00002.JPG]
Secret
[image][img=http://s2d1.turboimagehost.com/t/752137_LGIM0012.jpg][/image]
[img=http://s2d1.turboimagehost.com/t/752137_LGIM0012.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sariyeron -- 20 Eylül 2008; 16:32:22 >

mcebi001

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Eylül 2008; 16:39:51 

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

mcebi001

arkadaşım benim bahsettiğim şey güncelleme değil. cam driver modlama! sonyericsson kullanmadıysan bilmemen normal...

sonyericsson kullandım modlamanın ne kadar fark ettigini biliyorum ama secret ın bir sır oldugunuda biliyorum......

minimalist

20 Eylül 2008; 23:01:50